Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Jocul de cuvinte

offtopic: Aliss_anime, merci de critica ^_^ Voi fi mai grijulie in privinta tastatului . Cat priveste dialogul, o s-am grija sa te scoata din monotonie (hopefully it'll be more interesting starting from the second chapter ^^")

fake_fate: Merci de comment ^_^ M-a incurajat sa postez cat mai repede continuarea :P *hugs both of you*
(end of offtopic)

CHAPTER 1 B

De ce nu m-ai lasat sa sper in continuare? Am crezut, candva, ca lumea e o pata de culoare, cu aripi de inger. Mi-am imaginat ca ma pot prinde de pene sidefii si m-am speriat cand s-au frant una cate una si-n mana mea a ramas cenusa. Am incercat s-o transform in pasare Phoenix, dar m-am ars inainte sa reusesc. Numai tu puteai savarsi magie.

In zilele geroase de iarna, cand focul arde mocnit, poti distinge pe fulgii de zapada chipuri triste. Radeai de fiecare data cand ma vedeai privindu-i insistent si nu intelegeai ca scopul cautarii mele era cineva, care sa ma inteleaga, sa fie ca mine.
Eram diferite; tu cea curajoasa, eu persoana care se speria de propria ei umbra. Iti mai amintesti ziua in care am vrut sa-mi fac un tatuaj? Aveam impresia gresita ca toate partile din mine, acoperite de varful elegant al acului, vor deveni ale tale si eu voi ramane fara nimic. Am fost speriata, te-am tinut de mana si-mi muscam buzele cand durerea devenea insuportabila. Te-am simtit rece, mai rece decat inainte sa te cunosc, ti-am dat drumul la mana si ti-am cautat privirea. N-am mai gasit-o indulgenta , toleranta ca alta data, ci inundata in lacrimi.
Ai fugit si m-ai lasat singura in agonie, nestiind cu ce-am gresit si incapabila sa inteleg la ce te gandeai pe moment. Durerea ta era mai mare ca a mea, insa eu n-am aflat si lucrurile au luat o intorsatura normala. Am uitat...

Dar hai sa ne intoarcem in vremurile bune, cum spun mandrele ninse, in zilele in care Soarele stralucea pentru amandoua si Luna ne intuneca fericirea. Sa ne amintim de inelele ce ne-au logodit sufletele si de Cuvant si de anotimpul frunzelor cazatoare si de jocul nostru.
Eve, era mai distractiv ca dansul fulgilor de nea sau ca noptile in cluburi! As fi vrut sa-ti fi spus asta mai devreme, dar n-am avut curaj. Ar fi schimbat ceva?

offtopic: ^_^" umh... scuzati postul scurt , am vrut sa postez continuarea capitolului 1 cat mai rapid (si sa ma apuc de al doilea)
Clarificari: ^_^ Tipa care "vorbeste" in 1.A se numeste Maeve, pe scurt : Eve . Cea care vorbeste in 1 B. e alta tipa, Ella ^_^ Si promit ca urmatorul capitol va fi complet si mai lung ^_^.

Răspunsuri în acest subiect
Jocul de cuvinte - de SakuyaRena - 31-10-2009, 08:35 PM
RE: Jocul de cuvinte - de Aliss_anime - 31-10-2009, 09:10 PM
RE: Jocul de cuvinte - de fake_fate - 01-11-2009, 11:38 AM
RE: Jocul de cuvinte - de SakuyaRena - 01-11-2009, 06:36 PM
RE: Jocul de cuvinte - de fake_fate - 02-11-2009, 07:08 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Jocul dragostei. Grubbie 4 2.912 05-12-2011, 08:15 PM
Ultimul răspuns: Hakusor.
  Jocul vietii[+18] DemoniqueAngel 5 3.520 22-07-2011, 09:20 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  Jocul dragostei mady 12 7.184 23-09-2010, 08:27 PM
Ultimul răspuns: kame.
  Iubirea este jocul Morti ! Vampire Soul 0 2.157 02-03-2010, 07:22 PM
Ultimul răspuns: Vampire Soul
  Intrata in jocul vietii Sakura_night_girl 5 4.572 26-10-2009, 09:13 AM
Ultimul răspuns: Sakura_night_girl
  Jocul mintii Zambet.cOlOrAt 8 4.899 24-07-2009, 02:10 PM
Ultimul răspuns: Selena.
  Jocul de-a dragostea [+18] [explicit content] DeeXD 13 9.459 10-05-2009, 08:15 AM
Ultimul răspuns: Yumina

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)