22-12-2009, 03:04 PM
deci ce urasc... oare am loc? sa vedem
-manelisti.
-manelistele
-cei care fac manele, am o banuiala, nu cred ca acestia au mai multe clase decat trenu`
-profa de mate, proasta draq iese la tabla si nu stie sa rezolve o amarata de problema. Cum draq a luat bacu`?
-persoanele care sunt atat de proaste incat cred ca orice zboara se mananca
-pers care tac dar ti le fac
-c-am tot calarasiu pt ca este incuiat si au impresia ca daca esti rocker esti satanist
-pe mamaimea, e o pers ft proasta si handicapata si obsedata de biserica
-pe babele obsedate de biserica
-pers care nu au altceva de facut decat sa isi bage nasul mare in treaba mea
-babele din bloc, ar tr sa fie angajate de guvern ca spioane.. se strecoara prin spatele tau mai rad decat 007
-pe dascalul de la biserica deoarece: locul femei e la cratita iar barbatul tr sa munceasca. idiotu` draq daca locul meu era la cratita muream de 10 ori pana acum
-pe fostul meu coleg, manelist, care sustine ca locul femei e la cratita
-pe profu de religie pt ca si el crede ca tot ce zboara se mananca iar daca o sa crezi si o sa te rogi destul de tare la Dumnezeu, acesta o sa aiba grija de tine. Da vezi sa nu te calce masina in timp ce te rogi la D-zeu.
-franceza
-profa de franceza din generala cu care inca ma intalnesc
-profu de geogra pt ca are ceva cu machiajul meu. ce l-o doare pe el nu stiu
-geogra
-tampita de dirigamea pt ca e o vaca imputita care nu vb decat cu cei pe care i-a avut in cls din a9a
-filmele de groaza proaste
-prostia
-persoanele care tipa din orice nimic, adica i se pune un gandac pe ea si in loc sa il dea jos ea tipa ca proasta.
-verisorul meu, copil tampit se uita numai la scenele cu batai din filme. Psihopat scrie pe viitorul lui.
-unchimiu si sotia lui doi prosti.
-emo, cred ca acesti copii ar tr treziti la realitate. Daca la 14 ani cu parintele langa tine ai impresia ca viata e cruda atunci eu ce sa mai spun?
-wanna-be`s, niste prefacuti care sustin ca sunt ceva doar pt a fi de gasca sau cool, get a life
si ar mai fi multe, dar nu am mai am chef.
House Rulls!
-manelisti.
-manelistele
-cei care fac manele, am o banuiala, nu cred ca acestia au mai multe clase decat trenu`
-profa de mate, proasta draq iese la tabla si nu stie sa rezolve o amarata de problema. Cum draq a luat bacu`?
-persoanele care sunt atat de proaste incat cred ca orice zboara se mananca
-pers care tac dar ti le fac
-c-am tot calarasiu pt ca este incuiat si au impresia ca daca esti rocker esti satanist
-pe mamaimea, e o pers ft proasta si handicapata si obsedata de biserica
-pe babele obsedate de biserica
-pers care nu au altceva de facut decat sa isi bage nasul mare in treaba mea
-babele din bloc, ar tr sa fie angajate de guvern ca spioane.. se strecoara prin spatele tau mai rad decat 007
-pe dascalul de la biserica deoarece: locul femei e la cratita iar barbatul tr sa munceasca. idiotu` draq daca locul meu era la cratita muream de 10 ori pana acum
-pe fostul meu coleg, manelist, care sustine ca locul femei e la cratita
-pe profu de religie pt ca si el crede ca tot ce zboara se mananca iar daca o sa crezi si o sa te rogi destul de tare la Dumnezeu, acesta o sa aiba grija de tine. Da vezi sa nu te calce masina in timp ce te rogi la D-zeu.
-franceza
-profa de franceza din generala cu care inca ma intalnesc
-profu de geogra pt ca are ceva cu machiajul meu. ce l-o doare pe el nu stiu
-geogra
-tampita de dirigamea pt ca e o vaca imputita care nu vb decat cu cei pe care i-a avut in cls din a9a
-filmele de groaza proaste
-prostia
-persoanele care tipa din orice nimic, adica i se pune un gandac pe ea si in loc sa il dea jos ea tipa ca proasta.
-verisorul meu, copil tampit se uita numai la scenele cu batai din filme. Psihopat scrie pe viitorul lui.
-unchimiu si sotia lui doi prosti.
-emo, cred ca acesti copii ar tr treziti la realitate. Daca la 14 ani cu parintele langa tine ai impresia ca viata e cruda atunci eu ce sa mai spun?
-wanna-be`s, niste prefacuti care sustin ca sunt ceva doar pt a fi de gasca sau cool, get a life
si ar mai fi multe, dar nu am mai am chef.
House Rulls!