15-06-2009, 10:59 PM
Citat:Daca nu iti plac criticile dure. . . .NU-L citi
. Titlul este foarte bulversant si nu stiu ce ai vrut sa faci aici , insa pariu ca nu ti-a iesit ce te asteptai . Ai o salata de verbe amestecate , habar nu am cand actiunea se petrece la timpul trecut sau la prezent , folosesti o mie si una de verbe care chiar nu isi au rostul. Bun , bun *calms down* cum ziceam, habar nu am ce ai vrut sa faci aici . e cumva o parodie ? Ca eu inca sunt total bulversata . In principiu , am crezut ca este vorba despre o fitoasa care de abea a venit de la sala de sport , imbracaTA in majoreta in casa ei super-ultra-mega imensa foarte bogata si deodata constata ca nu il mai gaseste pe . . . .Fufu? cine o fi ala poate un caine chel pitic ca a lu' Paris Hilton. Whateva` cum zioceam , Probabil o sa crezi k sunt rea , but am niste dreptate aici si yo. Dialogul , nu stiu ce sa cred despre el ,est o slata aiai de toate amestecate , care nu isi prea au rostul , mai ales k am observat ca ai avut un inceput care m-a lasat in pom si nuca-n perete , sa nu zic altceva , In primul rand daca ala la tine este un inceput de fic eu sunt Picasso reincarnat . Scuze ca iti zic dar chair si asa ai nevoie de MULTA munca ca sa evoluezi considerabil. Deci eu cred totusi ca e o parodie . Daca ma insel , pistolul iti este la indemana . Cand am citit 'minunatul' titlu , am crezut k este vorba despre tadaaa tipa aia de mai sus de care ti-am povestit , asa si cand am citit si inceputul , am creazut cao sa mor de un atac de inima , deoarece pu ri simplu nu am stiut ce sa mai cred .
Citat:A fost o data ca niciodata. Cine a m-ai inventat si porcaria asta? Nu putea sa spuna pur si simplu “Ieri am mancat o bomboana.” sau mai bine sa nu m-ai scria deloc? Dar daca asa incep povestile atunci asa incepe si a mea. Deci sa incep de la inceput.daca tie ti se apre , maica ca asta e un inceput de un fan fiction , eu sunt picasso , deci in principiu se alege ideea ficului , apoi se incepe cu . . 'era odata un soare imens pe cer' sau dastea cestii dastea mai 'kul' ca sa zic asa . Insa la tine e mai ciudat . Nu se incepe cu 'a fost odata' ca maica deh` nu esti Creanga sau nu mai stiu eu cine .
A fost o data ca niciodata. A fost o fata si ce m-ai fata. O fata blonda cu parul lung si matasos. O chema Ioana.
Citat:Deci cum spuneam, Lady Ioana are un catel micut si dragutz, pe nume Fufu (la ce s-a gandit cand i-a pus numele asta?)si de unde puii lu sasuke stiam eu k ea are un catel ? Din titlu asa ? Nu cred ca sunt in masura sa ghicesc , tu esti autoarea, tu sa-mi spui.
Citat:(singurul lucru care era folosit in casa)Prin aceasta fraza mega 'thare' vrei sa-mi spui ca ei nu foloseau fier de calcat , sau frigider ( desi ma mir cum pastrau mancarea O__O )
Citat:-Fufu nu-ti fa griji vin dupa tine! Nu vei ramane singur! Te voi gasi eu! Spuse aceasta foarte hotarata.Le indesa ? O__O WTF ! Poate le puse cu grija dar staaaai parca nu avea frigider am uitat. Atunci le tinea intr-un dulap ceva. Nu se strica acolo ?
Aceasta se duse in bucatarie, isi luase niste sandwich-uri si le indesa in noua ei poseta roz cu paiete.
Citat:-Mama! Ma duc sa il caut pe Fufu in lumea cea cruda! Zise blonda in timp ce iesea pe usa.O__O *looks around* bun, deci fisa pleaca in 'lumea cruda' sa gaseasca o javra sau ma rog pe Fufu , iar ma'sa ii spune ca sa nu intarzie la telenovela . huh ?
-Bine! Ai grija sa te intorci pana deseara! Incepe telenovela. Striga mama sa.
Bun deci am inteles. Dar daca este o parodie , eu nu am ras DELOC .
Intr0un cuvant , fiku ( sau ce vrea sa fie ) are o tenta de umor ironic , care incearca sa ne faca sa radem dar nu ii reuseste . Personajul ioana habar nu am ce vrea sa fie , la un moment dat am crezut k e catelul, dar de fpat era Fufu catelul. Iar numele de fufu parca inseamna altceva si ma duce cu gandul la altceva.
-