23-04-2009, 09:41 PM
Eu nu mai am de gand sa te critic. Cei care au fost inaintea meau ti-au enumerat greselile. Insa as vrea sa iti atrag atentia sa incerci sa pui virgula inainte de dar. Ar fi bine sa pui si punct la sfarsitul fiecarei propozitii si deasemenea sa incerci sa eviti pe car posibil repetitiile. Cat despre restul greselilor tale de tastare nu ma aveam de gand oricum sa ma leg prin simplul motiv ca toti avem asa ceva si mie sincer nu mi s- au parut prea multe. Ideea imi place. Personajul tau este destul de bine conturat si caracterizat. Mi s-a parut o fata foarte trista si dupa parerea mea bani si tatal ei au facut-o sa ajung asa. Imi place ficul tau si bine inteles ca vreau continuarea. Sunt sigura ca poti tine cont de criticile noastre si ca te vei corecta. Am increderea in tine ca iti vei corecta greselile. Mult succes in continuare si astept cu nerabdare nextul spor la scris si multa imaginatie.
Abisul umbrelor Chiar nimeni nu mai este interesat de ficul meu? Sa stiu daca sa-l mai continui sau nu.