15-07-2010, 08:23 PM
Deci ,nesimtita de mine abia acum a trecut pe aici.IMi place foarte mult prologul si mai ales cu ai creat-o pe Nene si mai ales cum povestesti din punctul ei de vedere totul . Cartea aceea m-a facut curioasa [foarte curioasa] si cum a spus si Katarina sper ca REn sa fie cel care o strangea ca sa aveam si un bad boy prin preajma [si nu stiu de ce am un feeling ca el o sa fie aceast Lucifer].
Presupun ca iti plac cartile cu Satana sau Lucifer. Si pe mine ma pasioneaza doar ca am incercat sa citesc o carte care se numea chiar Lucifer dar nu era vorba de demoni si ingerasi ,e o carte pe care nici nu prea am inteles-o la cat de grea e, si as vrea sa ma apuc de 616 totul e infern ,daca iti plac chestiile asta ti-o recomand:)). Deci raman la ideea ca prologul e genial :X.La multi ani pentru cei 13 ani !
Astept nextul.
Presupun ca iti plac cartile cu Satana sau Lucifer. Si pe mine ma pasioneaza doar ca am incercat sa citesc o carte care se numea chiar Lucifer dar nu era vorba de demoni si ingerasi ,e o carte pe care nici nu prea am inteles-o la cat de grea e, si as vrea sa ma apuc de 616 totul e infern ,daca iti plac chestiile asta ti-o recomand:)). Deci raman la ideea ca prologul e genial :X.La multi ani pentru cei 13 ani !
Astept nextul.