Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[kaleido star]Kaleido Star: Recreation

angelique.vampire - merci si de data asta pentru comm si nu, nu o sa te injur

Capitolul 3

Ochii lui, verzi, priveau in zare cuprinsi de focul dragostei si a minciunii. Buze moi si senzuale, o privire mandra, un corp atletic. Perfect. Aceste lucruri il caracterizau.
Se gandea la cate lucruri oribile a facut pana acum, cat de egoist a putut fi. Nu isi putea scoate din minte razbunarea sa absurda. Era un prost. Nu stia cum de voise sa distruga un loc minunat ca si Kaleido Stage.
Tresari usor atunci cand gandurile ii fusese spulberate de soneria telefonului.
- Alo!
- Yuri? Sunt Layla...te-am sunat sa-ti spun ca Sora a avut un accident si este in stare grava la spital, spuse aceasta printre lacrimi.Te rog sa te duci si sa ma tii la curent cu starea ei...
- Bine! Chiar acum plec!
- Multumesc, esti un prieten adevarat! si apoi inchise
In sfarsit putea sa se razbune si de data aceasta fara mustrari de constiinta. Sora isi pierdu memoria, nu stia cine este iar el se putea folosi de acest lucru. Totul era mai mult decat perfect. Cineva acolo sus il iubea.
Isi lua in fuga o perechea de jeansi albastri, un tricou negru, mulat, care ii evidentia trupul bine facut. Iesi repede din casa, se arunca in masina sa rosie si pleca imediat la spital.
In holul spitalului se afla Anna, Mia, Rozetta si Marion care se plimbau de acolo acolo si asteptau vesti de la doctori. Eau nerabdatoare sa o vada pe Sora insa trebuia sa mai astepte.
- Rozetta ce s-a intamplat? intreba Yuri cu o voce oarecum nepasatoare.
- Sora... A avut un accident in tipul antrenamentului si este in stare grava.
- Leon a adus-o, nu? Unde este?
- A plecat. Nustiu ce s-a intamplat, dar a plecat.
Chiar avea dreptate. Cineva il iubea. Leon nu era deci nu il putea nimeni deranja, nu mai era nimeni care sa-l deranjeze. Astepta nerabdator cesti de la cineva, insa cand se intorsese dadu nas in nas cu doctorul.
Starea pacientei este stabila, acum puteti sa intrati sa o vedeti,dar nu stati mai mult de 5 minute pentru ca nu are voie sa depuna efort prea mare.
Anna, Mia, Rozetta si Marion plecara imediat in salon, iar Yuri se duse sa cumpere un buchet de trandafiri albastri.

*In salon*

- Sora! Cum te simti?
- Te doare ceva?
- Iti amintesti de noi?
Era uimita. Inconjurata de o multime de oameni pe care nu ii recunostea insa acestia ii vorbeau cu caldura.
Ma simt bine, ma mai doare putin capul si mana. Imi pare rau dar nu va cunosc pe nici una.
Fetele se stranse intr-un colt si hotara: "Trebuie sa o facem sa isi aminteasca de noi, cred ca ar trebuie sa ne prezentam . La treaba atunci!"
Se apropiara incet de ea si pana la urma incepu sa se prezinte una cate una.
- Eu sunt Mia, ma ocup cu scenariile la Kaleido Stage.
- Eu sunt Anna... Si sunt comediant, imediat dupa asta facu o fata incat Sora inepu sa rada cu pofta, Marion era deja pe burta,ce mai,un numar reusit…
- Sunt Rozetta, una dintre prietenele tale, campioana la diablo si am venit la Kaleido Stage deoarece am vrut sa fac impreuna cu tine Legendara Manevra si sa-ti fiu partenera la trapez.
In cele din urma Marion veni langa Sora si ii spuse:
- Eu sunt cea mai mica de la Kaleido Stage, sunt Marion! Spuse aceasta zambind.
- Imi pare bine sa va cunosc, adica sa va "recunosc", dar ce e Kaleido Stage?
- Kaleido Stage este un circ la care tu lucrezi,esti artista la trapez si steau Kaleido Stage, ai devenit cu timpul, cu multe sacrificii si pregatire o adevarata Kaleido Star, si ai luptat mereu pentru visurile tale, si acum lupti pentru un vis, unul ciudat si greu de realizat, chiar nimeni nu crede ca vei putea reusi.
- Care e acel vis, intreba ea curioasa!
- Visul tau este de a crea o scena fara lupte, unde toata lumea sa faca spectacole minunate, fara sacrificii, unde toata lumea se intelege si iubeste scena.
- Eu... Eu imi doresc asa ceva? Nu imi amintesc nimic! Nici de voi.nici de Kaleido Stage si nici de acea scena fara lupte. Stiu doar ca mi-am pirdut parintii si ca vroiam sa devin vedeta la cel circ, Kaleido Stage.
Cand toata lumea era bucroasa ca Sora isi aminteste macar ceva...in salon intra o asistenta inalta, bruneta cu parul pana la posterior, cu ochii de culoarea pamantului, buzele senzuale si pufoase, purtand o rochie scurta si alba, care-i scotea formele bine definite in evidenta si le spuse:
-Va rog sa parasiti sala si sa lasati pacienta sa se odihneasca; ora de vizita a trecut.
Fetele dadu din cap in semn de aprobare, isi luara la revedere de la ea si plecara.
- Tu cine esti? intreba Sora.
- Eu voi avea grija de tine pana te recuperezi, numele meu e Rona; voi fi ca o asistenta personala si te voi insoti peste tot pana te vei insanatosi.

Ja ne...

Răspunsuri în acest subiect
Kaleido Star: Recreation - de AoiButterfly - 19-07-2009, 10:05 PM
RE: Kaleido Star: Recreation - de AoiButterfly - 20-07-2009, 11:41 AM
RE: Kaleido Star: Recreation - de AoiButterfly - 20-07-2009, 07:52 PM
RE: Kaleido Star: Recreation - de AoiButterfly - 21-07-2009, 07:17 PM
RE: Kaleido Star: Recreation - de AoiButterfly - 22-07-2009, 09:58 AM
RE: Kaleido Star: Recreation - de AoiButterfly - 22-07-2009, 08:39 PM
RE: Kaleido Star: Recreation - de AoiButterfly - 24-07-2009, 11:38 AM
RE: Kaleido Star: Recreation - de AoiButterfly - 01-08-2009, 01:02 PM
RE: Kaleido Star: Recreation - de AoiButterfly - 02-08-2009, 12:19 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Indragostita de un star dydy 1 2.354 02-08-2012, 11:59 PM
Ultimul răspuns: Hope
  Un nou trandafir infloreste la Kaleido star Sasame 46 22.850 04-08-2011, 11:05 PM
Ultimul răspuns: ~*Fallen* ~* Angel*~
  Kaleido star - continuarea povestii mailin 17 11.608 24-03-2011, 05:34 PM
Ultimul răspuns: RinMi♫♪
  Rock star's lifes Yoko-sama 4 3.190 30-08-2010, 08:55 PM
Ultimul răspuns: Flash
  Star Tears SethMeth 5 4.271 04-05-2010, 07:28 PM
Ultimul răspuns: Takashi
  STAR ~Designer~ 8 5.312 30-04-2009, 03:49 PM
Ultimul răspuns: Axxa.No.Way
  I won't let you die again [+16] (Kaleido Star) Maria Kurenai 10 8.800 25-03-2009, 09:59 AM
Ultimul răspuns: Apathy
  Kaleido Star-O alta viata adyna_45 7 6.558 02-12-2008, 03:58 PM
Ultimul răspuns: adyna_45
  A new shining star [Kaleido star fanfic] angeliqueVampire 20 18.122 15-10-2008, 05:48 PM
Ultimul răspuns: angeliqueVampire
  Kaleoido Star(Aripile) Lithium-Sensui 1 2.701 27-09-2008, 09:43 AM
Ultimul răspuns: Nidryne

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)