Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Addicted To Your Eyes [+16] [ boy x girl ]

Am venit si cu nextul :"> dupa multe luni de asteptare xD Scuzati intarzierea, va rog, dar am fost si eu destul de ocupata si etc. :-@
Anyway, v-am pregatit continuarea si pot sa spun ca lucrurile vor lua o intorsatura tot mai interesanta...
So, ENJOY!

Ch. #5: Petrecerea

-Nu sunt sigur daca sa ma bucur sau nu, i-am zis eu lui Destinee, cand si-a facut aparitia la locul de intalnire stabilit, dupa o intarziere de 10 minute intregi.
-Scuze ca am intarziat, dar a durat ceva pana sa scap de tipii aia, zise ea, zambind vinovata, in timp ce-mi arata cativa indivizi din spatele ei.
Le-am aruncat o privire murdara, ridicand dintr-o spranceana, la care ei au raspuns cu mormaieli joase si injuraturi usoare. Din pacate pentru ei, Destinee avea un partener, si acela eram eu. Au realizat ca, intr-o bataie, eu as castiga, chiar daca ei erau trei, asa ca au decis sa abandoneze orice alta incercare de a o cuceri pe roscata, si au plecat.
Ma rog, ce-i drept... si ea se imbracase un pic cam provocator. Stai? Am zis cumva un pic? Cam? Rectific. Se imbracase extrem de provocator! Nu-mi place sa ma laud, dar aveam o iubita al dracu' de sexy!
Purta un corset violet inchis, care ii evidentia sanii si talia subtire, si care avea pe alocuri si dantela neagra. In jos avea o fusta mini, neagra, si o pereche simpla de cizme negre din piele. Accesoriile nu erau nici prea multe nici prea putine, lucru care-mi placea. Uram fetele care poarta cercei cat un satelit si bratari imense, iar Destinee, spre fericirea mea, evita intocmai aceste lucruri.
I-am zambit smechereste, luand-o de dupa umeri, in timp ce ne indreptam impreuna spre petrecerea lui Seby.
-Cum a fost la concursul ala de mai devreme? am intrebat-o eu pe drum, incercand sa fac conversatie din simplul motiv ca eram plictisit.
-Ca de obicei... ofta ea, privind in gol.
-Ca de obicei... ce?
-Ariel a castigat locul intai, zise ea, pe acelasi ton absent si totodata obosit. Eu al doilea, iar Cindy si Betty cate o mentiune.
-Locul doi e bun, am facut eu, aruncandu-i o privire nedumerita. De ce starea asta pe tine? Daca ai fi luat locul intai m-as fi ingrijorat ca esti prea buna pentru mine.
Chicoti usor, apoi ridica amuzata dintr-o spranceana, zicand:
-Ce te face sa crezi ca, acum, nu sunt prea buna pentru tine?
-Simplu. Daca erai prea buna, mergeai la petrecerea asta la brat cu unul din tipii de mai devreme, si nu cu mine.
-Bine spus, rase ea.
Dupa cateva minute am ajuns si la discoteca inchiriata de Seby, care parea ca da pe afara de adolescenti, si pe alocuri mai zareai chiar si cate o femeie in toata firea, privind frustrata in jur. Dupa cum am mai spus, Seby avea mult succes la babe... Ma rog, nu erau chiar batrane, dar nici nu se comparau cu noi, lucru care ma facea sa le zic babe.
-Frate, nu cred sa-i gasim pe restul prea curand, i-am zis eu lui Destinee, in timp ce dadeam amandoi din coate prin multime, fara sa ne pese de injuraturile care ne erau adresate datorita acestui lucru. Am ajuns in cele din urma in dreptul barului, si ne-am asezat pe singurele doua locuri libere, comandand cate un whisky.
-Bai, ce dracu' e cu atata lume pe-aici? l-am intrebat eu pe barman, care-mi era prieten.
-Habar n-am, Mike. Cred sa Seby a invitat tot orasul. Pare sa aiba mai multe cunostinte decat ne face pe noi sa credem...
-Mie-mi spui?... am mormait eu, dand pe gat bautura mea.
-Stai ca o vad pe Betty,imi atrase Destinee atentia, incercand sa se faca auzita peste muzica asurzitoare din incapere.Hai dupa ea, sigur sunt si restul acolo.
-Bine, hai, am zis eu, dand din umeri.
Nu as fi crezut niciodata ca avea sa fie atat de aglomerat la o petrecere de-a lui Seby. Desigur, mai organizase el si alte petreceri, dar toate fusesera modeste, numai cu cei mai loiali dintre prietenii lui. Nu stiu ce i-o fi fost in minte sa isi schimbe gusturile in domeniu fix acum... Oricum, nu pot sa zic ca era cu adevarat rau... Atmosfera era fantastica, peste tot fum si lumini orbitoare. Muzica era buna, fete erau destule (chiar daca eu aveam oficial o iubita, deja), iar bautura era din plin, din cate se parea.
Am intalnit si eu cativa cunoscuti de-ai mei, in drumul nostru spre Betty. Unii erau mai mari, altii mai mici. Majoritatea pareau sa aiba 16-17 ani, precum mine, dar mai erau si de 14-15, caci Harry era cel mai tanar dintre noi, si-si invitase si el prietenii. Seby avea 16 ani, din cate stiam eu, dar nu puteai fi niciodata sigur, datorita aspectului foarte matur al acestuia.
-Betty! striga Destinee, cand ajunse in dreptul prietenei ei.
Eu am stat un pic mai in spate, asteptand ca cele doua sa se desparta din imbratisarea lor. Salutul dintre fete era mereu cate o imbratisare de genul, sau pupicuri pe obraji, sau alte porcarii. E bine de stiut ca baietii sunt mai rapizi in aceasta privinta (si mai creativi).
-Ryan si Cindy erau si ei cu mine acum cateva minute, ne explica Betty vreun sfert de ora mai tarziu, dupa ce ne-am asezat cu totii la o masa mai retrasa, si mai departe de boxe. Dar au disparut imediat eu m-au vazut ca nu le mai dadeam atentie. Sunt fie in baie, satisfacandu-si nevoile fiziologice, fie pe ringul de dans...
Ambele fete si-au dat ochii peste cap, la unison, iar eu am incercat doar sa-mi retin un hohot de ras, mascandu-l cu o tuse usoara.
-Pe Harry l-ati vazut? Sau pe Ariel...? Pe Seby deja l-am zarit, am zis eu, aratandu-le celor doua locul in care se afla acesta.
Improvizase un soi de tron urias, chiar intre barele la care dansau doua animatoare, situat sub locul DJ-ului. Pe el se afla, desigur, Seby al nostru, ranjind superior la invitatii sai. Mi-a facut cu ochiul cand m-a zarit si pe mine, iar eu am dat scurt din cap in semn de salut.
-Oh, aici erati, zise o voce din apropiere.
Era Ryan, tinand-o de dupa talie pe Cindy. Amandoi aveau buzele inrosite, iar buza inferioara a blondei parea chiar sa sangereze. Mi s-a parut ca zaream cateva urme de dinti si pe gatul ei, dar nu le-am dat atentie. Se pare ca Betty avusese dreptate cu prima ei presupunere.
S-au asezat si ei la masa noastra, comandandu-si cate o doza de bere fiecare. Am discutat un timp, pana ni s-au alaturat Harry si Ariel, pe rand, desigur. Satena m-a strapuns cu alta privire plina de ura, inainte sa se aseze in locul ei si sa ma ignore complet, conversand numai cu Betty, Harry si din cand in cand cu Ryan si Cindy (desi ei erau, in majoritatea timpului, prea ocupati sa poti purta vreo discutie cu ei).
In cele din urma, plictisit, am iesit cu Destinee pe ringul de dans, si trebuie neaparat sa spun ca dansa chiar foarte bine. OK, poate ca pana la urma imi place sa ma laud...
Mai faceam si pauze uneori, fie sa vorbesc cu amicii mei, fie sa beau cate un pahar de whisky, dar in rest, am dansat toata seara. Dupa al 7-lea pahar insa, am lasat-o balta si cu dansatul. Destinee deja era ametita, si se sprijinea de mine in drum spre masa noastra, care acum era goala.
Eu eram in regula, cred. Nu imi amintesc sa fi fost ametit sau ceva de genul, poate doar un pic neatent la tot ce era prin jurul meu. Insa ameteala a venit si ea curand dupa aceea, cand am mai cerut inca cateva bauturi. Radeam amandoi ca doi apucati, lucru pe care mai toata lumea din discoteca parea sa-l faca... dar din nou, nu eram foarte atent...
Am sarutat-o de nenumarate ori pe Destinee atunci, din simpla dorinta de distractie si, ei bine... la ce haine purta, eu fiind si destul de beat, greu imi era sa rezist.
Multe cupluri au parasit locul pentru putin mai multa distractie, in timp ce altele alegeau fie sa o faca direct pe vreo bancheta izolata, fie in baie. Eu insa, uram sa fac sex oriunde altundeva decat intr-un pat, in general. Existau exceptii, dar rare, iar acea seara nu era una dintre ele, asa ca, imediat ce mi-am anuntat prietenii, am luat-o pe Destinee si am parasit si eu discoteca.
Eram amandoi beti si mergeam pe sapte carari, cum s-ar spune, razand non-stop in tot acest timp. Imi amintesc ca facusem cateva remarci cu privire la felul in care arata Destinee, cat de rupta de realitate parea, remarca care mi-a fost insa intrerupta de un acces de ras, datorita imaginii. Destinee insa, nefiind pe deplin constienta, a ras odata cu mine si nu a zis nimic.
Cand mi-am revenit, am luat-o de mana, sa ma asigur ca nu ne pierdeam unul de altul, avand in vedere starea in care eram amandoi. Mi-a zambit viclean, si m-a lipit dintr-o singura miscare, de un perete. Apoi m-a sarutat cu brutalitate, fara vreun alt avertisment decat privirea ei doritoare. Am auzit zgomotul unei sticle spargandu-se in mii de cioburi de asfalt, in momentul in care Destinee o scapa. Ah, deci o tinuse in mana in tot acest timp? Cum de nu observasem?
I-am raspuns sarutului, tragand-o mai aproape de mine, dar ea si-a dezlipit buzele de ale mele, lasand un chicotit copilaresc sa-i scape printre buze. Am zambit si am tras-o mai departe dupa mine, spre cel mai apropiat hotel.
Ce am facut cand am ajuns la hotel, nu mai tin minte. Totul e ca o pata alba in memoria mea, dar tin minte tot ce s-a intamplat dupa ce am ajuns in camera noastra de hotel.
Destinee se aruncase razand pe pat, iar eu nu am ezitat sa ma las peste ea. Nu am pierdut vremea cu lucruri inutile, ca alte cupluri, si am trecut direct la a-i da jos hainele de pe ea, iar aceasta mi-a urmat si ea exemplul. Am depus saruturi fierbinti pe tot corpul ei, auzind-o cum respira sacadat sub mine, auzindu-i pulsul inimii accelerandu-se.
A fost ceva plin de pasiune intre noi, in acea noapte. Nu mai avusesem o astfel de partida de sex cu nimeni altcineva pana atunci, si trebuie sa recunosc ca roscata ma excitase inca de la bun inceput mai mult decat orice alta adolescenta. Oricat de beat am fost, eram perfect de constient de aceste lucruri, si nu m-am jenat sa-i dau si ei de inteles ca imi inducea o placere nemaivazuta a trupului, cum nimeni altcineva nu o mai facuse. Si acelasi lucru aratau si ochii ei verzi, salbatici, precum si fiecare particica din trupul ei.
[center]
[Imagine: 33f5bok.jpg]
[Imagine: ohl43m.jpg]Check this out!
Addicted To Your Eyes [+16 boy x girl]
[/center]

Răspunsuri în acest subiect
RE: Addicted To Your Eyes [+16 - boy x girl] - de Hana-chan - 05-04-2009, 07:46 PM
RE: Addicted To Your Eyes [+16 - boy x girl] - de ~InGerUl Lui Ady-SaMa~ - 06-04-2009, 07:26 PM
RE: Addicted To Your Eyes [+16 - boy x girl] - de ~InGerUl Lui Ady-SaMa~ - 09-04-2009, 06:32 PM
RE: Addicted To Your Eyes [+16 - boy x girl] - de Crynu. xD - 17-04-2009, 02:33 PM
RE: Addicted To Your Eyes [+16 - boy x girl] - de Selena. - 13-02-2010, 12:55 PM
RE: Addicted To Your Eyes [+16 - boy x girl] - de .Anne - 14-02-2010, 11:32 AM
RE: Addicted To Your Eyes [+16 - boy x girl] - de .Anne - 06-04-2010, 12:51 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Life in your green eyes What sky scrapers 2 2.581 30-10-2011, 10:55 PM
Ultimul răspuns: What sky scrapers
  Show me what's in your eyes M3aw sau Mrrr XD 8 5.538 21-02-2011, 12:58 AM
Ultimul răspuns: Daria v2
  Love with cold eyes [yaoi] seikon sasha 1 2.811 23-02-2010, 11:19 PM
Ultimul răspuns: Yaku-chin
  Black eyes starnight 13 11.208 19-09-2009, 12:42 PM
Ultimul răspuns: starnight