Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

A dispărut FF ^^

#31
FF-ul de acolo era imens. Eu am zis topicuri, NU posturi Buns, la posturi cred ca erau peste suta de mii X_X Da stiu, cand a aparut "sasuche" - ce ne mai bateam joc de ei lol - apoi twilighters... cand au aparut vampirii am plecat. Era intr-o zi in care cazuse forumul - tot din cauza FF-ului lol - si atunci am plecat. La vreo 2 luni manga-anime a fost distrus complet si Flaw a venit la noi. Ramasesem stana de piatra cand l-am vazut pe Flaw si marina mi-a zis ca e admin si ca manga-anime nu mai exista, ca Flaw e admin pe yumeria, tot credeam ca facea misto de mine.

Le stiu pe fete, lol, o stiu mai mult ca xNovember sau ca Byby. Ma descurc. Doar ca e naspa si enervant.

La Useri online daca sunt 2 sau 3 din cateva pagini bune care NU sunt pe pagina de la FanFiction, restul, doar acolo.

Argh, JJb e admin? OMFG, trebuie sa o trollez O_O I hate the bitch -.-

#32
maaaaaaaahhh nu trolla ca eu sunt admin acum pe manga-anime:| JJB a disparut de mult si oricum e site-ul gol slava domnului ca nu mai de jucat de-a adminul nu imi arde mie acum.
Si da imi amintesc de posturile cu pricina;)) oricum cred ca Daenerys are dreptate, din cauza ca e atata activitate pe aici de aceea se intampla ceea ce se intampla.(in mare parte, ca mai sunt si unele chestii care tin de partea tehnica si at no...nu mai intra in aceasi categorie)
App Daenarys in mare parte este adevarat ca cei care scriu constant nu mai acorda atentie la primele lor povesti dar la mine nu se aplica. O sa continui sa rescriu povestile mele pana voi fi satisfacuta de ele.Am o problema cu chestiile de genul, chiar daca termin niste lucruri nu pot renunta la ele decat daca sunt complet multumita de produsul final.

#33
Esti admin acolo? Mai, acum 6 ani tu pe manga-anime aveai tot nick-ul FallenAngel? Da stiu, te-am intrebat de sute de mii de ori insa tot am aceasta senzatie ca acea Fallen esti tu!

#34
Cate probleme tehnice a tot avut FF-ul O.O? Si cred si eu tot la fel ca si voi din cauza ca FF-ul este cel mai populat pot aparea problemele, si ,,blestemele''.
Eu sunt inscrisa de anul trecut, dar nuprea am putut sta pe forum, sa fiu mai ,,cunoscuta'' ce sa ii faci viata la tara e grea. Dar oricum sper sa revina totul la normal, nu ma plang caci eu sunt mai mult cititoare decat scriitoare, doua ficuri aveam puse, unul inchis ca timp de cateva luni bune nu am putut intra sa ma ocup de el, si unul mai de curand. Dar trec ele toate, asta e viata cu bune cu rele, trecem zambind prin ele :D
[center]We all have an angel that takes care of us
[Imagine: x4enaw.jpg][/center]


#35
=)) eram sigura Aly ca mai devreme sau mai tarziu o sa ajungi sa ma intrebi din nou asta si eu o sa iti raspund ca nu, nu sunt acea Fallen Angel desi sa mor de nu as vrea sa o cunosc ca ma omori cu ea. dar e ciudat cum numai tu ma intrebi asta si ceilalti care sunt la fel de vechi ca tine cu care mai vb nu spun nimic:|

#36
(07-12-2011, 05:55 PM)FallenAngel A scris: =)) eram sigura Aly ca mai devreme sau mai tarziu o sa ajungi sa ma intrebi din nou asta si eu o sa iti raspund ca nu, nu sunt acea Fallen Angel desi sa mor de nu as vrea sa o cunosc ca ma omori cu ea. dar e ciudat cum numai tu ma intrebi asta si ceilalti care sunt la fel de vechi ca tine cu care mai vb nu spun nimic:|

Realizezi nu ca toti cred ca esti acea FallenAngel, nu? Atunci, ce nick avea in 2006/2007 pe manga anime? :D


@Buns, remember Maou?


#37
de unde sa stiu ce nick avea Ea pe m-a in 2007?:| ti-am mai spus ca nu o cunosc si nu sunt ea desi sunt constienta ca orice as zice tu nu ma crezi:)) si uite un lucru pe care nu l-am realizat...nu stiam ca toti cred ca sunt acea FallenAngel....geezz i has no identity anymore, i is two ppl now...

#38
Sunt si eu online.
Curat fful ._.

#39
Pana la urma nu inteleg ce s-a intamplat. Cand vroiam sa-mi caut ficul (care era inchis) am realizat ca aici nu prea mai e nimic.
[Imagine: 8x3VTT8.png]
© Hachiyuki - deviantArt

#40
Damn.
Până se curăță FF-ul nimeni nu-și poate vedea fic-urile și cei ce vor până se termină curățenia să și le continue, să posteze în noul FF.
[Imagine: Jun0xCa.png]




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)