31-12-2009, 04:13 PM
Am observat ca s-a scris un nou fic si am zis sa-l citesc, chiar daca e +18 mi-am spus sa vad despre ce e vorba. Imi place de Cris, acea personalitate dura si aroganta, perfecta, fara teama si gata oricand de actiune. Imi place comportamentul lui si modul in care l-ai creat. Descrierea foarte buna, naratiunea la fel. Mi-a placut totul.
Ai avut niste greseli si daca ti le spun asta nu inseamna ca sunt mai buna ca tine, le spun pentru ca le-am observat. Nu ma deranjeaza daca vei vrea sa-mi sterg postul :)
Greseli: vre-o - vreo. Sincer nici eu nu am stiut daca e bine sau nu de aceea m-am documentat si uite ce am gasit: Potrivit Doom-ului corect este vreo, insă regula asta fiind nou introdusă vei întălni în foarte multe cărţi " vre-o" , lucru care nu trebuie nici să te deruteze şi nici să te determine să scri la fel.
neştearşa - neştearsă
defapt - de fapt
provestea - povestea
abea - abia
activitătile - activităţile
todeauna - totdeauna
primu - primul sau primu'
gramada - grămada
întodeauna - întotdeauna: l-am vazut de mai multe ori ;))
aprin - aprind
tinută - ţinută
faca - facă
vre-unul - vreunul : si aici m-am documentat nici eu ne stiind sigur. :)
vărful - vârful
vumbii - limbii
pâna - până
bărbati - bărbaţi
înoata - înoată
incepe - începe
:D Au fost greseli minore, adica le facem toti deci nu ai de ce sa te simti prost, si eu le fac ;)).
Parerea despre fic ti-am spus-o, mi-a placut. Actiunea deloc grabita si de aceea m-a captivat extrem de mult. Cris e un baiat special, nu cred ca ii poate rezista nimeni.
Astept acum sa vad despre ce e vorba in acel clan si cum se va infiltra el, pare o treaba destul de periculoasa, sigur se va lasa si cu sange =P~. De abia astept.
Spor si multa inspiratie!
Ai avut niste greseli si daca ti le spun asta nu inseamna ca sunt mai buna ca tine, le spun pentru ca le-am observat. Nu ma deranjeaza daca vei vrea sa-mi sterg postul :)
Greseli: vre-o - vreo. Sincer nici eu nu am stiut daca e bine sau nu de aceea m-am documentat si uite ce am gasit: Potrivit Doom-ului corect este vreo, insă regula asta fiind nou introdusă vei întălni în foarte multe cărţi " vre-o" , lucru care nu trebuie nici să te deruteze şi nici să te determine să scri la fel.
neştearşa - neştearsă
defapt - de fapt
provestea - povestea
abea - abia
activitătile - activităţile
todeauna - totdeauna
primu - primul sau primu'
gramada - grămada
întodeauna - întotdeauna: l-am vazut de mai multe ori ;))
aprin - aprind
tinută - ţinută
faca - facă
vre-unul - vreunul : si aici m-am documentat nici eu ne stiind sigur. :)
vărful - vârful
vumbii - limbii
pâna - până
bărbati - bărbaţi
înoata - înoată
incepe - începe
:D Au fost greseli minore, adica le facem toti deci nu ai de ce sa te simti prost, si eu le fac ;)).
Parerea despre fic ti-am spus-o, mi-a placut. Actiunea deloc grabita si de aceea m-a captivat extrem de mult. Cris e un baiat special, nu cred ca ii poate rezista nimeni.
Astept acum sa vad despre ce e vorba in acel clan si cum se va infiltra el, pare o treaba destul de periculoasa, sigur se va lasa si cu sange =P~. De abia astept.
Spor si multa inspiratie!