Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Ce asculti acum ? v.2

#1
Deoarece celalalt topic avea prea multe pagini ( 137 O.o ) am deschis unul nou.

Btw.

Tineti cont si de regula asta cand postati :

Citat:5. Ca să evităm posturile prea scurte la topic-ul 'Ce asculţi acum ?' userii care postează acolo trebuie să mai scrie şi o părere personală, fără refen sau alte versuri ale melodiei respective. Posturile în care nu apare şi o părere personală a userului vor fi şterse.

Spor la postat.
[Imagine: 9qh35v.jpg]

#2
Acum ascult
DBSK-Mirotic
Melodia asta, am mai spus si o spun, e prima mea dragoste. Nu stiu de ce ma atrage atat de mult, insa e aur curat pentru mine. Ma scoate din orice stare si ma baga in una de moleseala si melancolie. Am auzit-o prima data intr-un AMV yaoi, poate si de aceea. Ce pot sa spun, imi pare foarte rau dupa acel AMV, nu il mai gasesc oricat l-as cauta, insa voi ramane cu amintirea scenelor...scenelor.
[Imagine: ak8THBQ.png]


#3
Chiddy Bang- Opposite of adults 4

Fiind fana a NFS, trebuia sa stiu melodia asta...Deci pur si simplu e bestiala pentru fani hip-hop. Are ritm si tot ce-i trebuie. Si versurile...sunt mortale... Si cantaretii, au niste voci...

Si...
Italobrothers- Stap on the ground

Deci nu stiu cum, dar O IUBESC! Melodia asta a fost facuta sa fie ascultata! Are ritm din greu...E de club. In doua cuvinte: E EXTRAORDINARAAA.

Pe ambele vi le recomand. Dupa parerea mea, sunt niste melodii d'alea, care nu vor sa te lase in pace, stau in mintea ta toata ziua21. Va las sa le ascultati 10
Hope si-a lasat urma pe-aici...71
,,Lucrurile nu sunt bune sau rele în sine, gândirea noastră le face să fie astfel."- William Shakespeare
[Imagine: 6ru0k7.jpg]
Mai genial nici ca se putea. Multumesc muult mult de tot, Abyhug

#4
GD & T.O.P - HIGH HIGH
Pot spune ca tot din cauza lui Smile/Lulli tm am inceput sa o ascult. Ieri cand eram la ea si desenam, sau incercam sa desenam, protretu' lui Key am ascultat melodia de o mie de ori si tot nu m-am plictisit de frumustea zambetului lui T.O.P si tunsoarea lui de zici ca vine in armata + de GD care zici ca e eletrocutat. Geniala melodie, am auzit ca a fost lansata acum vreo trei-patru zile, sper ca am auzit bine.
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

#5
Janelle Monae feat. B.o.B & Lupe Fiasco - Tightrope (Wondamix) -- ma obseda prin vara 21 Bobica si Lupe pe aceeasi melodie, cum sa nu-mi placa? lol am zis bobica 21 Si Janelle are o voce placuta. Si negativul ala simplu... Smile
stiu, nu-ti iese totul mereu, dar azi intra

#6
Taxi - Cele doua cuvinte .
M-am trezit cu melodia asta in minte si trebuia sa o ascult. E superba, e simpla si la obiect exact asa cum ar trebui sa fie o melodie de genul asta. Va recomand sa o ascultati, pentru ca merita. Chiar merita. Ceea ce ma bucura cel mai tare este ca acum doua zile am vazut videoclipul pe Mtv iar ieri l-am vazut pe U. Macar o piesa ca lumea printre sute si mii de fail-uri.
Tenderest touch leaves the darkest of marks,
And the kindest of kisses break the hardest of hearts
~Florence + The Machine


#7
Sebastian Character Song 01 - You Will rule the world

Melodia asta. Imi da fiori de sus pana jos 21. Vocea lui Daisuke Ono e uimitoare, nu cred ca cineva l-ar fi putut interpreta mai bine pe mult-prea deavolescul Sebby. Si i se potriveste, vei conduce lumea, ei bine asta i se potriveste lui Ciel cel mai bine decat lui Sebby. Sau melodia ii e dedicata lui Ciel...39 ?
[Imagine: ak8THBQ.png]


#8
Kanye West, Cam'ron, Jim Jones, Vado, Cyhi Da Prynce, Pusha-T, Musiq Soulchild, Teyana Taylor, Big Sean - Christmas In Harlem -- dupa o pauza in ceea ce priveste GOOD Friday Kanye revine (stiu ca azi e... joi). Inca nu mi-am facut o parere despre melodie, doar ca... sunt a dracu de multi. Sunt curios pentru CyHi si Big Sean 4
stiu, nu-ti iese totul mereu, dar azi intra

#9
DMX - We Right Here
Imi place vocea putin ragusita a lui, ritmul e catchy .. imi place. Multe zile o sa ramana melodia asta in playlist-ul meu de acum incolo.
[Imagine: p4KKzIN.png]
You could be the best of me when I'm the worst for you.
golden tragedy


#10
30 Seconds To Mars - Closer To The Edge
Am auzit cântecul la televizor şi pot spune că a fost dragoste la prima vedere *laughs* . Ador videoclipul, şi oamenii care-şi spun părerea despre muzică, mai ales ultima replică este prea frumoasă. În orice caz, vocea solistului este foarte - foarte speciala, adică pe mine mă face să ascult cântecul doar pentru el =] .
[Imagine: gambar-emo.jpg]
Enough for me ...

The past is history.
The future is a mystery.
And the time we have now is a gift, that's why we call it "the present."



He`s cute <3 !
[Imagine: weeping_face_by_mental_remix.jpg]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [split] Ce asculti acum? v.3 MsCreed 0 2.787 03-07-2012, 07:56 PM
Ultimul răspuns: MsCreed
  Ce Asculti acum? Kyo 1.345 523.057 18-12-2010, 09:53 PM
Ultimul răspuns: Unia


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)