Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Mervyn Academy- story and character

#1
Mervyn Academy- story and character
Spatiul si timpul...undeva intre acestea doua exista o lume secreta, magica, pe care o pot cunoaste doar cei merituosi. O lume mistica, plina de secrete, numita Septyem . Aceasta lume nu e la fel ca cea pe care o stim noi... E o lume complet diferita, o lume in care doar vrajitorii si parteneri lor pot intra. Septyem este o lume imensa, cu paduri secrete, lacuri magice si orase locuite de magicieni. Aceasta lume este condusa de vrajitorul suprem Hobulus, cel mai batran vrajitor existent. De ce este vrajitorul suprem? Pentru ca a reusit sal invinga si sa-l distruga pe Mecronn, un vrajitor malefic, iar in urma acestui lucru Septyem a fost impartit in doua: Tinuturil de apa si aer, numit "Incubuls" si Tinuturil de foc si pamant numit " Oncabolos" . La mijlocul acestor lumi exista o scoala renumita, in cea mai veche padure, Mervyne, numita "Academia Mervyn" in care doar vrajitorii apti si cu aptitudini deosebite pot intra.
Clasele vrajitorilor sunt impartite in patru grupe: grupa celor care controleaza apa, cei care controleaza focul, cei care controleaza pamantul si cei care controleaza aerul. Aceste patru grupe sunt rivale si fiecare au cate un student ca si presedinte al clasei. Clasa de apa se numeste "Aquantica", cea de aer " Levitas", cea de foc " Incabera", iar cea de pamant " Terona" . Toti vrajitorii ai acestei scolii au cate un animal de companie ca "partener" care ii ajuta in lupta sau pur si simplu le sunt prieteni. Animalele detin cate o putere specifica si variaza de la pisici, caini, sobolani, pana la anaconde si bursuci ( atentie! vrajitorii nu au dragoni, troli sau unicorni ca si animale) Animalele mor odata cu stapanii, niciodata invers. Inafara de puterile elementare ale claselor din care provin si a animalelor, vrajitorii pot folosi baghetele, vraji, maturi, potiuni, leacuri, aptidudine de saman, vindecator.
Vrajitorii au grupe de sange variate: Cei din clasa Aquantica pot avea grupele: Aqua'S +0 , Aqua'S -0, Metis +0, Metis +1, Vermos -B, Vermos +B. Cei din clasa Levitas pot avea grupele: Levita +2, Levita - A, Demos -2, Demos A, Demos+ A, De' On +1, De' On -0 . Cei din grupa Incabera pot avea grupele: Incus AF, Incus- AF, Firre' S + 1, Firre'S +0, Stime B, Stime -A. Iar cei din grupa Terona pot avea grupele: Caver +0, Caver+1, Rosse -A, Rosse +A, Blan' Q + B, Blan'Q -0
Studentii din academie pot fi si de sex feminin si de sex masculin si pot proveni din orice clasa sociala. Iar acum.. daca doriti sa va "inscrieti" trebuie sa va creati un personaj si sa asteptati sa fiti "acceptati" ( Atenite! daca nu dati toate informatiile sau daca nu aveti animal de companie, veti fi respinsi din Academie). Iar varstele celor admisi trebuie sa fie intre 14- 22 ani.
Bun... deci... imi fac eu personajul.... ca sa vede-ti ce va trebuie:
Nume: Mistique Revolvera Da' Arque
Varsta: 17 ani.
Grupa de sange: Aqua'S -0
Sex: Feminin
Clasa: Aquantica ( elementul apei)- Este presedinta clasei Aquantica
Puteri: Poate controla, bineinteles apa. Foloseste cu iscusinta baghta magica si matura si are puteri de samanca si se pricepe foarte bine la potiuni . Poate vorbi cu apa, si are o putere ciudata, de-a vorbi cu animalele si natura, lucru nemaintalnic in clasa ei. Restul magiilor si puterilor si le va descoperi pe parcurs, cu ajutorul prietenilor ei.
Caracter: Este o fire dura, puternica, misterioasa. Nu prea stie sa-si faca prieteni, dar cand e in natura, langa apa se simte in largul ei. Uneori e rece, distanta si incapatanata, iar uneori e amabila si prietenoasa, dar doar cu cine merita. E destul de schimbatoare, dar deloc nesigura. E foarte hotarata si vrea sa para nesentimentala, desi uneori nu e deloc asa.
Scurt istoric: S-a nascut in familia nobila, find una din printesele din tinutul Incubulus ( dovada este agrafa ei de par in forma de coroana, de nepretuit). Parintii ei au murit cand ea avea trei ani, in lupta cu Mecronn. De atunci a fost crescuta de servitori si nu a invatat-o nimeni cum sa manuiasca magia, din potriva, a invat ea singura sa-si stapaneasca puterile.
Animal: O pantera neagra
Poza 1. : [Imagine: GirlbyaStream1.jpg]
Poza 2 [Imagine: 1Staratnightinforest.jpg]


Iar apoi veti avea nevoie si de "datele" animalului:

Nume: Kalleb
Varsta: nu se stie sigur... probabil 17 ani ( animalul de "companie" are de obicei varsta posesorului)
Sex: male... e baiat :]]
Caracter: Este posesiv cand vine vorba de Revolvera. O iubeste foarte mult si o apara. E destul de haios si ii place sa rada pe seama altora.Unori poate fi si foarte arogant si artagos, dar desigur, nu cu stapana lui.
Puteri: O poate apara pe Mistique folosind forta bruta, dar are si cateva vraji bazate pe gheare. E un foarte bun alergator si are un miros extrem de dezvoltat. Mistique ii poate intelege limba, iar el o poate detecta oriunde s-ar afla sau daca e in primejdie. Ii spune lui Revolvera ce fel de persoane sunt cele pe care aceasta le cunoaste, pentru ca ea sa-si de-a seama adevarata fata a celorlalti.
Istorie: Mistique l-a gasit cand parintii i-au murit, atunci cand el era doar un pui. De atunci au fost de nedespartit si au devenit parteneri.
Poza: [Imagine: Beauty.jpg]

Cam atat... astept "candidati" 4 P.S. As dori presedinti pentru celelalte clase...cine spune primu' ala e...dar as vrea ca elementul focului si al pamantului sa aibe "masculi" ca si "conducatori"
[Imagine: 6idws8.png]
Pour l'éternité ...


[Imagine: 6yds1e.png]

Merci măh Lynnuşor hug

#2
Nume:Elloinn Eden Carventi

Varsta:18 ani

Grupa de sange:Aqua\'S +0

Sex:Feminin

Clasa:Aquantica-prietena cea mai buna a Mistiquei

Puteri:Desigur ca poate controla apa cu o experienta foarte dezvoltata,o poate simti cum nici unul din clasa Aquanticilor nu o pot face.Elloinn si-a descoperit puterile de la o varsta foarte fargeda,de la 8 ani.Poate prezice viitorul cu exactitate si simtul pericolului il are foarte dezlovat.Nu ii place sa foloseasca bagheta,desi o are.Ii place sa faca totul \"manual\".In rest...mai are multe de invatat.Dar asta se va intampla pe parcursul timpului.

Caracter:Eden este o persoana foarte sincera si prietenoasa cu aproape oricine i se pare ei cat
mai entuziast.Ii place sa asculte muzica si mereu este in centrul atentiei la o petrecere.Ea vrea sa
para o persoana cat mai serioasa,dar zambetul si gingasia sufletului o dau de gol.Este o fire curioasa
si foarte filozoafa.Ii place sa priveasca din umbra,fara sa nu se bage in toate problemele altora desi
adora sa ajute foarte multa lume.Foarte sentimentala si sensibila incepe sa planga mereu la parti
siropoase si unde se pune mult suflet.Adora magia si vrea sa se daruiasca intr-u-totul ca sa devina o
profesionista.

Scurt istoric:Elloinn a trait in grija unei paduratice doamne de la 4 luni cand a fost abandonata de catre parinti intr-un mic cosulet plutind pe un rau foarte inghetat din padure.Gasind-o,a luat-o in grija ei si a crescut-o pana la varsta de 12 ani,dupa care Eden a plecat la academia de magie.De 7 ani incoace ea stie ca in adancul sufletului ei exista o fiara care vrea sa iasa afara.Un demon care este greu de stapanit si daca va iesi afara din ea va distruge tot in calea ei,iar sigiliul este inchis printr-un tatuaj de la mana stanga.
Inotdeauna si-a dorit sa-si cunoasca parintii,sa-i intalneasca si sa-i traga de partea ei intrebandu-i de ce au parasit un copil asa de minunat si de talentat.In prezent ea locuiesc la academie,si duce o viata foarte fericita alaturi de prieteni,si mai ales de cea mai buna prietena Mistique.

Animal:Un cal alb

Elloinn Eden Carventi:
[Imagine: Rina.jpg]


Nume: Azur

Varsta:18 ani

Sex:male

Caracter:Este grijuliu si foarte bland cu Eden.Ii place sa stea singur cu ea si sa comunice langa oceanul Sira,facand absolut totul impreuna.Este sufletist si se intelege bine cu toate animalutele padurii si a celorlalti vrajitori.Tine foarte mult la ea si ar face orice ca s-o apare de raul facut de altcineva.Este increzator si optimist intotdeauna,chiar daca cateodata pare suparat si furios.Puternic si stapan pe sine crede cu tarie ca ii va gasi familia Elloinnei si orice sar intampla va lupta mereu alaturi de ea.

Puteri:Lupta alaturi de Eden folosindu-se de forta sa cumplita,si de lovitura lui puternica a copitelor.Are o viteza foarte mare,este foarte rapid si poate face salturi de cate 2 kilometri lungime.

Scurt Istoric:Elloinn se plimba pe marginea raului cand a simtit ca o creatura ciudata vrea s-o atace.Azur a sarit pe ea si a privit-o drept ochi dandu-i tot trecutul ei,privind prin ce trece el.A fost abandonat de catre familia lui regala si alungat ca a ajutat o vrajitoare.Asa ca Elloinn a hotarat sa-l faca animalul ei pereche,sa-l faca o parte din ea,iar acum sunt impreuna si nimic nu se mai poate intampla.

Azur:
[Imagine: 2yooozb.jpg]
[center][Imagine: 517p75.jpg]
When I Get Home.[/center]

#3
îmi place, îmi place o.o

Nume: Viola Vanderflutus

Vârstă : 18 ani şi 10 luni ( data naşterii fiind pe 24 august )

Grupa de sânge : Levita +2

Sex : Feminin

Clasa : Levitas , de aer, este preÅŸedinta clasei.

Puteri : Poate controla foarte bine aerul. Pe lângă asta, se pricepe la poţiuni şi se ocupă cu magia neagră. Poţiunile ei, în general le foloseşte pentru aş-i ajuta partenerii din grup, însă de asemenea le poate folosi şi ca armă contra duşamanilor. Are puteri telechinetice şi ca orice vrăjitor din academie zboară cu mătura. Are însă o abilitate care, dacă nu e menţinută sub control o poate răni. Este vorba despre o abilitate moştenită de la mama ei şi constă în a ucide pe cineva doar blocându-le puterea. partea negativă este că nu poate să şi-o folosească deoarece nu ştie dacă acea abilitate se va dezvolta urât şi o va distruge.

Caracter : Este înţeleaptă, vorbeşte în şedinţe doar când este întrebată şi doar pentru aş.i spune punctul de vedere. Nu vorbeşte aiurea niciodată şi ia o decizie numai după ce consultă situaţia. Îi place foarte mult să citească şi câteodată stă zile în şir să citească în bibleotecă. Se supără uşor dacă este deranjată şi cu prietenii glumeşte şi este o fire deschisă, însă cu ceilalţi este o fire mai retrasă care preferă să asculte şi să vorbească numai după ce a analizat situaţia. Consideră că prietenii îi găseşte numai în animalul pe care îl are care de asemenea îi este şi foarte bun prieten. Nu îi place să lege prietenii cu cei din celelalte clase, însă nu-i urăşte ci pur şi simplu nu are încredere în ei. În marea majoritate a timpului cu cei din celelalte clase se comportă diplomat şi e foarte politicoasă şi nu jigneşte pe nimeni.

Istorie : Ea a fost crescută până la vârsta de 2 ani de către o femeie în vârstă care a murit şi a fost lăsată unei slugi. Aceasta i-a povestit că tatăl ei a fost un vrăjitor bun care însă a fost ucis de fratele acestuia doar pentru a-i lua puterea. Mama acesteia a murit la naştere. Puterile ei nu au dat de înţeles în nici un fel, aşa că crezuse că nu are nici o putere. După ce a aflat de puterea ei, ea la vârsta de 9 ani pleacă de la acea slugă pe furiş noaptea şi părăseşte satul în care locuia. Dă peste un animal care îi devine prieten cel mai bun şi acesta îi jură credinţă şi jură că va sta alături de ea pentru todeauna. La vârsta de 11 ani se antrenează cu un vrăjitor puternic pe nume Sirius şi el ajunge să aibă grijă de ea şi de Alexandris. La vârsta de 15 ani o înscrie la academie şi aşa ajunge în instituţie.

Poză: http://tinypic.com/r/2dqkeag/5




Nume : Alexandris

Vârstă :
unknown

Personalitate : Ca şi al Violei. În secret o iubeşte pe aceasta. . . poate iubi şi abilitatea lui este să se preschimbe în om . . adică să ia formă de om, oricare o doreşte.

Imagine : http://i44.tinypic.com/k54h8j.jpg
-

#4
Waaa~, that`s nice. ^_________^

Nume : Áine Laith.

Vârsta : 17 ani şi 8 luni.

Grupa de sânge : Stime - A

Sex : Feminin.

Clasa : Incabera, de foc, este lidera clasei.

Puteri : Poate controla cel mai bine dintre toţi focul. Când îşi foloseşte puterile se transformă efectiv în foc. Se poate teleporta, dar încă nu îşi controlează această abtitudine prea bine. Ultima, dar probabil cea mai eficientă dintre toate puterile ei, poate lua chipul altei persoane, pentru maxim 24 de ore. Astfel manipulează oamenii, fără ca ei măcar să ştie că este ea.

Caracter : Este destul de impulsivă. Nu se gândeşte de două ori înainte de a acţiona. Asta îi aduce priviri pline de reproş şi morală zilnică. Este foarte agitată şi ţipă des, fără un motiv real. Ştie să fie o şefă responsabilă, dar seriozitatea ei durează doar . . . zece minute, maxim. Se supără extrem de repede şi când se enervează puterile îi scapă de sub control. Oamenii o iubesc . . . când nu este în corpul ei.

Istorie : S`a trezit singură la marginea unui vulcan, chiar când acesta erupea, când ea avea şase ani. Tot ce s`a întâmplat înainte de trezirea ei nu`şi poate aduce aminte. Când lava i`a atins pielea, puterile au ' intrat ' în ea. Câtva timp a crezut că este o ciudăţenie a naturii. Dar apoi şi`a dat seama că e specială. Dupa 8 ani de căutări, adică la 14 ani, a ajuns la Academie şi s`a înscris, fără să stea pe gânduri.

Poză : Piiii~c 1. şi Piiii~c 2.

Animal : Phoenix.

Nume : Igor.

Vârsta : 18 ani.

Sex : Masculin.

Puteri : Lacrimile lui au puteri vindecătoare, adică vindecă orice rană, chiar şi foarte gravă.

Personalitate : Extrem de sensibil, este dependent de Áine. Poate fi dur şi o apără pe fată cu preţul vieţii. Nu moare niciodată, căci renaşte din propria cenuşă. Este destul de posesiv cu ea, şi nu lasă pe nimeni să fie mai apropiat de ea decât ar trebui. Existenţa lui fără Áine ar fi nulă.

Imagine : Piiiiiiii~c.

P.S. Ştiu că ai zis că vrei ' mascul ' la foc, dar te roooo~g. 108
Intunecand intunericul,
iata
portile luminii.

#5
Sa vedem...

Nume:Elloinn Eden Carventi -clasa Aquantica~ Membră
Animal: Un cal alb- Phoenix Azur
Elloin- acceptată

Nume: Viola Vanderflutus- clasa Levitas~ Preşedintă
Animal:Un lup- Alexandris
Viola- acceptată


Nume: Áine Laith- clasa Incabera~ Preşedintă
Animal: Un phoenix - Igor
Aine- acceptată (oky... o lasam pe Aine presedintă 4 Dar aştept un băiat ca preşedinte la Terona)

PS. Mai aştept candidaţi pentru a putea incepe 4
[Imagine: 6idws8.png]
Pour l'éternité ...


[Imagine: 6yds1e.png]

Merci măh Lynnuşor hug

#6
Uuu RPG, de când nu am mai dat pe la unul. Ce vremuri, ce vremuri. . .

Nume: Alec Crowell

Vârsta : 19

Grupa de sânge : Rosse +A

Sex : Mascul ÅŸmecher

Clasa: Terona ( elementul pamantului ) - Fiind preşedintele clasei Terona ( să îţi fac ţie pe plac xD, o să fiu mascul ).

Puteri: Se poate spune că a fost născut pentru elementul său, chiar dacă încă la vârsta sa nu îşi ştie limita puterilor sale. Este un cunăscător excepţional în magie neagră şi mânuieşte cu uşurinţă mătura sa. Poate intra în visele oamenilor şi le poate manipula. În rest nu s-a născut cu o putere anume. Dar cu toate acestea este bun în cea ce face.

Caracter: Este genul de tip misterios, frumos şi rece - fiind foarte popular printre fete. Ne având încredere în oameni, acesta nu are prea mulţi prieteni. Este calculat şi calm, adesea ori fiind ironic. Îl enervează presoanele care îşi pierd repede cumpătul şi răspunde doar la întrebările ce au noimă. Are calităţile unui lider şi este unul din preferaţii profesorilor. Acesta face parte dintr-o familie regală 'superioară' din Oncabolos având o soră mai mică de 18 ani.

Istorie:
Acesta este născut şi crescut în palat, departe de ceilalţi copii până la vârsta de zece ani când a fost trimis la Academie, la cerinţa mătuşi sale. Părinţii lui au murit şi ei în lupta cu Mecronn alături de părinţii Mistiqueei Revolvera Da' Arque, pe când el avea cinci ani. El, i-a promis mătuşii sale înainte ca şi aceasta să moară că va avea grija de sora lui şi că îşi va răzbuna părinţii. Mai multe despre el nu se ştie.

Poză: nu e adorabil :X ?

Animal: Bufniţă
Nume: Hedwig
Varsta: 19 ani
Sex: Male
Puteri: Poate vorbi cu stăpanul său.
Personalitate: Este înţelept şi precoce, fiind grijuliu cu stăpânul Alec.
Poză: nu am, imaginaţi-vă şi voi o chestie albă cu pene şi ochi roşii :X

Uh, pot participa cu doi vrăjitori ? Să ştiu dacă o fac şi pe sor'sa sau nu :X
[Imagine: guitargirlsignature.png]
Mulţumesc Alysu : o3

- eÅŸti piraat?
- nu supă la plic : ))

#7
Mamă, mamă, îmi place, îmi place... 15 Sa începem:

[center]Poza:
[Imagine: White%20Haired%20Anime%20Girl%20Crying.png]

Nume: Lleeoe Menffa

Varsta: 16 ani

Grupa sangvină: De'On-0

Sex: Feminin

Clasa: Levitas -membră

Puteri: Oricât de departe ar fi, simte orice miros adus de vânt și poate spune totul despre sursa lui.Lacrimile sale se transformă in săbii nevăzute de ochiul uman, fiind un avantaj pentru ea.Dealtfel, cu mâinile crează vârtejuri, tornade și mai poate comunica cu partenera ei.

Caracter: E genul de fată mai retrasă si tacută.Oricât ai vrea, nu poti scoate un cuvânt de la ea decât dacă crede ca ceea ce-o întrebi sau îi spui este foarte important.Deși pare indiferentă îi pasă mult de cei din jurul ei.Fiind cea mai mică din clasa sa, colegii săi o tachinează mereu iar câteodată chiar îi e frică de ei.E mai timidă in jurul lor, însă dacă intră într-o luptă, curajul răsare ca din neant.

Scurt istoric: A fost abandonată la naștere de către mama ei, fiind un copil nedorit.Pană la 5 ani a trăit pe drumuri, muncind la diverse gospodării pentru a se întretine pe ea și pe animalul ei.La 6 ani a fost adoptată de către o țărancă și a fost trimisă la academie de la 9 ani.


Animal: Rasă necunoscută

Poza:
[Imagine: sgo5xu.jpg]

Nume: Roshoa

Varsta: 14 ani

Sex: Feminin

Puteri: Poate zbura, se poate regenera într-un timp foarte scurt.

Personalitate: Roshoa este chiar intorsul Leeoei; foarte vorbareață, îndrazneață foc, mereu veselă și rareori imbufnată.Nu prea inteligentă, mai mult bazându-se pe instinctele ei de animal, este foarte atentă cu partenera ei, însă nu se bagă in toate problemele Leeoei, gândindu-se că trebuie să și le rezolve singură.[/center]
[center][Imagine: 40628691.png][/center]
[center]Sanq's Rx'u! ^^[/center]

#8
[ putem face maxim 3 personaje la un RPG . . . read the rules ]


Nume : Zendrick Von Hellsing [ alias Simbyoh ]

Vârstă : 17 ani şi 2 luni

Sex : Masculin

Imagine : dă click bre ' acilea

Personalitate : Este un puşti interesant, îi place extrem de mult matematica şi fizica şi este un adevărat geniu la matematică, o adoră pur şi simplu, este practic înebunit după ea. Îi place să stea ore în şir să-şi aşeze părul, dar afirmă că nu este snob. Face parte din clasa de pământ, refuzând postul de preşedinte al clasei din lipsă de chef. A ales să fie un fel de intelectual în acea clasă şi să se lupte şi să se concentreze pe studii. Se înţelege foarte bine cu toţi din clasa lui şi de asemenea se înţelege foarte bine cu Viola şi în mare clasa Levitas.

Abilităţi : Poate controla pământul şi plantele în general şi apreciază extrem de mult plantele. Poate face o mulţime de chestii cu ele. Pe lângă asta, el poartă ochelari datorită unei abilităţi ce îi permite să trimită şocuri electrice oricăui îl priveşte în ochi, de aceea poartă nişte ochelari special concepuţi.

Istoric : Are mama şi tată şi familia lui este în general o cunoscută şi bună familie de vrăjitori.


_____________________________


Nume : Feiri Kiralinna

Pic : Click

Abilităţi : Poate controla natura.

istoric : a fost crescută de mică împreună cu Zendrick
-

#9
Nume : Roland Siragana

Varsta : 26 ani

Sex : Masculin

Clasa : Levitas

Grupa : De' On -0

Abilitati : Capacitate mare de a controla aerul avand abilitatea de a tranforma aerul in arme, adesea sunt arme cu tais, poate elimina aerul dintr-o anume zona sau sa supraohigeneze zona aceea. Cand este furios pierde capacitatea de a manipula aerul si manipuleaza focul dar numai cat timp e furios

Personalitate : Un individ relativ tacut si retras, poate lega prietenii cu persoanele care il inteleg asa cum este el, fara a-l judeca pentru ceea ce face. Tinde s afie singuratic, lucrand la proiecte singur, chiar daca e pus in echipa cu cineva. Adesea are tendinta de a ingrozi acea persoana pana la punctul in care renunta a mai fi in preajma lui.

Istoric : Cand era mic, familia sa l-a abandonat la un vraci care i-a descoperit puterile insa greseala sa a fost de-al infuria, astfel afland cel de-al doilea element al sau si gasindu-si si totodata si moartea.


Poza : [Imagine: %5Blarge%5D%5BAnimePaper%5Dscans_Kuroshi...224631.jpg]


___________________________

Nume : Ciel

Varsta : 5000 de ani. O creatura antica a carei origini nu potfi cunoscute

Personalitate : paranoic, neancrezator, i se dobandeste foarte greu increderea.

Abilitati : Se poate transforma in absolut orice. Are tendinta ca atunci cand Roland e in pericol sa se transforme in orice arma. Dupa ce i se castiga increderea este o fiinta dulce si amabila.

Poza : [Imagine: Kyuubi_4_tails_by_LeMuTaLisKFoU.jpg]
[center][Imagine: BalledAngst314.gif][/center]

Do not fear hell for i live at the gates of heaven and i condemn you all to damnation.

#10
Nume: Erine Totirus

Varsta: 17 ani

Grupa de sange: Firre'S +0

Clasa: Incabera, membra.

Puteri: Poate controla focul foarte bine, clasandu-se printre primii trei. Arunca cu foc cu o precizie excelenta. Poate ochii un om de la 500 metri distanta. Arma sa principala este sabia de foc, care se transforma in foc atunci cand intalneste puterea misterioasa a lui Erine. Dar o alta arma a sa mai este si arcul cu sageti de foc.

Caracter: Este destul de dura si impulsiva, dar este totusi admirata de ceilalti si asta si din cauza indraznelii de care da dovada. Se enerveaza destul de repede si atunci cand o face se razbuna pe toti. Sta suparata foarte mult timp, dar de obicei ii trece atunci cand persoana respectiva isi cere scuze. Ii place sa ii necajeasca pe altii si sa puna bete in roate altora. Vrea ca totul sa fie ca ea, iar rareori ii se intampla sa pierda ceva. Insa, chiar daca o face pe grozava, este o prietena de incredere si isi respecta prietenii.

Istorie: S-a nascut intr-o familie de oameni nobili si respectati in acel tinut. Fratele sau a murit atunci cand Erine s-a nascut, daruindu`i ei puterea sa. Un semn ciudat a aparut atunci pe spatele Erinei, acesta constituind puterea Celor Doi Frati Totirus, fiind o putere destul de mare.

Poza: http://media.photobucket.com/image/anime...4.jpg?o=24

Animal: Pisica

Nume: Amira

Varsta: 11 ani

Sex: Feminin

Puteri: Desi este o pisica, scuipa foc, iar ghearele se transforma in bucati de fier fierbinti cu care poate arunca sau zgaria.

Personalitate: Este lingusitoare, draguta si protectoare. Este rea doar atunci cand trebuie si stie sa-si controleze emotiile, spre deosebire de Erine. Este destul de inteleapta si o adevarata prietena.

Istoric: A fost gasita de Erine in padure, fiind foarte ranita.

Poza: http://media.photobucket.com/image/cat%2...-3.jpg?o=8 [21]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Mervyn Academy Riluri 161 82.081 02-12-2011, 06:21 PM
Ultimul răspuns: Flash
  Vampire school- story and character Riluri 35 28.642 12-08-2011, 05:04 PM
Ultimul răspuns: Twisty Emerald
  Black Pearl- character and story Arişică 6 6.018 17-09-2010, 06:32 PM
Ultimul răspuns: Acadea'
  Adevar si Onoare: X vs D - character description hikari marina 19 17.719 11-06-2010, 07:18 PM
Ultimul răspuns: IloveYuki
  Mermaids Adventures-character's descriptions Lye 10 11.465 01-06-2010, 05:53 PM
Ultimul răspuns: Ryuu
  Evolution-character and story Himisoara. 2 3.719 24-05-2010, 01:44 AM
Ultimul răspuns: IloveYuki
  Vechile obiceiuri... (Ooc & Character sheets) JavaLeen 7 6.461 23-05-2010, 10:51 AM
Ultimul răspuns: JavaLeen
  Yumeria- character's descriptions Shiva 11 11.242 21-11-2007, 09:20 PM
Ultimul răspuns: JavaLeen


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)