26-12-2008, 01:30 PM
Pai...se pare ca sunt prima care posteaza :D Ce pot sa spun...ficul tau nu e rau de loc . Cel putin , mie imi plac la nebunie scenele alea cu elevi de liceu , adolescenti etc. Ideea ta e originala si asta imi place . Dar , ai si greseli :
1-Dupa ce scrii ficul , incearca sa te mai uiti inca o data peste el . In acest fel vei vedea ca s-au mai strecurat greseli de scriere .
2-Ai grija la pleonasme . Am gasit la un moment dat " A cazut jos " sau ceva de genu' :D
In rest , totul mi se pare ok . Ma rog , nu e chiar perfect , dar e bine ca te straduiesti . Descrierea a fost bunicica . Dialogul nu a fost chiar asa rau , dar se putea si mai bine ^^ .
Sper ca nu am fost prea dura ^^ :-"
Astept urmatorul capitol . Succes in continuare ^^ :P:D Ja Ne !
1-Dupa ce scrii ficul , incearca sa te mai uiti inca o data peste el . In acest fel vei vedea ca s-au mai strecurat greseli de scriere .
2-Ai grija la pleonasme . Am gasit la un moment dat " A cazut jos " sau ceva de genu' :D
In rest , totul mi se pare ok . Ma rog , nu e chiar perfect , dar e bine ca te straduiesti . Descrierea a fost bunicica . Dialogul nu a fost chiar asa rau , dar se putea si mai bine ^^ .
Sper ca nu am fost prea dura ^^ :-"
Astept urmatorul capitol . Succes in continuare ^^ :P:D Ja Ne !