03-07-2009, 10:57 PM
In primul rand pot spune k adoooor aceast fic si deabia astept urmatoarele capitole
Deci...imi place foarte mult povestea ta, ma fascineaza. Ai un stil foarte frumos de a scrie . Talent nu mai spus si idei minunate
Imi place mult ca dezvolti actiunea si o lasi sa curga de la sine..apreciez foarte mult acest lucru si esti una dintre scriitoarele care o face cel mai bine si te felicit pentru asta( si adaug ca esti una dintre scriitoarele mele preferate)
Scrisul tau este curat si asta ii da o calitate foarte buna textului:)
Iti urez succes in continuare si astept cu nerabdare sa vad urmatorul capitol care o sa imi faca placere sa il citesc ca si acesta:) care este absolut surprinzator, mai ales ideea cu atitudinea lui Rui;)
Iti mai spun ca imi place mult relatia dintre personajele tale, te mai felicit in primul pt realizarea acestui fic:)
Hm..altceva ce as putea spune decat: ai facut o treaba foarte buna:D
Succes in continuare;): kissu:*
Deci...imi place foarte mult povestea ta, ma fascineaza. Ai un stil foarte frumos de a scrie . Talent nu mai spus si idei minunate
Imi place mult ca dezvolti actiunea si o lasi sa curga de la sine..apreciez foarte mult acest lucru si esti una dintre scriitoarele care o face cel mai bine si te felicit pentru asta( si adaug ca esti una dintre scriitoarele mele preferate)
Scrisul tau este curat si asta ii da o calitate foarte buna textului:)
Iti urez succes in continuare si astept cu nerabdare sa vad urmatorul capitol care o sa imi faca placere sa il citesc ca si acesta:) care este absolut surprinzator, mai ales ideea cu atitudinea lui Rui;)
Iti mai spun ca imi place mult relatia dintre personajele tale, te mai felicit in primul pt realizarea acestui fic:)
Hm..altceva ce as putea spune decat: ai facut o treaba foarte buna:D
Succes in continuare;): kissu:*
"Only I know your pain…
Your uncertainty…
Your loneliness…
If only we could be toghether forever.
I’ll say it as many times as you wish.
I will not betray you!"
Your uncertainty…
Your loneliness…
If only we could be toghether forever.
I’ll say it as many times as you wish.