20-02-2010, 11:16 PM
Hei :x ! Capitolul a fost extrem de interesant , I love it ! Deci nu ma asteptam ca Matt sa nu le dea celor doi o replica bine aleasa , a fost genial . Iar conflictul dintre Roy si Chris , partea cu inmormantarea a sunat foarte funny :)) . Roy si Matt sunt adorabili .
Nu stiu ce sa zic despre Chris , oricum imi place foarte mult de Roy si Matt <333 . Judecand dupa actiunile lor fata de Naty , se observa o anumita chimie ... E ciudat . Sincer si imi place ^____^ .
Nu prea cred ca Naty este o ... persoana egoista si nici ca se iubeste pe ea prea mult .
Astept nextul cu nerabdare ( m-ai facut curioasa :x ) .
Hugs !
Nu stiu ce sa zic despre Chris , oricum imi place foarte mult de Roy si Matt <333 . Judecand dupa actiunile lor fata de Naty , se observa o anumita chimie ... E ciudat . Sincer si imi place ^____^ .
Nu prea cred ca Naty este o ... persoana egoista si nici ca se iubeste pe ea prea mult .
Citat:,, Timpul se scurge pe buzele trecutului . Ai vrea ÅŸi tu să îl guÅŸti ? Mă tem că mai întâi trebuie să mori ! â€Foarte interesant :3 . Abia astept sa vad ce o sa iasa .
Astept nextul cu nerabdare ( m-ai facut curioasa :x ) .
Hugs !