22-07-2009, 09:34 AM
Hmm...Parca aceste capitole au fost mai bune decat primele...si totusi....
O.O - Mi-au plăcut muult descrierile... ori sunt citate din cărţi, ori te-ai pus bine pe scris draga mea
Capitolul 5 ...
Nustiu - nu stiu
-- in rest, totul a fost destul de bine... descrierile mi-au placut la nebunie, dialogurile nu au fost seci iar naratiune a existat... totusi, data viitoare incearca sa povestesti de o singura parte a povestii, ma refer, nu mai amesteca asa intamplarile ca nu mai intelegem nimic [noi, cititorii fideli :))]
Gambate! ^^
Citat:Capitolul 4
Yuri pleca imediat sa cumpere buchetul de trandafiri. Erau greu sa alegi perechea potrivita. Nu se pricepea in a face cadouri, cu atat mai putin la flori. Deodata ii sari in ochi un buchet de trandafiri mici si firavi, albastri. Hotarî ca acesta trebuie sa fie buchetul potrivit asa ca il cumpara si pleca imediat inapoi la spital.
Sora trebuia sa se odihneasca, asa ca era intinsa pe patul moale ca de puf.-greu de crezut cît de moale poate fi un pat de spital...
Asternuturile albe ca spuma laptelui o invaluiau ca o lumine pura, preschimbandu-o intr-un inger.
Usa se deschise lasand in urma sa un mic scartait. Deschise incet ochii si se uita sa vada cine a intrat.
- Buna! Dar...cine esti tu? intreba ea curioasa...
- Acesti trandafiri sunt pentru tine iubita mea, spuse Yuri zambind diabolic; sufetul lui era otravit de nelinistea care il va distruge incetul cu incetul insa nu va realiza decat mai tarziu, prea tarziu sa mai poata face ceva.
- Iubita?
- Da! Eu sunt logodnicul tau Yuri...spuse el pe un ton oarecum ironic.
Se apropia incet spre ea, parca respira mai greu, inima ii batea mai tare. Simtea ca se inroseste; buzele ei moi si roz ca o petala de lalea parca il rugau sa o sarute si… se intampla.
Buzele lor se uniră intr-un sarut plin de pasiune falsa, distrugatoare, un gust dulce dar demonic si amar in acelasi timp.
Yuri era fericit. "Prima parte a planului meu a reusit" spuse el in gand, „ acum urmeaza partea a doua".
Sora rosi toata. Cum putea se sa sarute cu un strain si totusi..."saruta atat de bine" gandi ea, dar din pacate cu voce tare. - putea pur şi simplu să şoptească
- Cine saruta bine? intreba Yuri surprins.
- A...a...nimic, ma gandeam, pardon, deliram?-cred că trebuia semnul exclamării aici
Amandoi incepu sa rada. Yuri se simtea bine in compania ei si ea se sintea bine in compania lui... planul era perfect, mai bine de atat nici ca se putea.
Mintea intunecata pe care o avea il facea sa nu mai rationalizeze.. vroia cu orce pret razbunarea... isi dorea acest lucru, nu vedea cat rau face, nu conta cate persoane vor mai suferi, pe cate le va rani... inimi frante de durere si disperare, sfaramate in mii de bucati, care nu vor mai fi putea fi lipite decat cu multa dragoste pura.
O.O - Mi-au plăcut muult descrierile... ori sunt citate din cărţi, ori te-ai pus bine pe scris draga mea
Capitolul 5 ...
Nustiu - nu stiu
Citat:-- ce iti povesteam eu cu punctul... era mai bine "Apusul...un moment al zilei foarte frumos" [pentru ca apusul nu e fenomen] iar pe urma puneai ";" si continuai cu litera mica
Apusul…Un fenoment foarte frumos.
-- in rest, totul a fost destul de bine... descrierile mi-au placut la nebunie, dialogurile nu au fost seci iar naratiune a existat... totusi, data viitoare incearca sa povestesti de o singura parte a povestii, ma refer, nu mai amesteca asa intamplarile ca nu mai intelegem nimic [noi, cititorii fideli :))]
Gambate! ^^
아름다운 미녀를 좋아하면 ê³ ìƒí•œë‹¤
Heart aches when you fall in love with a beauty...
Heart aches when you fall in love with a beauty...