28-12-2009, 06:08 PM
Ca sa incep cu inceputul , o sa incep de la inceput . Asa incepe un fic? Un capitol? Mi se pare cam banal:|. Actiunea e grabita. De la descriere sari la naratiune. Nu prea le imbini. Ar trebui sa mai descrii cateva detalii.
'leptop '- laptop
' fii '- fi
Tu vrei ca cineva sa comenteze intr-o ora? Mai asteapta:d
Capitolul 2, aceeasi poveste ca la primul capitol. Actiunea grabita, descrierea e in vacanta de craciun, naratiunea e bunuta si dialogul e cam sec in unele parti.
Fug repede la tatal meu plangand.
-Tati, asa e ca sunt grasa? il intreb printre lacrimi....pentru asta sa plangi?... Vai tati mi-am rupt o unghie
'straziile '- strazile
'vruia '- vroia
Pai parerea mea despre fic e urmatoarea: ideea e destul de originala. Te=as sfatui sa nu mai grabesti actiunea, sa o iei mai incet. Descrie sentimentele personajelor, actiunile lor. Mai lucreaza si la dialog.
Daca te deranjeaza comul meu, te astept cu un PM.
Happy new year:)
'leptop '- laptop
' fii '- fi
Tu vrei ca cineva sa comenteze intr-o ora? Mai asteapta:d
Capitolul 2, aceeasi poveste ca la primul capitol. Actiunea grabita, descrierea e in vacanta de craciun, naratiunea e bunuta si dialogul e cam sec in unele parti.
Fug repede la tatal meu plangand.
-Tati, asa e ca sunt grasa? il intreb printre lacrimi....pentru asta sa plangi?... Vai tati mi-am rupt o unghie
'straziile '- strazile
'vruia '- vroia
Pai parerea mea despre fic e urmatoarea: ideea e destul de originala. Te=as sfatui sa nu mai grabesti actiunea, sa o iei mai incet. Descrie sentimentele personajelor, actiunile lor. Mai lucreaza si la dialog.
Daca te deranjeaza comul meu, te astept cu un PM.
Happy new year:)