15-01-2010, 08:26 PM
Buna!:D
n-am mai trecut de ceva vreme pe ici(sa-mi fie rusine:">).. well sa spun(scriu) parerea mea la general, ai avut niste capitole extraordinare din punct de vedere al actiunii, modurile de expunere se imbina armonios; doar ca ar trebui sa mai lucrezi la partea descriptiva, uneori te pierzi prea mult cu povestitul...
despre ultimul capitol: wouw:O a fost suuuuu~uper lung:X (nu ca ar fi ceva rau in asta), cel putin in comparatie cu celelalte capitole scrise, doar ca parerea mea ar fii sa incerci o simetrie intre marimile capitolelor caci nu prea este estetic astfel..
altceva, mi-au "sarit" in ochii cateva greselute de tastare, fii mai atenta cand recitesti capitolele:
mulr = mult
m,ea = mea
spuanand = spunand
eventul = eventual
naintelegerile = neintelegerile
m,a = ma
i-au haine= iau
Exatc = exact
aic = aici
seafunda = se afunda
buine = bine
inetrioara = interioara
stregandu-si = stergandu-si
ai grija si la repetitii..^^"
- nicaieri, nicaieri; puteai sa pui punct dupa "asa"
- incepuse, incepuse; foloseste sinonime o.O
cam atat cu partea mai.. dura sa spun asa, cat despre actiunea din capitol.. abia asteapt sa vad ce se va intampla la casa celor doi ingeri :X sper sa fie momente dragute cu Hissori(the best) si Ran (fata asta chiar stie sa faca atmosfera) si desigur IkusaXYuri; chiar incep sa ma enerveze rau de tot Seya si Steph :-W... lasand asta la o parte, mai lasat putin in suspans cum ca ar fii o posibilitate ca si Ran sa fie o reincarnare a unui inger O.O si imi pare bine *evil* ca acum Akki ii da peste nas lui Ashi..
succes in continuarea si inspiratie din belsug!
kissuu&byee:*
n-am mai trecut de ceva vreme pe ici(sa-mi fie rusine:">).. well sa spun(scriu) parerea mea la general, ai avut niste capitole extraordinare din punct de vedere al actiunii, modurile de expunere se imbina armonios; doar ca ar trebui sa mai lucrezi la partea descriptiva, uneori te pierzi prea mult cu povestitul...
despre ultimul capitol: wouw:O a fost suuuuu~uper lung:X (nu ca ar fi ceva rau in asta), cel putin in comparatie cu celelalte capitole scrise, doar ca parerea mea ar fii sa incerci o simetrie intre marimile capitolelor caci nu prea este estetic astfel..
altceva, mi-au "sarit" in ochii cateva greselute de tastare, fii mai atenta cand recitesti capitolele:
mulr = mult
m,ea = mea
spuanand = spunand
eventul = eventual
naintelegerile = neintelegerile
m,a = ma
i-au haine= iau
Exatc = exact
aic = aici
seafunda = se afunda
buine = bine
inetrioara = interioara
stregandu-si = stergandu-si
ai grija si la repetitii..^^"
Citat:Se intindea ca o felina in pat, atunci cand el isi facu aparitia, ca de obicei, de nicaieri. Nu era deloc placut sa te trezesti cu el aparand asa de nicaieri.
- nicaieri, nicaieri; puteai sa pui punct dupa "asa"
Citat:Insa incepuse sa observe ca de la un timp incepuse sa schimbe.
- incepuse, incepuse; foloseste sinonime o.O
cam atat cu partea mai.. dura sa spun asa, cat despre actiunea din capitol.. abia asteapt sa vad ce se va intampla la casa celor doi ingeri :X sper sa fie momente dragute cu Hissori(the best) si Ran (fata asta chiar stie sa faca atmosfera) si desigur IkusaXYuri; chiar incep sa ma enerveze rau de tot Seya si Steph :-W... lasand asta la o parte, mai lasat putin in suspans cum ca ar fii o posibilitate ca si Ran sa fie o reincarnare a unui inger O.O si imi pare bine *evil* ca acum Akki ii da peste nas lui Ashi..
succes in continuarea si inspiratie din belsug!
kissuu&byee:*
My fic:
Predestined paths : http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=13338
[naruto]Teenagers : http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=13050 (finish )
Predestined paths : http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=13338
[naruto]Teenagers : http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=13050 (finish )
I wish to meet you again next time
Love is more selfish the deeper it gets
until you want to tie each breath down
unreasonable, yet...
We climb a spiral of light
the red memory is a poisonous tattoo
a tattoo that shows the future's chaos
if we're together, until we shatter
Love is more selfish the deeper it gets
until you want to tie each breath down
unreasonable, yet...
We climb a spiral of light