Care dintre cele 3 sirene va place cel mai mult:Rikki,Emma sau Cleo?aveti voie sa votati o singura data.
:36:
:36:
Happy New Year - 2008
H2o part.2
|
22-01-2008, 03:36 PM
Pai imi place cel mai mult de Rikki...imi place cum arata...are o personalitate puternica, a trecut prin multe si stie ce vrea de la viata, si pentru ca ii place foarte mult ca este Sirena....
Ja ne... Imi aprind visatoare o tigara. Fumul trece lenes si nepasator prin fata mea, formand niste spirale demne de admiratia unui artist..
25-02-2008, 03:43 PM
mie cel mai mult imi place...........Lewis. stiu nu e sirena
dintre sirene imi place>.< Cleo e evident nu? Lewis-Cleo e clar ca sunt un cuplu abia astept parte a 2a ca sa vad ce se mai intampla....
o.o" wot
04-05-2008, 01:07 PM
mie cel mai mult imi place de rikki...e rebela( asa k mine)...imi plce cum arata si e cea mai tare dintre cele 3.
Axel...ii place sa pape bobo...si daca il tragi de par e fericit....o sa vezi daca o faci Axel, chibi-ul lui L@ry15
12-05-2008, 05:14 PM
Poy...mie imi place cel mai mult de Cleo.Este cea mai simpatica dintre toate trei.Este calma...draguta uneori este destul de naiva.Cred ca e singura fata(inafara de Charllote) care nu e blonda.Ea e preferata mea.
My sin is Pride. I'm on my highway to Hell! Yuki is my kamy-sama. So...Shut the f*** up! Criticii nu-i pot ranii pe creatori decta cu permisiunea acestora. You tried to hold me under, I held my breath Alone and now you wonder, what I possess Nothing you can say , nothing's gonna change what you've done to me Now it's time to shine, I'm gonna take what's mine While you're burning inside my light
17-05-2008, 09:54 AM
pooiii....Mai mult ca sigur o aleg pe Emma.De ce? Pt. ca este ca mine, o fire calculata si atenta la detalii(si singura mai cu capul pe umeri)
S-apoi..cine stie de este mai bine
A fi sau a nu fi...dar stie orcine Ca ceea ce nu e, nu simte dureri Si multe dureri-s, putine placeri
27-07-2008, 08:46 PM
Rikki->because... are o personalitate mult mai interesanta decat a celorlalte,arata bine,realizeaza mult umor.Si in plus I like her power!
28-07-2008, 10:22 PM
Hmm..cea mai simpatica sirena...grea decizie.
Cred ca votez pentru Rikki. Este cea mai normala. Nu e toclilara lu' papuc si nici corijenta la bio. Arata cel mai bine si nu are genul de fite care pe mine ma enerveaza. The old bastard left his ties and his suit A brown box, mothballs and bowling shoes
12-08-2008, 08:50 PM
Votul meu merge la Rikki ^^
Este o fire puternica,cu tarie de caracter,tupeista ... not nerd -.- Ea a fost singura care s-a bucurat foarte mult cand shi-au descoperit puterile La Emma imi place puterea pe care o are...puterea ei mi se pare cea mai faina dintre cele 3 Cleo ... in fine...e ok >.> |
|
Utilizatori care citesc acest subiect: |
2 Vizitator(i) |