Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Just me :] vs. Bitter cherry

#11
Sa vedem ce avem aici:

Prima lucrare
Mi-a placut cum ai descrie sentimentele si chiar ai reusit sa ma impresionezi cu idea... care apropo mi-a placut la nebunie.
Sfarsitul a fost putin mai banal, dar restul a fost chiar reusit.

A doua lucrare
Ai avut o idee interesanta si chiar draguta, doar ca puteai sa mai lucrezi putin la ea, nu prea mi-a starnit interesu... adica a fost ca si cum ce puteai scrie in cinci randuri ai scris in tot textu si descrierea a fost banala.

Votul meu merge la lucrarea nr 1... mult noroc ambelor concurentepupic:bye:

#12
Hey! Am trecut si eu pe la voi 71 *Hmmm* Ambele mi s-au parut reusite, naratiunea a fost si ea buna. Imi place cum ati descris acele sentimente de durere, chiar m-am intristat si eu citindu-le >.<

Prima lucrare - Mi-a placut cum ai descris totul, chiar daca este atat de trist. Singurul lucru care nu mi-a placut a fost sfarsitul 2 care a fost sfasietor 2
A doua lucrare - Aici mi-a placut mai mult descrierea, are mai multa expresivitate. Sfarsitul parca te pune pe ganduri, dar e mai ok asa.

Votez pentru A Doua Lucrare XD
[Imagine: grellslutcliffbyhowling.gif]


♥ Live Every Second Like It Was Your Last One ♥


[Imagine: mukurosignbynaladrield3.png]

[Imagine: sigg3.jpg]


#13
Hey ^^ Scuzati-mi intarzierea dar stiti voi cum e cu lenea asta. Acum am o misiune cam imposibila. Trebuie sa aleg intre doua lucrari frumoase. So, voi lua fiecare lucrare in parte cum s-a luat si mai sus de cei dinaintea mea.

Prima lucrare: Mi-a placut sincera sa fiu. Descriere ai avut dar se putea si mai bine. Naratiunea este ok, actiunea nu mi s-a parut gresita iar dialogul nu este prezent. Greseli de tastare am vazut doar una. Lucrarea ta mi-a adus aminte de o melodie... Adda - Prietenie fumata 21. Despre idee nu prea pot zice ca e foarte originala dar e ok. Ce nu mi-a placut e ca ai lasat prea mult spatiu intre paraagrafe.

A doua lucrare: Si lucrarea ta a fost foarte frumoasa. Descrierea a fost prezenta in cantitati destul de mari. Mi-au placut expresiile pe care le-ai folosit. Naratiunea e si ea frumoasa, actiunea mi s-a parut putin grabita, dialogul nu cred ca a fost. Stai sa ma uit sa nu gresesc. Exact cum credeam, nu a fost. Greseli de tastare am vazut cateva dar nu stau sa le mai caut acum. Am mai vazut de asemenea si cateva semne de punctuatie care zburda pe unde nu trebuie dar nu e prea grav. Se rezolva. Ce nu mi-a placut e asezarea in pagina. Trebuia sa o lasi normal. Nu e poezie ca sa amplasezi textu in centru. Si lucrarea ta mi-a adus aminte de o melodie 21. Taxi - Cele doua cuvinte 8

So, in concluzie votul meu ajunge la....tobe.... a doua lucrare. Succes in continuare si sper sa nu se supere nimeni.. Buh bye! pupic
[Imagine: EnvYQ.png]

#14
Deşi cu o întârziere prea mare şi cât pe ce să fiu spânzurată, am apărut şi eu. Let's see, now:

Lucrarea număru' 1 "Regrete fără antidot'' - Titlul este expresiv şi, faţă de a doua lucrare, nu este atât de complex -lucru bun, este uşor de citit şi poate să aibă multe înţelesuri. Acum, ideea este bunăcică, dar aşa cum ţi-am mai spus, sfârşitul este prea rapid. Ideea de baltă de sânge ştearsă de ploaie are atâta nostalgie în ea, dar n-ai profitat de ea la maxim. Nu ai avut greşeli evidente, atât în exprimare cât şi în ortografie. Este o lucrare echilibrată, felicitări.
Nota: 9

Lucrarea număru' 2 "Când e prea târziu..." - Cum am spus şi mai sus, este prea complicat cu cele trei puncte de suspensie la sfârşit. Aşezarea în pagină nu-mi place, este greu de citit şi mă enervează, rândurile nu sunt egale. Era mai bine dacă scriai normal, nu pe mijloc. Prea multe puncte de suspensie. Ştiu că ai vrut să dai un aer nostalgic, dar o puteai face şi prin alt mod. Sfâşitul este ambiguu, mă duce cu gândul la nimic. Totuşi m-a atras acele rânduri de la sfârşit.
Nota: 6

OK, my dears. Am terminat de ucis, desfăcut şi refăcut lucrările voastre, e timpul să votez. Din tot ce-am scris, se extrage că Regrete fără antidot este alegerea mea. Deci votez pentru lucrarea număru' 1.

[Imagine: MANOWAR.jpg]
Brothers everywhere
raise your hands into the air
we're warriors, warriors of the World !

#15
Asa. Scuzati ca le bag pe ambele in aceeasi oala -.-.

Aleg Prima lucrare pentru ca :

- Titlul acesteia imi place mai mult si mi se pare si mai expresiv si original decat la a doua lucrare.
- Asezarea in pagina imi place mai mult. Adica ador Asezarea Centrata doar cand are un continut consistent, adica nu trei randuri ca la a doua lucrare [ trei randuri pe un paragraf ].
- Parca este mai ok prima xD.
[Imagine: Jun0xCa.png]

#16
Pai incep intai cu votul... prima lucrare

Acum... Sa va spun si de ce.

Prima lucrare: Nu o sa ma leg de asezarea in pagina, pentru ca a facut-o Zuza deja, dar nici mie nu mia placut, totusi nu o sa las asezarea textului sa ma impiedice sa votez cu lucrarea care imi place. Ai avut o mentinere constanta a sentimentelor pe tot percursul textului, iubirea pentru el a facut-o sa sufere, iar tu i-ai descris suferinta, nu suficient, dar indeajuns sa ma faci pe mine sa imi imaginez alt sfarsit pentru ca acesta mi s-a parut cam trist.

A doua lucrare: Sinecera sa fiu, pe mine ma atrage mai mult aceasta asezare in pagina, desi trebuie sa-i dau dreptate lui Devil Kid, este mai greu de citit. Totusi, desi ai avut mai multe expresii, continutul lucrari tale nu imi insufla nimic. Nu spun ca nu e frumoasa, dar nu-mi place. Nu are ceva anume, decat suferinta.

Cred ca asi fi votat cu a doua lucrare, dar mia placut sfarsitul de la ''Regrete fara antidot'' si asa m-am decis.
!!! Priveste lumea in ochi si spune exact ceea ce gandesti, altfel esti doar o marioneta !!!

#17
Duel închis!
Prima lucrare - 8 voturi
A doua lucrare - 5 voturi
So, cred că am câștigat ^^

Țin să o felicit pe sis pentru că m-a suportat și a acceptat să facă acest duel și îi urez succes în continuare.
[Imagine: tumblr_m5081nasq41qi2adeo1_r1_500.gif]
Love? No, I prefer vodka <3

#18
Sincer iti spun ca mi-ai dat o sarcina greu de indeplinit..

Prima lucrare
Wel, mi-a placut foarte mult asezarea in pagina. Descrierea e si ea buna, chiar si cu acele chestii comune. Mi-e una mi-a placut nespus de mult.

Adoua lucrare
Si aceasta mi-a placut foarte mult, insa asezarea in pagina m-a cam derutat si am pierdut sirul. Parerea mea e ca trebuie scris normal, cum a fost scrisa prima lucrare, e mai usor de citit. Si aici descrierea e buna.

Deja voturile s-au inchis dar eu spun ca prima lucrare e mai buna.
Unele iubiri nu prind rasaritul,
Altele traiesc doar pentru o vara...
Unele se pierd si le-nghite timpul,
Doar una te topeste,
Cand nu crede-ai s-apara!
Imi iubesc:
My mamiiii, hug DeDal N.
Fetita mea ascultatoare si dulce ca o capsunica, Larisa 8
Iubirea mea, Iljimae 8 Te iubesc, iubire!
Gemanarea mea draga, Natasha!
Surioara scumpa, Venus-Roseta . Am grija de fetita ta, fii sigura sys.
Nepotelele mele, •нąкü•, Rose. : * Va iubeste buni, scufitele mele.
Prietenii: Fallen Angel, Myranda ^_^, O.o.::draQusoR.::o.O 8


My fics: Ce a fost...nu va mai fi!
http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=24414
Durere, adormi in zapada! http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=24691
intrati cu incredere ^^

[Imagine: chibi_6723.gif]
, chibi-ul lui

#19
Duelul s-a incheiat. Topic inchis.
Felicitari participantilor.
[Imagine: 435807fbnxzdbgby.gif]
[Imagine: 1370639wghbdmxzm0.gif]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Frozen Soul vs Bitter Death Kayla. 7 6.386 14-12-2011, 09:09 PM
Ultimul răspuns: Ana
  Bitter Death vs Kayla. Kayla. 10 9.597 14-12-2011, 09:08 PM
Ultimul răspuns: Ana
  Bitter Death vs Frozen Soul Kayla. 7 4.812 25-12-2010, 09:43 AM
Ultimul răspuns: Kayla.


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)