30-12-2009, 06:32 PM
Am trecut si eu pe aici :-SS . Cred ca nu mai are rost sa iti rescriu tot ficul de la inceput , deoarece e o pierdere de timp si deja au facut-o ceilalti mai sus [ multumesc xD ] . Am inteles ca acesta este primul tau fic si normal esti la inceput . Eu zic sa pui mana pe o carte si sa citesti mult sa vezi cum stau treburile pe acolo , deoarece nu stai bine la capitolul descriere . Nu e cam deloc in capitole , trebuie sa dezvolti cumva ideea . Lasa-ti imaginatia sa zburde xD Al doilea lucru care ma deranjeaza : grabesti actiunea . Sa sti ca nu e bine . Dezvolta propozitiiile , deoarece in unele parti a sunat destul de sec . Baga descriere . Nu este greu de loc . Dialogul e cam sec -_-" Slabut ... -_-" Ai avut multe greseli de tastare . Iti dau un sfat . Inainte sa postezi capitolul , incearca sa iti verifici greselile , deoarece chestia asta nu este ok intr-un fic . Nu te critic , doar iti dau sfaturi pentru ca ficul acesta sa ajunga departe . Nu doresc sa renunti , deoarece chiar ai idei bune . Doar trebuie sa mai lucrezi . Munca multa o sa te duca undeva departe xD Succes in continuare si vezi ce faci :> Te pup xoxo
Don't try to be perfect . Just be yourself .