24-07-2009, 06:39 PM
Sper ca in capitolul viitor sa mai descrii reactiile lor ca pare cam suspendat, dar eu tot ador acest fic. E singurul fic cu Gravitation care imi place si ti-am mai spus de ce: imi plac descrierile tale si esti SINGURA de pe acest site si de pe mai inca doua site-uri pe care citesc fic-uri desi nu prea citesc in care apare o relatie intre Tohma si Ryu. Felicitari, dupa o asa absenta in opinia mea acest capitol e minunat si celelalte vor fi divine asa cum ne-ai obisnuit.
Nu ma leg de greseli ca vad ca yaku-chin a mentionat mai sus ce am vrut si eu sa spun si sunt sigura ca vom avea parte de isteriile Mikai in viitorul capitol. ADOR FICUL TAU SI ADOR CUM SCRII:x:x:x ti-am mai spus si iti voi mai spune de 100000000000000000000 de ori. Pupici pana la capitolul viitor
Nu ma leg de greseli ca vad ca yaku-chin a mentionat mai sus ce am vrut si eu sa spun si sunt sigura ca vom avea parte de isteriile Mikai in viitorul capitol. ADOR FICUL TAU SI ADOR CUM SCRII:x:x:x ti-am mai spus si iti voi mai spune de 100000000000000000000 de ori. Pupici pana la capitolul viitor