30-09-2009, 11:14 PM
Sall!Cm scurt acest capitol :( il vruiam mult mai lung defapt nu m-asi fi oprit din citit :))
Am vazut mici grseli dar cu totii gresim asa ca nu este nimic,imi place acest capitol insa ma intreb ce o fi avut directorul cu saracul baiat?!
Immm ce pot sa mai spun decat ca ai talent,te pricepi la ortografie si descriere :X :X :X
Astept cu nerabdare nextul,app sa fie putin mai mare plss ca altfel mor de curiozitate :X
Bye and pooopici :-h :X
P.S.Eu voi citi neconditionat acest fic deaoarece il ador asa k continua sa scri :X
Am vazut mici grseli dar cu totii gresim asa ca nu este nimic,imi place acest capitol insa ma intreb ce o fi avut directorul cu saracul baiat?!
Immm ce pot sa mai spun decat ca ai talent,te pricepi la ortografie si descriere :X :X :X
Astept cu nerabdare nextul,app sa fie putin mai mare plss ca altfel mor de curiozitate :X
Bye and pooopici :-h :X
P.S.Eu voi citi neconditionat acest fic deaoarece il ador asa k continua sa scri :X
INGERII SUNT SPIRITE INARIPATE,PRIETENI CU SPIRITUL TAU INARIPAT! :X:X:X My love GRAVITATION...
DeeJay David feat Dony-Temptation [Mix by DeeJay Aliss] http://www.youtube.com/watch?v=gCif6BTxEfg BIG thx for subscribe and comment this song