29-12-2009, 03:18 PM
nu stiu daca voi ati avut asa ceva... dar eu am probleme cu a accepta faptul ca o sa mor. Nu ma deranjeaza actiunea in sine ci ma deranjeaza psihologic ce se va intampla dupa ce mor. Nu pot sa concep faptul ca voi deveni nimic, intuneric si am atacuri de panica in momentul in care incep sa vb despre acest lucru. Ma rog, am fost la nebunii aia care se numesc psihiatri pt ca nu mai puteam sa dorm noaptea si nu m-au ajutat cu nimic si acum vreo 3 ani am inceput sa vb cu un baiat care m-a pus sa citesc o carte. Era o carte despre fantome si tot felul de intamplari reale prin care fantomele isi demonstrau existenta. De atunci cred in fantome si in afara de asta am devenit m-ai atenta la ceea ce ma inconjoara si cateodata aud niste sunete ciudate...dar asta se intampla numai daca stau dupa 12 si este liniste totala in camera.
eu unu cred in existenta lor si in existenta altor lucruri fantastice.
Dar fiecare are dreptul sa creada ce vrea si pun pariu ca vor exista intotdeauna oameni care vor arata cu degetul si vor strica nebuni...
eu unu cred in existenta lor si in existenta altor lucruri fantastice.
Dar fiecare are dreptul sa creada ce vrea si pun pariu ca vor exista intotdeauna oameni care vor arata cu degetul si vor strica nebuni...
![10 10](https://www.animezup.com/forum/images/smilies/yahoo set/10.gif)