22-06-2009, 09:04 PM
Nick: Kinder
Sex: F
Categorie:persoane spre adoptie
Sex: F
Categorie:persoane spre adoptie
Ignis, chibi-ul lui XxX...GeorgianA...XxX
-------------------------------------------------------------------
La primarie
|
22-06-2009, 09:04 PM
Nick: Kinder
Sex: F Categorie:persoane spre adoptie Ignis, chibi-ul lui XxX...GeorgianA...XxX -------------------------------------------------------------------
22-06-2009, 09:06 PM
A mea esti asa, de azi inainte esti copilu` meu vaaii, o sa`ti dau multe multe acadele asta doar daca esti fetita cuminte ... asa, s`o treca cineva p`acolo
I'm not insulting you. I'm describing you.
22-06-2009, 09:18 PM
Nick:Aiysa-chan
Sex:F Categorie:Fete singure Astept sotu' Ma bag si la persoane spre adoptie.
22-06-2009, 09:25 PM
Lista:
Primari: -Nyzu`Chan -WickedD Fete singure: -BlueAngel -Seiren -Apple Sweetheart-->-Nya_Love(fiica adoptata) -Stormyhunter -Lynnu` - Hitman -demon of darkness Baieti singuri: -Ryu Persoane spre adoptie: Familii: -Kazumi- Mitsukai Yoru (tata), Teh (mama), Kido (fiica), Kaname♥Gackt (fiica) -Natsuki- WickedD (tata), Nyzu`Chan (mama), Yulyutza_I (fiica), Heart_of_Ice (fiica), Mousy(fiica), Ryu (fiul), Aiysa-chan (fiica) -Totsugeki- nolazy (tata/mama), myuu (mama) -Hideko- KEiho(tata), Kido(mama), Kinder (fiica) -Fujiwara-Kaname♥Gackt(tata/mama), Lovely(mama)
22-06-2009, 09:31 PM
Nick : Stormyhunter
Sex: F Categorie:Mi-as dori sa fiu primar , se poate ? Multumesc mult !+ Persoane spre adoptie edit: multumesc mult !
22-06-2009, 09:36 PM
Nick: Nya_Love
Sex: Feminin Categorie: Fete singure pei... mai vedem :-S Intunecand intunericul,
iata portile luminii.
22-06-2009, 10:19 PM
Lista:
Primari: -Nyzu`Chan -WickedD -Stormyhunter Fete singure: -BlueAngel -Seiren -Apple Sweetheart-->-Nya_Love(fiica adoptata) -Stormyhunter -Lynnu` - Hitman -demon of darkness -Nya_Love -Stormyhunter -JustLove Baieti singuri: -Ryu Persoane spre adoptie: -Ceylan :X Familii: -Kazumi- Mitsukai Yoru (tata), Teh (mama), Kido (fiica), Kaname♥Gackt (fiica) -Natsuki- WickedD (tata), Nyzu`Chan (mama), Yulyutza_I (fiica), Heart_of_Ice (fiica), Mousy(fiica), Ryu (fiul), Aiysa-chan (fiica), JustLove(fiica) -Totsugeki- nolazy (tata/mama), myuu (mama) -Hideko- KEiho(tata), Kido(mama), Kinder (fiica) -Fujiwara-Kaname♥Gackt(tata/mama), Lovely(mama) edit: JustLove, a mea ejti
22-06-2009, 10:40 PM
Nick: JustLove
Sex: F Categorie: Fete singure si vreau si la persoane spre adoptie
Read my fics: One life One love ( a sasusaku love story) (finished): http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=3807
Psihologia dragostei: http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=4333 Love or Blood: http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=4471 ( lasati si un com, arigatou)
22-06-2009, 10:51 PM
Ma bag si eu:
Nick:Ceylan Sex:F Categorieersoane spre adoptie
2 squirrels: one english, one romanian. Each squirrel in her tree . E. squirrel was fucking a nut. R. squirrel ask: - Are you fucking crazy? E. squirrel answer: - No, I`m fucking nuts .
23-06-2009, 12:04 PM
(Ultima modificare: 23-06-2009, 12:25 PM {2} de Elusive wolf.)
Intotdeauna mi-am dorit sa fiu mama !Asa ca ...
Ceylan :X te adopt eu ! Voi fi o mamica buna , iti promit ! Daca esti cuminte o sa fi rasplatita pe masura ! Lista: Primari: -Nyzu`Chan -WickedD -Stormyhunter Fete singure: -BlueAngel -->Stormyhunter -->Ceylan:X -->SAYO_HATSUO(fiice adoptate) -Seiren -Apple Sweetheart-->-Nya_Love(fiica adoptata) -Lynnu` - Hitman -demon of darkness -Nya_Love -Stormyhunter --> Ceylan :X (fiica adoptata) -JustLove Baieti singuri: -Ryu Persoane spre adoptie: Familii: -Kazumi- Mitsukai Yoru (tata), Teh (mama), Kido (fiica), Kaname♥Gackt (fiica) -Natsuki- WickedD (tata), Nyzu`Chan (mama), Yulyutza_I (fiica), Heart_of_Ice (fiica), Mousy(fiica), Ryu (fiul), Aiysa-chan (fiica), JustLove(fiica) -Totsugeki- nolazy (tata/mama), myuu (mama) -Hideko- KEiho(tata), Kido(mama), Kinder (fiica) -Fujiwara-Kaname♥Gackt(tata/mama), Lovely(mama) edit : JustLove esti deja adoptata de Nyzu`Chan ... |
|
Utilizatori care citesc acest subiect: |
92 Vizitator(i) |