Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Viata unei preotese

#1
Buna sunt de ceva vreme pe zup si m-am hotarat sa imi postez si eu ficul...nu e cine stie ce,dar vreau sa aflu si parerea voastra.
EDIT:Am uitat sa precizez ca vor fi si scene +18 (stiu sys nu sunt normala:)))

1

De ce exista preotese? unii spun ca preotesele sunt papusi controlate de cei care doresc puterea, marionete proiectate special pentru a controla mintea oamenilor de rand, alti spun ca preotesele sunt un mijloc direct de a comunica cu zeii. Pfff... mintea umana nu poate percepe nici cele mai marunte si evidente lucruri, nu ar vedea adevarul nici da ca iar intra in ochii, ca un fir de praf. Ce cred ei ca e o binecuvantare este de fapt cel mai mare blestem, cel putin pentru mine.
Stau in aceeasi incapere in care am trait saptesprezece ani, privirea mea era atintita asupra diamantului ce era asezat pe o perna de puf imbracata in matase. Cum putea un lucru atat de frumos sa fie atat de plin de amaraciune si lacrimi, dar daca stau sa ma gandesc mai bine nu asta era si numele lui. O bijuterie extraordinar de frumoasa, un diamant in forma de lacrima,de aici provenea si numele lui Lacrima ingerului.
Ma intreb cate preotese au murit din cauza lui, cate preotese si-au sacrificat propria viata pentru al pastra pur, pentru al feri de intuneric. Destule,printre care si mama mea, acum urmam eu ,oare si eu o sa mor protejand o piatra care nu face altceva decat sa distruga vieti, nu stiu si sincer nici nu mai vreau sa stiu.
Ochii mei priveau in continuare diamantul, ii cautau un cusur cat de mic, dar m-am resemnat rapid, nu avea nici un defect si acest lucru reusea uneori sa ma scoata din minti.
Imi mut privirea spre orice altceva din camera, dar nu aveam la ce sa ma uit, incaperea in care ma aflam era aproape goala, un dulap vechi de nu mai stiu cand, o masuta le fel de batrana statea asezata in fata ferestrei, salteaua pe care dormeam sau cel putin am dormit acum ceva timp ii tinea companie pernutei pe care se afla obiectul care-mi blestema fiecare clipa a vieti de cand m-am nascut pana acum.
De ce a trebuit sa ma nasc cu aceste puteri, de ce mama nu a putut fi o persoana normala, de ce ar trebuit sa fie preoteasa, am lasat sa imi scape un oftat lung, ma intreb cum ar fi fost viata mea daca ma nasteam intr-o familie normala.
Usa camerei se deschide usor, pe ea intrand Mikado, o femeie de patruzeci si cinci de ani, are parul blond cu cateva fire albe ce nu doreau sa stea aranjate vesnic prins intr-un coc la spate, ochii caprui cercetau camera,de parca ar putea gasi ceva nou in ea, s-a nascut in aceeasi si cu mama mea, doar ca ea a avut norocul de a fi o persoana normala.
-Yuuki, iar nu ai dormit deloc?ma intreaba ingrijorata,de parca nu ar stii deja raspunsul, draga mea stiu ca moartea mamei tale te-a afectat mult, dar a trecut aproape o saptamana fara sa dormi macar putin, te rog incearca sa treci peste asta, e spre binele tau, adauga dupa.
Da avea dreptate in ambele privinte nu mai inchisesem un ochii de cinci zile si trebuia sa trec peste tot, nu puteam trai toata viata ca un zombi.
-Ai dreptate Mika, asa ii spuneam eu, viata merge inainte,ii spun cu un mic zambet pe buze.
-Draga mea ar trebui sa dormi putin, putin mai mult, imi spun in gand si chicotesc usor, sti ca maine trebuie sa plecam si trebuie sa fi odihnita, imi mai spune si pleaca. Ma asez in asa zisul pat si adorm imediat, maine va fi o zi lunga.
Soarele trecea usor prin materialul subtire de la fereastra, mangaindu-mi chipul, deschid ochi si casc usor in timp ce-mi intindeam oasele. Ma ridic si ma indrept spre usa, cum am deschis-o un val de lumina mi-a invadat privirea, ma indrept spre baie, intruintr-o incapere relativ mare, in mijloc se afla o cada mare si rotunda, asezata pe un suport de pietre, fier si mai stiu eu ce au mai pus acolo. Sub cada din fier ardea jaraticul care fusese mai devreme un foc mare care incalzise apa din vasul de deasupra. Ma scufund in apa calduta si ma l-as purtata de sentimentul de relaxare ce ma invaluie.
Avea sa fie o zi lunga.


C-am atat sper sa va placa si desigur astept pareri si critici.App as vrea sa mai spun ca nu sunt sigura de titlu,s-ar putea sa-l fi citit undeva si sa mi-l fi insusit fara sa vreau,daca vi se pare ceva in neregula la el va rog sa imi spuneti,acelasi lucru valabil si pentru continutul textului.

#2
Sunt prima asa ca edit dupa ce termin de citit ;) :
Edit:

Deci draga mea, avand in vedere ca esti incepatoare si ca acesta este primul tau fic, te voi lua usor. In primul rand dupa semnele de punctoatie (, . ? ! ) se pune space. Asa, deci am observat cateva virgule lipsa pe ici pe colo, iar altele sunt puse unde nu le este locul ( nu stiu exact unde). Greseli de tastare chiar nu am vazut. Ideea mi se pare foarte originala. Nu am mai intalnit-o pana acum. Primul capitol mi se pare chiar foarte reusit. Imi starneste curiozitatea. Asa si la numele ficului, nu era neaparat necesar sa pui acel "." dupa "preotese".
Deci dear cam asta este tot ce am avut de spus, sper sa ti cont de ce ti-am scris eu aici pentru ca acest fic chiar este deosebit si merita continuat in stil mare ( asa cum sunt sigura ca ai pregatit urmatoarele capitole ;) )
So... bye n Anunta-ma si pe mine cand pui next-ul, ok?
:bye:
[Imagine: 2rcpz12.jpg]

Cincizeci de minute ne despart privirile. Mă doare să te văd mereu atât de distant faţă de mine. Cu ea eşti simplu tu, cu mine de ce nu ai fi? Mă laşi să sper că într-o zi vei putea să-mi vorbeşti aşa cum şi eu încerc să îţi arăt că ţin la tine, dar eşti atât de orb încât nu vezi dincolo de această ceaţă densă pe care ai creat-o de unul singur. Flacăra ce trăieşte-n mine devine din ce-n ce mai puternică cu fiecare privire, cu fiecare literă pe care mi-o rosteşti, dar îmi este frică. Frică ca într-o bună zi această scânteie să se stingă în mometul în care te voi vedea de mână cu ea. Îţi cer un singur lucru, te implor nu mă lăsa în urmă. Nu mă lăsa să fiu doar o umbră a trecutului...

#3
Ti-am citit primul capitol.
Ai grija cum scrii pentru ca ai greseli. In plus, unele fraze nu sunt foarte clare. Na... ca un sfat, daca vrei tii cont de el, daca nu, e ok... corecteaza cu mare atentie inainte de a posta.
Cam atat cu criticile!
In schimb, ar fi timpul sa-ti spun ce-mi place la fic! Imi place ca ai descriere, ai idei destul de interesante si apreciez faptul ca pt ca ti le exprimi. O sa astept sa vad cum evolueza ficul.

#4
Dau edit imediat dupa ce citesc, tnx ca mai anuntat my dear
Edit:
Asa pai mersi ca mai anuntat sper sa faci la fel si data viitoare. SO, revenind la fic ideea mi se pare originala iar asta e bine, titlul destul de dragut, dar cam simplu. Am observat ca primul capitol nu are nici un titlu este numerotat simplu 1. Descrierea este bunicica dar ar mai merge, actiunea nu mi s-a parut grabita, greseli nu m-am uitat dupa ele. Ma bucur ca nu ai folosit foarte mult dialog. Cam atat astept nextu spor la scris si multa imaginatie bye, bye.

P.S. Per total a fost un capitol destul de bun.

#5
hey dear..multumesc ca m-ai anuntat si acum sa incepem.. pai ce e primul? Titlu: din punctu meu de vedere pare interesant, naratiunea: buna, descrierea: doamne de ce la altii le iese descrirea si mi-e nu, ma refer la sentimente, dar acum vorbim despre ficul tau..deci descrierea e super, actiunea e linistita, greseli nu am vazut, m-am holbat dupa ele,dar nu am gasit :)). Imi place cum ai introdus personajele, adica prin dialog. Ideea nu am mai intalnit-o ceea ce imi place, preotesele sunt foarte misterioase si puternice plus interesante si sper sa fie si ficul tau asa;)... pai cam atata am avut de spus, sper ca nu te-am plictisit sau suparat si astept nextu..sper ca ma anunti :pls:
:bye:
[Imagine: h8v.gif]
 

#6
da titlul e ok mai ai cateva greseli pe ici pe colo ai pus putin cam mult interes si cred ca tia luat cam mult si sper ca si restul ficului este ok ca de nu eu ma supar rau de tot si asta ar insemna ca te-am laudat degeaba si probabil ar fi fost ok sa fii atenta si sa pui mai multe semne de punctuatie.pai in mare cine sunt eu sa comentez la fiecare greseala dar totusi
sper ca in continuarea ficului ai sa fii mai atenta
si mai sper ca are si un final frumos si happi
ca de la inceput deaja a devenit foarte trist dar e ok mie imi place oricum
mai ales tinand cont ca e primul tau fic a iesit super
si nu uita ca eu te sustin in orice iti iese my sys
http://farm3.static.flickr.com/2496/4202...a4a1_b.jpg


infrunt furtuna si ma gandesc
oare cat mai trebuie sa supravietuiesc
visele se sting usor
la fel ca un gand de dor
se duc departe si dispar
ca umbra dintr-un suflet amar
si nu raman decat regrete
fara sperante sau chiar secrete

[Imagine: chibi_8329.gif]
lolix kid, chibi-ul lui
lolix


[Imagine: 6141910.png]


[Imagine: 6fd6871.png]

#7
pai, e un inceput bun pentru o incepatoare. :) Dar mai bine sa incep sa-ti dau niste sugestii, nu?
In primul rand, descrierea merge, cu toate ca se putea si mai bine, ai descris cat de cat sentimentele fetei insa nu atat de mult pentru a ma face sa le simt si eu. Am observat faptul ca ai descris camera in care acesta se afla, bun.
Naratiunea e chiar in regula.
Dialogul e bun si el, insa e la fel ca la descriere, nu am simtit nimic cand am citit. Mai ai de lucrat si aici.
Actiunea nu ai grabit-o asta e chiar bine, asta mai lipsea, sa fie actiunea grabita. :)) ce bine ca nu ai fugarit-o! mersi mult, iti sunt recunoscatoate, nu-mi plac deloc ficurile grabite. ei sa lasam asta si sa continuam...
Greseli de tastare sunt, nu multe ce-i drept. Trebuie de asemenea sa lasi spatiu dupa semnele de punctuatie, nu stiu daca ti s-a atras atentia cu privire la asta, dar daca ti-a mai spus cineva iti mai repet eu acum. :P repetitia e mama invataturii.
Ai grija de asemenea la timpul verbelor, le cam incurci( ce-i drept si eu le mai incurc :p dar nu exista perfectiune, nu? ) trebuie sa intelegem...
pai, sincera sa fiu nu prea am inteles care-i treaba cu piatra aceea, insa acest lucru ne va fi dezvaluit in capitolele urmatoare, nu?
pai, ce pot sa mai spun in afara de faptul ca-ti doresc numai bafta in continuare, si astept nextu( ma anunti si pe mine, da? ^^ merci)


:bye:
Unele iubiri nu prind rasaritul,
Altele traiesc doar pentru o vara...
Unele se pierd si le-nghite timpul,
Doar una te topeste,
Cand nu crede-ai s-apara!
Imi iubesc:
My mamiiii, hug DeDal N.
Fetita mea ascultatoare si dulce ca o capsunica, Larisa 8
Iubirea mea, Iljimae 8 Te iubesc, iubire!
Gemanarea mea draga, Natasha!
Surioara scumpa, Venus-Roseta . Am grija de fetita ta, fii sigura sys.
Nepotelele mele, •нąкü•, Rose. : * Va iubeste buni, scufitele mele.
Prietenii: Fallen Angel, Myranda ^_^, O.o.::draQusoR.::o.O 8


My fics: Ce a fost...nu va mai fi!
http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=24414
Durere, adormi in zapada! http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=24691
intrati cu incredere ^^

[Imagine: chibi_6723.gif]
, chibi-ul lui

#8
Heya! -.-' Am ajuns tarziu, stiu. A trebuit sa merg la antrenament. Scuze, dear. Deci, sa-ncepem cu inceputu`: am fost destul de mirata, chiar adca este primul tau fic, este foarte bun. Daca ati vedea voi primul meu fic... ati spune ca asta e genial pe langa -.-'. Trecand peste greselile de tastare, te vei obisnui sa tastezi corect, dar sa lasi spatiu dupa semnele de punctuatie, inafara de cratima:). Si dupa ce scrii ai putea sa corectezi inainte sa postezi. Mi-a placut foarte mult ca la unii, defapt majoritatea, vad un dialog de inceput pana la sfarsit. Tu ai avut descriere. O descriere care nu e buna, nu e rea, e chiar bunicica. Vei progresa mult pe parcurs. Dupa titlu nu se pune punct ^w^. Dialogul a fost cam sec, dar a fost bine pentru ca, cum am spus si mai sus, ai avut destul de putin, si asta e bine. Ai inceput foarte bine pentru primul fic, mai ales ca idea mi se pare total originala. Te rog sa ma anunti cand pui next-ul:) Zbai >:D<
[Imagine: hugmur.jpg]
'Căz te lăvesc, tu, genio, epico, huggo, culo, pervo and so on. Iu, twina mea. I don't care what ppl say, I do own iu. Hahs.

*realizează că twina ei apare ca o apariţie apariţională misterioasă.*





Mwhahihuhahahuahaihihihuahahahuhihihuahah


Monster me.

#9
Buna am venit cu un nou capitol... dar mai intai vreau sa le multumesc celor care au postat si celor care au citit, dar nu au lasat comm(desi pe viitor sper sa o faca:))). Va anunt de pe acum ca, capitolul este c-am plictisitor si pentru asta imi pare rau, dar nu am ce face... acum sa va raspund foarte pe scurt la commuri, deci am o problema cu virgulele(intotdeauna am avut), imi plac lucrurile simple de asta scriu la fel, incerc sa nu am greseli da vad ca imi mai scapa unele... poi c-am atat am avut de spus(daca mai e ceva o sa adaug dupa)...

2

Ies din apa si i-au pe mine halatul alb de pe marginea cazi care imi ajungea pana la glezne, in mod normal purtam haine lungi doar daca erau barbati prin preajma, acum nu era cazul eram doar eu si Mika in casa.
Imi piaptan parul alb ,da de cand am devenit noua gardiana a diamantului corpul meu s-a schimbat, parul odata saten inchis acum era alb si stralucea ca zapada in lumina luni, pielea am avut-o intotdeauna exagerat de alba singura schimbare era stralucirea inumana pe care o avea, singurul lucru care a ramas neschimbat a fost culoarea ochilor de un verde crud, cu siguranta m-am schimbat cel putin fizic am facut-o.Am intrat in bucatarie unde Mikado ma astepta cu masa pusa.
-Cum te simti azi, draga mea?ma intreaba cu un suras dulce pe buze.
-Bine, cel putin asa cred, ii raspung cu un zambet ce dorea sa fie la fel de dulce.
Nu am mai spus nimic, doar am inceput sa mananc si sa ma bucur de ultimele momente petrecute in casa in care am crescut.
-Ar trebui sa mergi sa-ti faci bagajele, nu mai e mult si trebuie sa plecam, imi spune MIka cu o urma de tristete in glas in timp ce resturile de pe masa.
Oftez lung si ma ridic indreptandu-ma spre camera mea , intru si imi rotesc privirea prin incaperea care parca nu mai era locuita de anii. Praful si trecerea timpului isi lasa amprenta pe orice lucru, la fel cum lasa urme adanci pe chipul si gandirea unei persoane.
Nu aveam mare lucru de impachetat doar niste haine si poate si niste amintiri care oricum aveau sa se piarda odata cu trecerea timpului sau urmau sa ramana blocate intre patru pereti pana cand cineva avea sa le descopere si sa le afle tainele pastrate cu atata grija atata timp.
Usile dulapului se deschid scotand la iveala un interior mai mult gol decat plin asa cum ar trebui sa fie dulapul oricarei tinere domnisoare, cui ii pasa de asa ceva, mie una nu.Imi pun putinele haine intr-un ruxac, o carticica cu plante medicinale scrisa de preotesele cu mult inaintea mea isi facu loc langa o trusa de prim ajutor de parca as fi avut nevoie de una, dar putina precautie nu face rau nimanui.
Imbrac o rochie neagra lunga pana in pamant, talia fiindu-mi cuprinsa de mai multe lanturi din argint prinse intere ele, iar locul in care se uneau forma o prinzatoare pentru diamantul ce urma sa-mi ocupe toata viata.
-Yuuki grabeste-te trebuie sa plecam, imi aud doica caci asta imi era cum ma striga din usa de la intrare.
Deci asta este toata viata mea de pana acum care urma sa fie ingropata adanc intr-un cufar si dat uitari. Nici eu nu vroiam sa plec, dar viata unei preotese va fi mereu pe drumuri ajutand pe oricine, oricand va avea nevoie. Acum iata-ma si pe mine la inceputul drumului lung si abatut pe care la parcurs fiecare preoteasa si care va continua sa fie parcurs mult timp.
Ma las purtata de amintiri si nici nu am observat ca ma aflam la iesirea din sat, impreuna cu Mikado desigur, aceasta ma anunta ca urmeaza sa vina cateva persoane care ne vor insoti, perfect de asta aveam nevoie acum, de cineva care sa imi stea tot timpul pe cap.
Am asteptat zece minute si deja simteam cum i-au foc, daca tot aveau de gand sa intarzie puteau sa ma anunte si pe mine.Incerc sa ma calmez , nu vreau ca energia mea spirituala sa o ia razna si sa distruga totul din jur.


Asta a fost tot si dupa cum am spus e c-am plictisitor, dar nu prea am avut ce face.Acum ca sa va ajut sa va imaginati cum aratau locurile in perioada respectiva, satele sunt asemanatoare ca cele din Naruto doar ca in ficul meu casele arata ceva mai normale ca sa spun asa, adica nu vi le imaginati niste case mari cu forme ciudate, ci simplu doar niste case ca cele de pe vremea bunicilor(sper ca am gasit exemplul potrivit :))). Daca mai aveti ceva nelamuriri va rog sa imi spuneti...cat despre diamant o sa aflati cei cu el in capitolul trei.

#10
Hmmmmmmmmmm se paree ca sunt prima care da startul la comentarii dar nu am prea multe de spus
Ma bucur ca ai tinut cont de sfaturile mele
Oarecum mi se pare cam scurt
dar este reusit mie una imi place desii ti-am siz pare putin cam nu pre happy dar e ok pai eu deabea astept sa vad continuarea si sper ca ma vei anunta si pe mine ca sunt foarte curioasa daca preoteasa mai traieste sau moare la fel ca mama eiu ca sa nu mai zic ca nu prea inteleg ce trebuie sa faca cu acel diamant deci sper ca ma vei anunta si pe mine :D
http://farm3.static.flickr.com/2496/4202...a4a1_b.jpg


infrunt furtuna si ma gandesc
oare cat mai trebuie sa supravietuiesc
visele se sting usor
la fel ca un gand de dor
se duc departe si dispar
ca umbra dintr-un suflet amar
si nu raman decat regrete
fara sperante sau chiar secrete

[Imagine: chibi_8329.gif]
lolix kid, chibi-ul lui
lolix


[Imagine: 6141910.png]


[Imagine: 6fd6871.png]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Viata unei fete ninja ~~~KiOko kimy~~~ 15 8.923 23-10-2011, 07:45 PM
Ultimul răspuns: FuckEverything
  Viata grea a unei fete ghinioniste Yoko-sama 14 8.416 11-02-2011, 11:59 PM
Ultimul răspuns: Nixu
  viata unei printese mady_saku 8 6.839 22-04-2010, 01:10 PM
Ultimul răspuns: Aly
  Viata unei adolescente Summer's 4 5.014 18-03-2010, 09:19 PM
Ultimul răspuns: Denny


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)