16-10-2009, 06:57 PM
1) Care este cartea care te-am impresionat cel mai tare?
cred ca martin eden de jack london dar nu mai am forta sa o mai citesc inca o data
2) Exista vreun autor care a scris o carte ce ti-a palcut foarte mult, dar care celalte carti de-ale lui te-au lasat rece?
inca nu mi s-a intamplat asa ceva
3) Cate pagini ati citit cel mai mult intr-o zi si din ce carte/carti?
am citit intr-o zi cam 200 de pagini dar eram la termenul limita
4) Ce carti ai putea sa citesti la nesfarsit ( bine nu chiar, hai sa zicem de cel putin sase ori ) fara sa te plictisesti? Ce carti ati citit de atatea ori ( daca sunt )?
cred ca jane eyre,Umbra minotaurului,Legiunea vampirilor si ex-ii anonimi
5) Care este cartea pe care o urati din suflet si numai gandindu-va la ea va stresati?
jack de alphonse daudet
6) ce carte v-a palcut, dar nu ati mai vrea s-o cititi?
alice in tara minunilor de Lewis Carol cam de copii mici acum
7) Daca ati avea in biblioteca toate cartile din lume, si aceasta ar lua foc, ce carti ati salva?
nu stiu...imi e greu sa aleg din cartile pe care le-as salva dar mai bine sa nu ia foc deoarece as tine prea mult la fiecare si nua as pute sa aleg
8) Cate carti cititi in medie, pe an?
habar nu am...inca nu am numarat
9) Biblioteca sau librarie? Care mai mult si care mai putin? Saau... biblioteca bunicii??
biblioteca pt ca nu dai bani pe carti...la librarie nu poti sa stai mai mult de cateva minute fara sa te intrebe vanzatoarea daca doresti ceava...biblioteca bunicii e mai redusa asa ca ma multumesc cu cele 3 biblioteci ale mele
10) Primul roman citit ? SI, in cat timp l-ati citit ^.^...
lassie se intoarce acasa de Eric Knight cam intr-o saptamna dar atunci aveam 7-8 ani si citeam mai incet
11) no idea... las ca v-a fost de-ajuns ...
sa stii tu ca ne-a fost de ajuns:-P
cred ca martin eden de jack london dar nu mai am forta sa o mai citesc inca o data
2) Exista vreun autor care a scris o carte ce ti-a palcut foarte mult, dar care celalte carti de-ale lui te-au lasat rece?
inca nu mi s-a intamplat asa ceva
3) Cate pagini ati citit cel mai mult intr-o zi si din ce carte/carti?
am citit intr-o zi cam 200 de pagini dar eram la termenul limita
4) Ce carti ai putea sa citesti la nesfarsit ( bine nu chiar, hai sa zicem de cel putin sase ori ) fara sa te plictisesti? Ce carti ati citit de atatea ori ( daca sunt )?
cred ca jane eyre,Umbra minotaurului,Legiunea vampirilor si ex-ii anonimi
5) Care este cartea pe care o urati din suflet si numai gandindu-va la ea va stresati?
jack de alphonse daudet
6) ce carte v-a palcut, dar nu ati mai vrea s-o cititi?
alice in tara minunilor de Lewis Carol cam de copii mici acum
7) Daca ati avea in biblioteca toate cartile din lume, si aceasta ar lua foc, ce carti ati salva?
nu stiu...imi e greu sa aleg din cartile pe care le-as salva dar mai bine sa nu ia foc deoarece as tine prea mult la fiecare si nua as pute sa aleg
8) Cate carti cititi in medie, pe an?
habar nu am...inca nu am numarat
9) Biblioteca sau librarie? Care mai mult si care mai putin? Saau... biblioteca bunicii??
biblioteca pt ca nu dai bani pe carti...la librarie nu poti sa stai mai mult de cateva minute fara sa te intrebe vanzatoarea daca doresti ceava...biblioteca bunicii e mai redusa asa ca ma multumesc cu cele 3 biblioteci ale mele
10) Primul roman citit ? SI, in cat timp l-ati citit ^.^...
lassie se intoarce acasa de Eric Knight cam intr-o saptamna dar atunci aveam 7-8 ani si citeam mai incet
11) no idea... las ca v-a fost de-ajuns ...
sa stii tu ca ne-a fost de ajuns:-P
"Cum Satana a fost astfel condamnat sa vagabondeze, sa colinde si sa n-aiba deloc stare, el nu are niciun salas al lui, caci desi detine, gratie naturii sale ingeresti, un soi de impertinenta in apele murdare si in aer, asta face totusi parte cu siguranta din pedeapsa ce i-a fost data, cea care il sileste... sa nu aiba niciun loc sau un teritoriu stabil, unde sa ii fie ingaduit sa isi odihneasca talpile picioarelor."
![[Imagine: hopeestheim.png]](http://img12.imageshack.us/img12/5134/hopeestheim.png)