Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Black.Immortal.Rose

A/N: Thanks ellamanu, cred ca esti singura care citeste . I hope you enjoy this chapter! XD

Chapter V: Fun house

This used to be a funhouse
But now it's full of evil clowns
(Pink-Funhouse)

Kagome POV

Plictiseala. Plictiseala.Plictiseala.Sambata seara si totusi nimic interesant nu se intampla in sediul Akatsuki.Fata s-a ridicat usor din pat spre fereasta mare cu rama din lemn. Mana ei palida a atins usor geamul rece, era o zii friguroase de toamna. Soarele apunea, lasand o priveliste superba in urma lui. Razele obosite se mai puteau observa usor pe cerul schimbator de octormbrie.
Kagome a oftat , se gandea ca iar ramanea singura in casa cu Kita. Toti membri plecau in misiunii, aveau treburile lor. Se saturase sa stea acasa si sa nu faca nimic, iar Kita...! Kita, cu toate ca fata ajunsese sa se inteleaga foarte bine cu ea, cateodata trebuia sa recunoasca ca fata era plictisitoare. Statea in camera ei si citea, citea asa de mult si asa repede, era ceva de neinteles.
Gandurile se invarteau incontinuu in capul fetei, nu reusea sa se concentreze pe nimic, cand deodata ...o idee geniala. De ce nu se gandise inainte la asta? Era perfect!

Kita POV

Degetele ei subtiri dadeau usor paginile de la cartea groasa pe care o citea. Isi privea uimita degetele, se inegrisera putin de la carte, a cascat si s-a ridicat din pat incercand sa-si dezmorteasca oasele. Atata timp fara pic de actiune parea sa o afecteze destul de tare , cel putin oasele.
Usa de lemn s-a deschis brusc si a intrat o Kagome foarte zambitoare, ochii inchisi la culoare sclipeau de incantare. Kita o privea dezorientata pe fata din fata ei, ce putea sa o faca sa fie asa fericita?
”Kita-san! Am o idee...”
”Huh?”
”Toata lumea pleaca in misiune si noi...iar nu avem ce face. Ce zici de o petrecere cu colegii nostri iubiti?”bruneta dadea usor din gene cu o privire angelica.
”Ai inebunit? Aici la sediu? ” a raspuns Kita foarte indignata de propunere.
”Nuuu! Lider-sama mai are o casa in sat, pe care o folosesc foarte rar, dar e destul de spatioasa....problema e ca trebuie sa-i ceri cheia..”
Fata si-a dat usor parut saten dupa ureche, uitandu-se in gol. Era o decizie destul de grea, intr-un fel chiar se plictisea in casa si ar fi vrut sa danseze dar daca il supara pe Pein.
”Nu stiu ...”
”Kita, te rog! Liderul are incredere in tine.”
Kita a dat usor din cap si a fost asaltata de o imbratisare dragastoasa din partea brunetei. A iesit din camera si cu pasi micuti si greoi se intrepta spre camera lui Pein. Nu stia ce sa-i zica, daca o s-o refuze, mainile ii tremurau si inima ii bate din ce in ce mai tare, intise mana dreapta si batu incet in usa.
Usa se deschise cu un scartait , Pein statea acolo zambindu-i usor cu coltul gurii.
”Ah Kita, chiar cand vroiam sa plec.”
”Pein...despre asta vroiam sa vorbim. Vezi tu , eu si Kagome iar ramanem singure in sediu si...ea mi-a zis ca tu mai ai o casa in sat ...si vroiam sa stam acolo in seara asta, pentru ca e mai aproape si..”zise fata aproape pe nerasuflate , vocea tremurandu-i usor, lasa capul in jos, nu putea sa se uite la el.
”Sigur, dar de ce tremuri? Te simti bine?”raspunse el punandu-i mana pe frunte.
Apoi zambind a bagat mana in buzunar si a scos de acolo o cheie mica si argintie care i-a inmanato fetei, pupand-o usor pe frunte.
”Ai grija”
Vocea lui calma o linistise pe Kita care se uita acum la cheia micuta si argintie care statea in palma ei mica, se simtea vinovata ca la mintit pe el, tocmai pe el, dar intr-un fel era mai bine asa.
Casa era destul de spatioasa, decorata cu foarte mult bun simt. Arata foarte bine, mai ales sufrageria care nu era incarcata cu mobila , perfecta pentru un ring de dans.

Kita batea din picior facand un zgomot destul de sacaitor din cauza pantofilor, negri cu toc. Avea o rochie destul de scurta, alba alcatuita din mai multe straturi ca un fel de volanase care se unduiau usor dupa fiecare miscare a fetei. Parul saten era prins intr-un coc lejer cu cateva suvite pe langa fata alba. Era machiata mai mult decat deobicei , era destul de multumita de ea. O studia acum pe Kagome, care era si ea imbracata mult mai special decat deobicei, avea o rochie stramta si neagra fara bretele si niste sandale cu platforma albe. Parea foarte entuziasmata, parul negru si drept lasat sa cada pe umerii albii ai fetei, arata foarte bine. Oricat de bine s-ar fi simtit insa , Kita nu putea sa-si scoata din cap faptul ca-l mintise pe Pein. Se simtea vinovata.

Ciocanituri in usa, semn ca musafiri au ajuns. In aproximativ zece minute, casa era plina de prietenii ei de la Academie si nu numai. Toti pareau sa se distreze foarte bine, mai ales pentru ca Kagome se asigurase ca o sa fie multa bautura. Naruto era cel mai incantat, dansa ca un zgubilitic pe muzica, se vedea ca bause un pic prea mult. Fata a zambit usor cu coltul guri, statea intr-un colt, ar fi vrut sa se distreze si ea dar nu putea.

”Kita!”
Fata si-a intors privirea , Kagome era acolo cu o sticla de whisky in mana zambind cu toata gura. Ochii negri straluceau usor din cauza alcolului.
”Te simti bine?”raspunse fata usor ingrijorata.
”Eu ma simt extraordinar ...insa tu cred ca ai nevoie de niste whisky!” bruneta i-a inmanat sticla de bautura, indemnand-o sa bea si ea. Kita ofta, ce avea de pierdut doar nu putea sa se imbete de la un singur pahar, nu?
Insa un pahar s-a transformat intr-o sticla, cand apucase sa bea asa mult? Si de ce se simtea asa ametita?
Mergea usor leganat, impiedicandu-se de cateva ori. Se simtea altfel, mai tupeista, de parca nimic rau nu putea sa se intample. Era acolo in mijlocul ringului de dans, lasandu-se purtata de val, de muzica.Totul era perfect.

Picioarele i-se impleticeau si a simtit cum se duce in jos, nu prea mai avea niciun fel de control asupra corpului ei. Asta se intampla cand bei? Doua brate puternice au ridicat-o, fetele lor erau apropiate, ar fi recunoscut ochii aia negri oriunde. Era Sasuke. Au stat asa o perioada, uitandu-se unul la altul.
”Te simti bine? Eu cred ca ai baut prea mult.” zise el deodata folosind acelasi ton argonat care o scotea din minti pe Kita.
”Ma simt perfect...”
”Bine. Eu plec.”
”De ce?”
”In primul rand , majoritatea au plecat dar tu esti prea beata ca sa observi si m-am saturat, am fugit de Sakura si restul toata seara.” bombani el pe un ton teatral.
”La revedere.” a raspuns fata impingandu-l ca sa-si faca loc . De ce trebuia el sa fie mereu asa ....aaagggh ...enervant, ingamfat, idiot, prost....oare ce vedeau toate fetele la el?!!

In sfarsit realiza si Kita ca toata lumea plecase si casa era goala. Kagome inca dansa fericita prin camera, insa satena numai avea chef de nimica , se simtea din ce in ce mai ingrozitor. O durea capul si nu putea sa-si controleze miscarile prea bine, ii era rau iar conversatia cu Sasuke o enervase si mai mult.

Usa de la casa s-a deschis brusc, lasand sa intre mai multe personaje misterioase, erau membri Akatsuki: Pein, Konan, Sadako, Deidara,Tobi, Itachi si Kisame. Kita se uita uimita la ei cu gura cascata. Era speriata , nu stia exact ce sa faca. Camera era un dezastru iar Kagome nu parea sa vada gravitatea situatiei.
”Baaaieetii! Si Konan! A-ti venit si voi la petrecere?” zise bruneta incepand sa rada zgomotos. Toti pareau sa fie mutii de uimire, se uitau pur si simplu la fata.
”Dei-dei ! Sa stii ca chiar daca semeni cu o fata , mie tot mi-se pare ca esti dragut”
”Kagome sperie pe Tobi.”
”Pentru prima data in viata, trebuie sa fiu de acord cu Tobi.” raspunse Deidara aproape in soapta.
Kagome dansa usor prin camera, razand . Inca nu realiza nimic din ce se intampla in jurul ei. Kita prive ingrozita cum bruneta se apropie de Pein cu un zambet imens pe fata.
”Lider-sama , mereu mi-am dorit sa fac asta!” cu aceste ultime cuvinte, fata il trase pe Pein inspre ea , sarutandu-l foarte inflacarata. Toti au ramas cu gura cascata, in timp ce Konan parea foarte deranjata de gestul fetei.
Itachi se intoarse usor si o zari pe Kita , care statea pe jos intr-un colt. Privirile lor s-au intalnit pentru cateva secunde, pentru ca fata isi lasa rusinata privirea in jos. Baiatul se apropie usor de ea si o ridica de pe jos , tinand-o stras in brate.
”Hai sa te duc intr-o camera, cand o sa e trezesti de dimineata o sa te simti mai bine.”

Kita se simtea mai bine, acum ca Itachi o sprijinea. A trecut pe langa toti membri, toti ii zambeau incurajator, probabil vroiau sa o inveseleasca. Sadako i-a facut cu ochiul, nu s-a putut abtine si a zambit. Pein o tinea pe Kagome in brate incercand sa o linisteasca.
”Scuze Pein...” a soptit ea usor.
Pein i-a zambit si a reusit dinou sa o linisteasca cu vocea lui.
”Nu te ingrijora , Kita.” o pupa usor pe frunte si ii ordona lui Itachi sa aiba grija de ea.

Au ajuns intr-o camera luminoasa si mare , un pat spatios cu asternuturi mari era plasat exact in mijlocul patului. Itachi a duso pe fata pana la pat, a asezat-o usor.
”Multumesc.” se balbai ea in timp ce baiatul o invelea.
”Incearca sa dormi.” raspunse el adoptand dinou acel ton rece si indiferent.
[Imagine: amesiggie.jpg]

The bitterest feudes are always labours of love

[Imagine: itachisig2al4.png]

Răspunsuri în acest subiect
Black.Immortal.Rose - de Kita - 15-09-2009, 10:07 AM
RE: [Naruto]Black.Immortal.Rose - de Kita - 15-09-2009, 08:04 PM
RE: [Naruto]Black.Immortal.Rose - de Kita - 15-09-2009, 11:36 PM
RE: [Naruto]Black.Immortal.Rose - de Kita - 16-09-2009, 10:28 AM
RE: [Naruto]Black.Immortal.Rose - de ellamanu - 16-09-2009, 03:10 PM
RE: [Naruto]Black.Immortal.Rose - de Kita - 19-09-2009, 07:38 PM
RE: [Naruto]Black.Immortal.Rose - de ellamanu - 19-09-2009, 08:20 PM
RE: [Naruto]Black.Immortal.Rose - de Kita - 21-09-2009, 09:25 PM
RE: [Naruto]Black.Immortal.Rose - de ellamanu - 21-09-2009, 10:24 PM
RE: [Naruto]Black.Immortal.Rose - de ringingBells - 25-09-2009, 05:56 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  A rose for love, and a book for ever Kira's Scarlet 12 8.524 03-10-2013, 09:52 PM
Ultimul răspuns: ohaio_angel
  Broken rose Erina Ozaki 15 11.728 27-08-2012, 04:07 PM
Ultimul răspuns: Erina Ozaki
  Immortal Friendship [NaruSaku] Balonaş 2 5.221 18-08-2011, 03:46 PM
Ultimul răspuns: Ada
  Rose's oneshots Vero 14 9.066 24-07-2011, 11:54 PM
Ultimul răspuns: Mizantropul
  Desert Rose +18 Mada Shine 13 12.330 18-06-2011, 08:18 PM
Ultimul răspuns: lore.love28
  Rose's poems Cristiuță 3 3.393 15-12-2010, 10:18 AM
Ultimul răspuns: Cristiuță
  Red Rose Turns Black - Open Wounds [+18] candy_cane 17 10.334 24-05-2010, 05:36 PM
Ultimul răspuns: candy_cane
  Illusions- an immortal love [+18] drama^queen-dydy 1 2.631 28-01-2010, 07:33 PM
Ultimul răspuns: Rallu^^
  the story of a rose isabel_anime 6 5.379 13-12-2009, 07:42 PM
Ultimul răspuns: isabel_anime
  Pink Rose Writer of Life 0 2.104 24-06-2009, 09:37 PM
Ultimul răspuns: Writer of Life

Utilizatori care citesc acest subiect:
3 Vizitator(i)