Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Supernatural !

Isi aminti de prima sa intalnire cu Jasper!
Se temea sa nu ajunga ca el!
Jasper fusese salvarea lui!
Ii ducea dorul, desi nu voia sa admita! Era inca prea mandru pentru a face asta!
Fusese totusi norocos!
Nu au ce cauta acele semne de exclamare aici, inteleg ca vrei sa punctezi ceva dar serios nu au nici un rost. Imi dai impresia ca pur si simplu strigi la mine. Ai fi putut sa pui niste puncte de suspensie si sa continui cu litera mica, continuand cu gandurile lui.
Altceva care ma deranjeaza este faptul ca amesteci timpurile, amesteci persoana care povesteste. In primul capitol am inteles ca povesteste Scot ca apoi tu ca narator sa adaugi acele ultime randuri la sfarsit ca un fel de a intriga cititorul. Apoi in al doilea capitol povestesti ca narator si treci de la povestea lui Scot la cea a lui Jasper apoi te intorci din nou la Scot si nu ai nici un fel de tranzitie intre ele, ceea ce pe mine ma deruteaza.
Ideea este interesanta si originala. Te pricepi la descriere si mi-a placut enorm de mult primul capitol desi am ceva sa iti reprosez si la primul si anume: u spui ca el nu a vazut cum arata, ca mai apoi el incepe si descrie cum arata acei varcolaci. Nu poate sa descrie ceva ce nu a vazut...
Trebuie sa mai muncesti si ai grija la exprimare pentru ca am vazut cateva greseli care nu sunt tocmai de scriere dar nu mai stiu unde si nu mai stau sa le caut.
Astept next-ul si nu te descuraja.

Răspunsuri în acest subiect
Supernatural ! - de candy_cane - 28-12-2009, 11:47 PM
RE: Supernatural ! - de candy_cane - 02-01-2010, 04:15 PM
RE: Supernatural ! - de BloodyInnocence - 06-01-2010, 02:05 PM
RE: Supernatural ! - de candy_cane - 24-05-2010, 04:29 PM
RE: Supernatural ! - de BloodyInnocence - 25-05-2010, 05:54 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
3 Vizitator(i)