Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Inima fara speranta

Hey dragilor ! Am sa incep un nou fic :D Sper sa va placa ! Va contine multe parti hentai, este +18 100%. * hugs *

Varsta minima: +18
Gen: Romance
Observatii cu privire la continut: injuraturi, cuvinte cu tenta sexuala..
Tipul de comentariu solicitat: Simplu sau Avansat , alegerea voastra.

[center] ღ Hopeless Heart ღ

Primul Capitol - Profesoara de sexologie[/center]

- Pe dracu , ce tot spui?
- Jur pe Dumnezeu.
- Esti un mincinos Benny.
- Lamar, tu ce zici ? Mint sau nu? O curva nu te poate excita doar folosindu-si gura?
Lamar Grifith il privi critic pe cei mai buni prieteni ai sai , Tom Jolly si Benny Jung.
- Nu stiu Benny. Chiar poate?
- Pai asta incerc sa va explic , ii ironiza Benny. Na-i fost niciodata la o curva?
- Pai tu ai fost ? rase in hohot Tom.
- Da, de mai multe ori.
Cei trei liceeni din ultimele clase ocupau un separeu in localul "Anabell". Lamar si Tom stateau impreuna pe o banca de vinilin , Benny era intins pe cealalta , in fata unei mese rozalii de plastic.
-Nu cred nici o vorba , zise Tom.
-Tata m-a dus la ea , explica Benny.
Lamar facu o starmbatura la acest gand.
-Nu te-ai simtit prost ?
- Ba ,deloc.
Tom il privi batjocoritor pe Lamar.
- Minte, prostule !
Intorcandu-se din nou spre Benny il intreba :
- Si unde-i casa asta de curve ?
Benny isi urmari imaginea in geamul de la capatul separeului. Chipul lui frumos il privea la randul sau. O cantitate perfecta de suvite de un roscat inchis ii atarnau peste sprancene, deasupra ochilor sai verzi, erotici. Scurta lui, maron cu alb, ca izmenele scolii, cam uazata, ii atarna degajat pe umeri.
- Nu am zis ca m-a dus la o casa din aia. Am zis ca m-a dus la o curva.
Tom nu avea un fizic atat de atragator ca prietenul sau Benny. Era un baiat inalt, stangaci, cum umeri lati, ososi si cu parul maro stralucitor. Avea niste urechi ce parca ii ieseau drept din teasta. Aplecandu-se mai mult spre ei isi linse buzele carnoase. Vocea ii era soptita.
-Vrei sa spui ca e o curva ? Chiar aici in oras ? Cine i aia ? Cum o cheama? Unde sade ?
Benny ii zambi lenes prietenului sau.
- Credeti ca o sa va destainui un secret ca asta? Mai cresteti baieti !
I facu semn chelneritei si mai comanda inca un rand de coca-cola. Dupa ce li s-au adus bauturile , Benny scoase pe furis un flacon de metal de la buzunarul de la piept al scurtei si turna din plin peste bautura lui inainte de a oferi si celorlalti. Tom se servi si gusta bautura amestecata cu droguri, extazy.
Se plictiseau. Noptiile de duminica erau intodeuna plicticoase. Fetele usuratice se odihneau dupa chefurile de sambata si nu vroiau s afie deranjate. Fetele cuminti se duceau la biserica. Benny , seful si indrumatorul lor, i-a luat pe cei doi tovarasi ai lui cu masina lui sport si au cutreierat strazile din Watford, cautand ceva sa se distreze. Dar dupa ce au strabatut de cateva ori centrul nu au gasit nimic de facut in oras. Ultima posibilitate era sa se duca la localul Anabell, cu speranta ca vor da de ceva de facut. Atata timp cat vor comada ceva si nu vor face scandal , directoarea nu-i va da afara. Tom inghitea al doilea hamburgher. Comportarea lui la masa il deguzta pe Benny. Manca intodeuna de parca era ultima lui masa , lua bucati mari, inghitea zgomotos, nu se oprea din vorbit in timp ce mesteca. Lamar le era intodeuna ca un ac in fund. Era vesnic ingrijorat, dar Benny il tolera din cauza sentimentului de vinovatie al lui Lamar. Era amuzant sa ai mereu prin preajma un prostanac care sa fie calul de bataie al tuturor glumelor si tinta vorbelor grele. Lamar era aratos, dar servea doar ca sac de box pentru Benny.
Un grup de fete intrara ametite in bar. Benny le cantari pe fiecare cu cate o privire dulce, dar o alesese pe cea mai simpla dintre ele. Benny a dansat cu ea pana cand se topise -realmente . Cand o scoase afara si isi baga mana sub rochia ei, intre picioare, degetele i se umezisera. Tocamai cand incepuse sa devina interesant, maica-sa venise sa o caute. Distractia a luat sfarsit. Benny se bucura ca mama lui murise decand era copil. O serie de doici l-au crescut pana a devenit prea mare ca sa mai fie batut si a inceput sa dea si el indarat. Mama sa , Rebeca Flory Jung, fusese blonda , palida si cea mai rece femeie la pat pe care o avuse Ivan, tatal sau, sau cel putin asa ii spusese Ivan lui Benny cand baiatul aratase curiozitate despre firea mamei sale. Rebeca era o mititica draguzta, dar sa faci amor cu ea era ca si gand ai fi patruns un bulgare de gheata. Dar cel putin i daruise fiul mult dorit. Benny se gandi ca era destul de greu sa dea socoteala unui singur parinte, dar mite doi . Ivan platea pentru Benny amenzile de depasire a vitezei si acopera costul obiectelor pe care le distrugea. Benny era cel mai bogat baiat, in varsta de 18 ani , din Watford si ca atare isi permitea orice.
Acum statea intins pe bancheta, invartindu-si o suvita din par intre degete. Tom rupse tacerea si adauga :
-Am auzit ca de maine ni se va introduce o noua materie in clasa a 12 a la liceu.
Benny nu era prieten bun cu scoala. Practic o ura , adaugarea unei noi materi il socase .
- Ce zici ma ?
- Da ma, sexologie !
Lamar izbucni untr-un ras asurzitor.
-Si ce dracu o sa facem la ora aia ?!
- Cica vine una si ne explica despre sex si alte chesti.
- Mda..vine una sa-mi suga p***.. adauga Benny in timp ce zambea smechereste.
-Sa sti ca am auzit ca e buna tipa. Adica blond, tate mari si fund bombat. Au au !
- I `auzi ma . Interesant, poate nu o sa fie chiar atat de nasoala ora.
- Asa zice-am si eu bunul meu prieten.
- Ma-i facut curios idiotule.
Benny isi imagina profesoara de sexologie in timp ce zambea erotic.
- O sa fie interesant baieti !

[center][Imagine: tumblr_ljp85yDnif1qhk7cjo1_500_large.jpg...wERIH3KuPA]
[/center]

Răspunsuri în acest subiect
Inima fara speranta - de Hope - 24-04-2012, 07:51 PM
RE: Inima fara speranta - de Hope - 03-05-2012, 03:18 PM
RE: Inima fara speranta - de Lexxu - 28-06-2012, 10:10 AM
RE: Inima fara speranta - de Pikachu - 03-05-2012, 06:02 PM
RE: Inima fara speranta - de Hope - 28-06-2012, 06:47 PM
RE: Inima fara speranta - de Lexxu - 28-06-2012, 07:00 PM
RE: Inima fara speranta - de Hope - 05-08-2012, 03:36 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  >Unde iubirea nu are speranta si totusi, EXISTA <3 Uchiha Rose 4 2.652 01-12-2013, 08:29 PM
Ultimul răspuns: THE LAST UCHIHA
  Speranta Pierduta Ai_4ever 13 8.734 11-08-2013, 02:41 PM
Ultimul răspuns: Kira's Scarlet
  Inima Diavolului Yami 8 6.133 05-06-2013, 07:46 PM
Ultimul răspuns: Kira's Scarlet
  Muzica pentru inima mea Hope 3 3.861 05-08-2012, 03:29 PM
Ultimul răspuns: Hope
  Franturi de speranta Katniss 160 83.888 22-06-2012, 11:16 AM
Ultimul răspuns: Katniss
  O noua speranta . Un nou inceput [ Naruto Fic ] Sayumi 4 4.037 21-01-2012, 05:07 PM
Ultimul răspuns: Aly
  Otrava pentru inima mea Elena. 2 2.843 23-10-2011, 12:20 AM
Ultimul răspuns: kyra_kyralyne
  Crezi că există un portal È™i spre inima ta ? ( +16 *yaoi* ) ×Tα℮♏iᾔ× 21 9.880 02-10-2011, 02:32 PM
Ultimul răspuns: Addeh
  Inimă de ceară LoloMark 7 3.509 06-09-2011, 07:42 PM
Ultimul răspuns: LoloMark
  Mai exista speranta? Ame 3 3.528 06-08-2011, 05:15 PM
Ultimul răspuns: Ame

Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)