Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Ingeri si vise [yaoi]

Yuri este numele celui care m-a luat atunci cand eram singur . As vrea sa pot sa-mi amintesc macar o secunda din ce s-a intamplat , dar mintea mea este goale ca si cum , pana acum nu as fi existat , n-as fi avut nicio amintire , n-as fi facut nimic .
Chiar daca nu-mi amintesc nimic de atunci , momentele cand l-am intalnit pentru prima data pe acest baiat imi apar in minte de fiecare data cand ma uit la el sau cand imi vorbeste . Mi se pare foarte neglijent din partea lui sa primeasca in casa o persoana pe care nici nu o cunoaste . Daca o sa-i fac rau sau poate o sa plec si o sa il las singur , daca…

Cand m-am uitat la Ian , avea o privire pierduta pe un obiect din bucatarie , gandindu-se la cine stie ce . In a doua secunda ii vad privirea urmarind-o pe a mea , ochii lui ca de soare fulgerandu-i pe ai mei .

- Stii ca e periculos sa primesti pe cineva in casa ta fara sa stii cine este acea persoana ?
Avea acel ton enervant pe care il foloseau mamele cand te dojeneau si acea privire incruntata , dar intr-un fel diminuata printr-un zambet ascuns . Baiatul asta chiar se credea o pacoste in casa mea ? M-am lasat in jos in fata scaunului unde statea el si i-am prins ambele picioare in ambele maini . L-am privit uitandu-se incurcat la mine si intimidat , poate , de ochii mei neexpresivi care aveau efectul asta pentru toti cei care ma priveau .

- Aici ai dreptate , recunosc , sunt un pic cam neglijent de felul meu , dar asta nu-ti da dreptul sa insinuezi ca ceea ce am facut eu a fost chiar asa de necugetat .
I-am raspuns intr-un fel in care nici el nu cred ca se astepta sa-i raspund . Aveam cea mai mare dreptate cand afirmam acele lucruri . Cat de inuman te-ai crede nu poti sa lasi pe cineva in frig , inghetat si mai ales cand stii ca nu mai misca . Aveam insa sa-i schimb parerea despre mine si despre felul cum actionam , chiar daca , cateodata era un fel prostesc .

- Daca nu te-as fi gasit eu acolo , nimeni altcineva nu te-ar fi gasit . Si stii de ce ? Din simplul motiv ca nimeni nu era nebun sa fie acolo in momentele alea , iar zona nu este populata mai ales vizitata de cei din oras . Ceea ce am facut a fost sa fiu un tip uman si sa am grija de tine , doar atat . Daca crezi ca am profitat de tine , asta e . Poti pleca chiar acum .
M-am desprins de el si intorcandu-ma pe calcaie am dat sa ma ridic si sa plec din bucatarie . Aveam sa vad cum acest baiat pleaca si eu sunt singurul care-l alungase . Dar nu s-a intamplat asa . Am simtit cum sunt prins de tricou si tras inapoi . M-am rotit instantaneu , privindu-l .

- Poate ca te-am stresat prea mult cu aceeasi treaba si nu era asta intentia . Eu doar vroiam sa stiu ce s-a intamplat , pentru ca eu nu-mi mai amintesc nimic . Spune-mi te rog , ce s-a intamplat .
Faptul ca nu-si mai amintea nimic imi dadea posibilitatea sa imi conturez propriul scenariu in legatura cu strania aparitie a lui in poiana . Dar nu asta era intentia , ci doar in capul meu acea dorinta de fantezie .

- Daca ma crezi , nici eu nu stiu ce e cu tine , adica de unde ai ajuns aici . Eu te-am gasit langa copacul meu , inconstient , pe o parte a fetei cu o dara de sange si foarte rece . Aici trebuie sa marturisesc ceva . Ca sa te fac sa-ti revii te-am incalzit cu…mine .
Cand am terminat , m-am uitat la el cu acel zambet nevinovat pe care il afisez de fiecare data cand ma simt un pic vinovat . Chipului lui s-a imbujorat rapid iar obrajii au inceput sa ii coaca intr-un roz . Era atat de dragalas si atat de simpatic incat imi venea sa-l iau de obraji si sa-l trag tare . Incerca sa ma priveasca , dar cu cat se forta mai mult , cu atat devenea mai rosu si mai timid .

- Si...ai spus ca nu ai profitat de mine …
Tonul cu care mi-a spus acele cuvinte a fost unul nostalgic si plin de timiditate . Fata ascunsa in piept ma facea neputincios in a-i vedea expresia , dar stiam ca orice as fi spus atunci era totuna .

- Nu am profitat , nu ti-am facut nimic , doar te-am incalzit cu corpul meu . Recunosc ca a fost ceva care preferam sa ramana nespus pentru ca imi era frica de reactia asta , dar acum nu mai e de ce sa-mi fac griji .
Mi-am pus ochii pe ai lui si i-am simtit licarirea necunoscuta ce se ascundea de mine atata timp . Mainile mele i-au cuprins obrajii arzand iar corpul lui s-a lasat purtat de val , adica de mine .

- Esti un baiat foarte dragut si grijuliu , esti o prezenta pe care o apreciez pentru ca de mult timp n-am mai gatit pentru altii si n-am mai conversat cu cineva , esti foarte sexi , recunosc , dar deocamdata nu ma dau la tine , nu chiar asa .
Ce a fost in capul meu cand am spus asa ceva nici eu nu stiu , dar cateodata chiar gandeam ca prezenta lui o sa ma influenteze intr-un mod sau altul , cat despre orientari diferite nu eram chiar atat de strain .

- Daca spui tu .
Mi-a zis Ian ridicand din spranceana , privindu-ma suspicios . Am ras si m-am ridicat mergand spre frigider . Mi-am luat un pahar si mi-am turnat apa rece .

- Vrei ?
L-am intrebat , dar el a dat din cap in semn dezaprobator .

Apoi ne-am dizolvat discutia intr-un sir nesfarsit de afirmatii care ne-au prins bine pentru ca am aflat multe unul despre altul si asa am reusit sa ne cunoastem mai bine . Am descoperit ca era tipul de persoana care cauta explicatii logice pentru ceea ce se intampla si socotea faptele dupa cum le vedea . Aveam impresia ca uneori provoca prin nedumerirea lui si prin modul obsesiv in care aborda unele lucruri . Ii placeau oamenii precauti si nici de cum unul ca mine , care avea incredere in oricine . Din discutiile noastre mi-am format o parerea destul de buna despre el , chiar daca nu stiam cine e sau ce e cu el . Trebuia sa recunosc poate pentru a mia oara ca Ian era un tip dragut si pe care eram bucuros ca-l am langa mine , desigur ca simplu prieten , caci asta devenisem , prieteni . Avea cateodata niste fete atat de sexi pentru un baiat incat prin mintea mea deja zburau fantezii erotice cu el in patul meu de o persoana . Am incercat sa aflu ceva si despre familia lui sau despre locul unde a crescut pana acum , dar tot ce am primit a fost : " Nu stiu !" .

Răspunsuri în acest subiect
Ingeri si vise [yaoi] - de ~X~LoVeLeSs~X~ - 06-05-2009, 10:19 PM
RE: Ingeri si vise [Yaoi] - de Yaku-chin - 06-05-2009, 10:48 PM
RE: Ingeri si vise [Yaoi] - de ~X~LoVeLeSs~X~ - 08-05-2009, 08:53 AM
RE: Ingeri si vise [Yaoi] - de I hate maths. - 08-05-2009, 06:07 PM
RE: Ingeri si vise [Yaoi] - de Yaku-chin - 10-05-2009, 12:38 PM
RE: Ingeri si vise [Yaoi] - de ~X~LoVeLeSs~X~ - 12-06-2009, 03:27 PM
RE: Ingeri si vise [Yaoi] - de chrissta - 13-06-2009, 09:28 AM
RE: Ingeri si vise [Yaoi] - de ~X~LoVeLeSs~X~ - 24-06-2009, 11:39 PM
RE: Ingeri si vise [Yaoi] - de chrissta - 25-06-2009, 10:30 AM
RE: Ingeri si vise [Yaoi] - de ~X~LoVeLeSs~X~ - 04-07-2009, 08:43 PM
RE: Ingeri si vise [Yaoi] - de Hetalia - 11-07-2009, 10:00 PM