Care dintre cele 3 sirene va place cel mai mult:Rikki,Emma sau Cleo?aveti voie sa votati o singura data.
:36:
:36:
![[Imagine: Signature_-_RedFusionBleach_sig_by_rynseven.jpg]](http://www.forumsigs.com/users/RedFusion86/Signature_-_RedFusionBleach_sig_by_rynseven.jpg)
Happy New Year - 2008
H2o part.2
|
22-01-2008, 03:36 PM
Pai imi place cel mai mult de Rikki...imi place cum arata...are o personalitate puternica, a trecut prin multe si stie ce vrea de la viata, si pentru ca ii place foarte mult ca este Sirena....
Ja ne... ![]() Imi aprind visatoare o tigara. Fumul trece lenes si nepasator prin fata mea, formand niste spirale demne de admiratia unui artist..
25-02-2008, 03:43 PM
mie cel mai mult imi place...........Lewis.
![]() ![]() dintre sirene imi place>.< Cleo e evident nu? Lewis-Cleo e clar ca sunt un cuplu abia astept parte a 2a ca sa vad ce se mai intampla....
o.o" wot
04-05-2008, 01:07 PM
mie cel mai mult imi place de rikki...e rebela( asa k mine)...imi plce cum arata si e cea mai tare dintre cele 3.
Axel...ii place sa pape bobo...si daca il tragi de par e fericit....o sa vezi daca o faci ![]() ![]() Axel, chibi-ul lui L@ry15
12-05-2008, 05:14 PM
Poy...mie imi place cel mai mult de Cleo.Este cea mai simpatica dintre toate trei.Este calma...draguta uneori este destul de naiva.Cred ca e singura fata(inafara de Charllote) care nu e blonda
![]() ![]() My sin is Pride. I'm on my highway to Hell! Yuki is my kamy-sama. So...Shut the f*** up! Criticii nu-i pot ranii pe creatori decta cu permisiunea acestora. You tried to hold me under, I held my breath Alone and now you wonder, what I possess Nothing you can say , nothing's gonna change what you've done to me Now it's time to shine, I'm gonna take what's mine While you're burning inside my light
17-05-2008, 09:54 AM
pooiii....Mai mult ca sigur o aleg pe Emma.De ce? Pt. ca este ca mine, o fire calculata si atenta la detalii(si singura mai cu capul pe umeri)
S-apoi..cine stie de este mai bine
A fi sau a nu fi...dar stie orcine Ca ceea ce nu e, nu simte dureri Si multe dureri-s, putine placeri
27-07-2008, 08:46 PM
Rikki->because... are o personalitate mult mai interesanta decat a celorlalte,arata bine,realizeaza mult umor.Si in plus I like her power!
28-07-2008, 10:22 PM
Hmm..cea mai simpatica sirena...grea decizie.
Cred ca votez pentru Rikki. Este cea mai normala. Nu e toclilara lu' papuc si nici corijenta la bio. Arata cel mai bine si nu are genul de fite care pe mine ma enerveaza. ![]() The old bastard left his ties and his suit A brown box, mothballs and bowling shoes
12-08-2008, 08:50 PM
Votul meu merge la Rikki ^^
Este o fire puternica,cu tarie de caracter,tupeista ... not nerd -.- Ea a fost singura care s-a bucurat foarte mult cand shi-au descoperit puterile La Emma imi place puterea pe care o are...puterea ei mi se pare cea mai faina dintre cele 3 Cleo ... in fine...e ok >.> |
|
Utilizatori care citesc acest subiect: |
3 Vizitator(i) |