20-07-2009, 10:01 AM
Bun, un nou fic...
Per ansamblu, ideea e fumata rau, si trebuie sa spun ca s-a fumat din toaate pozitiile posibile -_-"
Descriere... putea sa fie ceva mai ampla, adica sa descrii sentimentele ei sau ale lui...
Greseli:
"sunte-ti" - sunteti
"incepurasa " - incepura sa
gata, nu te mai torturez...
dupa ce am studiat mai amplu ficul, e bun, dar nu suficient... ai grija la timpurile verbale [cine vorbeste -_-"] si la actiunea grabita
gambate! ^^
P.S.- daca te-a deranjat postul, injura-ma prin Pm :P
Per ansamblu, ideea e fumata rau, si trebuie sa spun ca s-a fumat din toaate pozitiile posibile -_-"
Descriere... putea sa fie ceva mai ampla, adica sa descrii sentimentele ei sau ale lui...
Greseli:
Citat:Trecura 2 ani de cand Sora isi descoperise propriul Pheonix, de atunci se antrenau din greubun, deci in aceasta fraza avem trei timpi verbali diferiti, iar faza cu "se antrenau din greu" --> ori era "se antrena", ori e total ciudat, deoarece mai inainte vorbeai de o singura persoana
Citat:Nici nu apuca bine sa termine ca Sora cazu de la trapez si se lovi la capcat se poate de sec... adica puteai sa descrii cum a cazut, noi stim doar ca a luat-o la vale si a ajuns jos :|
"sunte-ti" - sunteti
"incepurasa " - incepura sa
Citat:Dupa cum am mai spus starea ei nu este stabila, iar din coma nu stim cand isi va reveni.dupa vreo 7 randuri...
Citat:Dupa ce isi mai reveni putin, se duse sa o vadae penibil...acum era in coma, prietenii ei nici nu apucasera sa o jeleasca, iar ea isi revine miraculos... se numeste actiune grabita...
gata, nu te mai torturez...
dupa ce am studiat mai amplu ficul, e bun, dar nu suficient... ai grija la timpurile verbale [cine vorbeste -_-"] si la actiunea grabita
gambate! ^^
P.S.- daca te-a deranjat postul, injura-ma prin Pm :P
아름다운 미녀를 좋아하면 ê³ ìƒí•œë‹¤
Heart aches when you fall in love with a beauty...
Heart aches when you fall in love with a beauty...