Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Iti place fick-ul meu?
Da.E O.K.
68.00%
17 68.00%
Scuze , dar nu.
32.00%
8 32.00%
Total 25 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Asteptarea face totul posibil , ori nu ...

Cap.8 Noul cuplu

Trecuse vacanta si un nou an de scoala a inceput pentru elevi . Deoarece de azi ininte Sakura trebuia sa fie la scoala la ora opt , aceasta era deja pe drum . Mergea agale , linistita , pana cand , un gand o facu sa roseasca . Acea amintire care o facea sa zambeasca , acea zi in care putea spune ca e cea mai frumoasa zi din viata ei .

Flashback

� Kory merse la masa unde statea Sakura si ii spuse :
- Sakura , vino putin te rog .
- Da , vin !
Atunci Kory a luat-o de man ape Sakura si a dus-o intr-un loc retras , unde tipetele de bucurie , muzica nu se auzeau .
In timp ce mergea printre elevi , Sakura rosea ca un rac . Ea incepuse sa simta ceva frumos pentru Kory . Nu , nu ca si la Sasuke .
Ea si-a dat seama ca era obsedata de Sasuke nu ca il iubea . Insa pentru Kory simtea altceva .
In sfarsit au ajuns in locul respective .
- Sakura , spune el rosind usor , stiu ca nun e cunoastem de mult timp insa . . .
- Haide , spune-mi ! Nu mai fi asa timid !
- Vrei sa fi prietena mea ? spune acesta aproape soptind .
- Sigur ca vreau !
Atunci Sakura i-a sarit in brate , dandu-i un mic pupic pe buze .
- Uite , asta e pentru tine !
Atunci baiatul ii inmana o cutiuta mica si rosie .
Cand Sakura o deschise , vazu o hartie impachetata frumos pe care scria : Pentru tine . Iar dupa acea fartiuta un inel cu diamant verde . Daca nu va vine sa credeti , era si ceva pe el . Scria asa : S + K = L
- Dar de la ce vin aceste litere ?
- Pai nu e evident ?
- Nu si pentru mine .
- S , Sakura + K , Kory = L , Love .
- Ce dulce esti ! �

End Flashback

Nimeni nu stia de ei ca sunt impreuna . De aceea Sakura nu stia ce reactie vor avea prietenele ei vand le va da veste . Mai ales ca o vor intreba cine i-a dat inelul .
Ea a decs s ail poarte in fiecare zi . Chiar daca priatenelor ei nu le convine acea relatie Sakura nu va renunta la Kory , nici in ruptul capului .
Si . . . exac cum banuia , nici nu a intrat bine pe poarta academiei , ca toate prietenele ei au sarit pe ea .
- Sakura , buna !
- Ce mai faci ?
- Cum ai petrecut vacata ?
- Te-ai distrat ?
- Ti-ai facut un prieten ?
- De unde ai inelul ?
- S-au de la cine ?
- Stati , usor , ca va raspund la toate intrebarile . In primul rand : Buna tuturor ! O.K. acu� sa va raspund la intrebari . Fac bine , chiar foarte bine . Vacanta mi-am petrecut-o la mare , la munte si la bunici . Da , m-am distrat pe cinste . Am invatat sa fac surf . Nu , nu mi-am facut un prieten . Inelul il am de la un baiat . Baiatul fiind Kory . El e prietenul meu .
- Dar de cand ?
M-am apucat sa le povestesc totul .

- Buna , draga mea ! spune Kory venind spre mine si dandu-mi un mic pupic pe obraz .
- Buna . . . aaa
- Tigru . Asa imi poti spune .
Sakura a ras un pic si dupa a zis :
- Buna , � tigrule � !
Dupa ce Sakura si-a salutat restul colegilor a intrat in clasa . Acolo a gasit-o pe Ino plangand . S-a dus l-a ea sa vada ce are . Aeasta i-a spus ca Sasuke a profitat de ea . Si colac peste pupaza , a zis ca vor fi un cuplu , iar peste doua zile , cand a ajuns acasa , el se � distra � cu o alta fata .
- Ino , nu plange ca s-a terminat . . . zambeste ca s-a intamplat . Mitocanul ala nu te merita . Uite , eu acum sunt cu Kory . Iti vei gasi tu pe cineva care sa tina la tine cu adevarat .
Nici nu si-a terminat Sakura propozitia bine , ca Sasuke intra in clasa si o saluta pe Ino cum numai el stie .
- Buna , tarfo ! Ce zici ? Vii pe la mine diseara ?
- Las-o in pace Uchiha !
CLINCCCCCCCCCCCC
Se aude sunetul stident al clopotelului .

Răspunsuri în acest subiect
Asteptarea face totul posibil , ori nu ... - de Sakura_night_girl - 24-05-2009, 02:50 PM
RE: Asteptarea face totul posibil , ori nu ... - de Sakura_night_girl - 24-05-2009, 08:13 PM
RE: Asteptarea face totul posibil , ori nu ... - de ***candy bar*** - 08-06-2009, 12:31 AM
RE: Asteptarea face totul posibil , ori nu ... - de Sakura_night_girl - 10-06-2009, 02:16 PM
RE: Asteptarea face totul posibil , ori nu ... - de Dark~Melody - 10-06-2009, 07:40 PM
RE: Asteptarea face totul posibil , ori nu ... - de Sakura_night_girl - 23-06-2009, 11:04 AM
RE: Asteptarea face totul posibil , ori nu ... - de Sakura_night_girl - 23-06-2009, 04:20 PM
RE: Asteptarea face totul posibil , ori nu ... - de Sakura_night_girl - 10-07-2009, 12:21 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Cand imposibilul devine posibil... Lexxu 4 3.594 05-08-2012, 10:14 AM
Ultimul răspuns: Lexxu
  Shea ............................. [posibil +16] Sângerica :3 3 2.784 06-09-2011, 08:31 AM
Ultimul răspuns: Lussya
  Totul se poate spulbera in orice clipa Debb.' 18 11.859 05-03-2011, 12:07 AM
Ultimul răspuns: anyame1
  Totul pentru Rain. A'Svear 11 6.890 26-12-2010, 02:02 PM
Ultimul răspuns: A'Svear
  Nu totul se rezuma la putere [+16] ☻vαмpιхυ`☻ 2 2.811 24-11-2010, 10:51 PM
Ultimul răspuns: Me_Samy
  Chiar este posibil?! Mrs. Lovett 8 4.922 07-11-2010, 04:49 PM
Ultimul răspuns: Sorynna
  Totul sau nimic Acadea' 3 3.191 31-10-2010, 11:28 PM
Ultimul răspuns: Mădălina
  Dragostea invinge totul Stefy Sayuri Cassie 0 2.139 30-10-2010, 05:26 PM