10-03-2010, 08:46 PM
HeLLo There....n-am mai trecut de mult pe la tine;;)..Let's see:
Repetitie...Ya' know that I hate 'em right? Da...daca stii ca urasc repetitiile de ce le faci? :-w
Ooooky...thare a lots of mistakes @-)...Multe repetitii si greseli de exprimare, ceea ce nu e prea bine, dar se poate remedia cu o scurta verificare inainte de postarea capitolului.
Altceva ce am observat si ma dereanjata a fost descrierea sentimentelor., care ei bine...nu-i. Sentimentele le-ai uitat undeva, acolo in departare, ceea ce e chiar nasol. Inceraca sa ne transpui in lumea in care se desfasoara actiunea, sa simtim ce simt personajelor..Ii da o anume frumusete textului.
Cam asta am avut de spus...o sa mai trec pe la tine candva :>
Spor la scris si multa multa imaginatie
Zbye :3
Citat:Marius, numai te uita atât de insistent la muritoareOk...that hurts :-l...sunt neplacut si zgarie pe creier"numai te uita" ceva de genu "nu te mai uita" suna mai normal..si mai pe romaneste XD
Citat:îmi îmbăta simţurile olfactiveC'mon...fa chestia asta sa sune literar nu stintific...acel "olfactive" nu-si prea are rostul fiincda este clar ca mirosul ii imbata simturile olfactive :-?
Citat:Vad hainele împachetate foarte frumos si elegant, parca m-as fi afla intr-un magazin de haine. Încep sa mă uit printre ele si vedeam doar haine de bărbat.Don't make me hate clothes oky? Repetitie
Citat:Am inrosit rapid la fata, facandu-ma ca un rac in apa fiartaSunt doua optiuni: "m-am inrosit" sau "am rosit"..which one?
Citat:Vampirul se opreşte si trage uşa glisanta la dulap înapoi. Vad ca dulapul avea oglinda
Repetitie...Ya' know that I hate 'em right? Da...daca stii ca urasc repetitiile de ce le faci? :-w
Ooooky...thare a lots of mistakes @-)...Multe repetitii si greseli de exprimare, ceea ce nu e prea bine, dar se poate remedia cu o scurta verificare inainte de postarea capitolului.
Altceva ce am observat si ma dereanjata a fost descrierea sentimentelor., care ei bine...nu-i. Sentimentele le-ai uitat undeva, acolo in departare, ceea ce e chiar nasol. Inceraca sa ne transpui in lumea in care se desfasoara actiunea, sa simtim ce simt personajelor..Ii da o anume frumusete textului.
Cam asta am avut de spus...o sa mai trec pe la tine candva :>
Spor la scris si multa multa imaginatie
Zbye :3