21-07-2009, 10:45 AM
Bun, deci nici de data asta n-o s-o las mai moale si incep cu comentariul la sange:
hmm...se vede o imbunatatire... ma refer la descriere :D
dialogul e putin sec; stiu ca era nevoie ca fetele sa se prezinte, dar o puteau face intr-un mod mai original... toate fazele acelea cu "eu sunt" ma zgarie pe creier
naratiune...uhm cu ea nu am nimic particular, adica e ok...
lasi mai mult suspans la finalul capitolului, ceea ce este bine... dar ai si o anumita nota de suspans care reiese din text, ceea ce il face mai ok
in rest, ce pot sa spun... succes in contiunare^^
Citat:Buze moi si senzuale, o privire mandra, un corp atletic. Perfect.-- nu prea...punctul nu se pune dupa substantive...ai nevoie de un verb...ai fi putut pune: "Buze moi si senzuale, o privire mandra si un corp perfect; intr-un cuvant, era perfect."
Citat:Tresari usor atunci cand gandurile ii fusese spulberate de soneria telefonului.-- nu, nu mai aduc aminte de timpurile verbale :)) dar mai ai o greseala "fusese" - fusera sau fusesera
hmm...se vede o imbunatatire... ma refer la descriere :D
dialogul e putin sec; stiu ca era nevoie ca fetele sa se prezinte, dar o puteau face intr-un mod mai original... toate fazele acelea cu "eu sunt" ma zgarie pe creier
naratiune...uhm cu ea nu am nimic particular, adica e ok...
lasi mai mult suspans la finalul capitolului, ceea ce este bine... dar ai si o anumita nota de suspans care reiese din text, ceea ce il face mai ok
in rest, ce pot sa spun... succes in contiunare^^
아름다운 미녀를 좋아하면 ê³ ìƒí•œë‹¤
Heart aches when you fall in love with a beauty...
Heart aches when you fall in love with a beauty...