Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Abruncubar.

I like you a lot number c!
So bine ai venit aici printre maimute, animale, jucarele, demoni, si ingeri decazuti, avem di toate pe aici si nu ducem lipsa de nimic. avem un teh si o regina,a carei nume nu se spune ca ne trage ace prin creier si ne pune la uscat, avem asasini si asasine, bomboane si capsune, banane, portocale si catei de jucarie. Stephen king mai arunca un ochi si se inspira vazand nebunia ce domneste pe aici, iar cezar a renuntat de mult sa ne cucereasca si sa intors cu coada intre picioare uitand sa tipe veni, vidi, vici. iar ludovic in loc de cal a primit un armasar( aka leopard cu 7 picioare) si ne-a dat regatul lui plin de balauri si uite ce a iesit, o tara plina de nebuni. manelisti si becalisti nu tinem, s-au mutat speriati de difuzoarele cu muzica buna data la maxim. statui nu putem sa ridica deoarece si pentru ca nu avem destule capete de balaur si mate de dinozaur care sa sustina maretia arhitecurala numita statuie si ne-am dat batuti inainte de a aparea acel gand in capetele noastre pline de anime si pasarele zburatoare care salveaza eroii principali pentru a ne scapa de lacrimile amare ce aveam poate sa le varsam.
Inca o data bine ai venit, iar daca cumva te intrebi cati ani am sa stii ca nu sunt la fel de batrana ca lumea dar nici la fel de tanara ca luna, am vazut de toate si nimic si ma invart intr-un cerc plin de colturi si gauri si nu reusesc sa aterizez pentru ca nu am destula stabilitate.22
Ps: aberez mult dar vad ca iti place.10

Răspunsuri în acest subiect
Abruncubar. - de Willy - 21-02-2010, 01:24 PM
RE: Abruncubar. - de Flash - 21-02-2010, 01:54 PM
RE: Abruncubar. - de Willy - 21-02-2010, 02:01 PM
RE: Abruncubar. - de Teh - 21-02-2010, 02:20 PM
RE: Abruncubar. - de wasp - 21-02-2010, 02:58 PM
RE: Abruncubar. - de Willy - 21-02-2010, 03:12 PM
RE: Abruncubar. - de norynne - 21-02-2010, 06:47 PM
RE: Abruncubar. - de Nami - 22-02-2010, 12:22 AM
RE: Abruncubar. - de BloodyInnocence - 22-02-2010, 01:37 AM

Utilizatori care citesc acest subiect: