Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Eu o doamna?Doar in vise!

Cap8............

Sasuke cand ma vazut ca m-am trezit,sa apropiat de mine,si a vrut sa ma sarute,dar am tras capul.Din cauza lui,eu eram blocata sa petrec Craciunul intr-un pat de la un spital.Itachi sa apropiat de Sasuke,si din cate am inteles,starea mea de sanatate din fericire este bine.La auzul acestor cuvinte,am zambit putin.Sasuke iar a incercat sa ma sarute,dar fara nici un succes,nu doream sa-l mai vad nici o data pe brunet.Doream din tot sufletul meu sa il uit,sa il scot din sufletul meu de tot.
Am stat ceva pe patul din spital,dar usor usor am inceput sa imi revin.Ce sa intamplat cu Sasuke?Pai eu nu am nevoie de un om care nu are incredere in mine,mai ales cand stii ca este iubita ta.A incercat fel de fel de scuze,dar cu mine nu merge.Mi-am luat bagajele de la Hinata,mi-am luat ramas bun de la ei,si am plecat.Cascata cum sunt eu de obicei,binenteles ca am plecat cu lantisorul la gat.Acum stau in Londra,intr-o garsoniera,si lucrez intr-un bar numit ,,Rugy" pe post de dansatoare.In fiecare seara imi incep programul la ora 21:00 si in termin pe la 12:30.In aceasta trupa de dans,inafara de mine mai sunt 3 fete.Saya,Miruna si Karin.Saya era o fata foarte buna,avea parul alb,ochii negrii,parul lung,inalta si o buna dansatoare.Miruna,hmmm Miruna este ok dar cam distanta,are parul lung,de culoare bolnd...un blond spre castaniu,ochii caprui,si tenunl castaniu.Iar Karin,este rivala mea de cand am venit in acest club.Am fost la aceasi scoala de dans,la aceleasi auditii,si se crede cea mai buna.Parul ei negru parca este scos din masina de spalat,ochii ei tot negrii zici ca sunt samburi de masline,si poarta o pereche de ochelari zici ca este aragaz cu 4 ochi,danseaza super urata,este mult prea rigida,si are impresia ca face totul foarte bine si noi o incurcam.De cand lucrez in acest club,toti au inceput sa imi zica Diva,pentru ca spun ei ca atunci cand dansez ii inbat pe toti,iar daca gusta cineva din mine intra in coma alcoolica.La acest club este un baiat asa de dragut,frumos foc,pe nume Gaara.Are parul rosu,ochii verzi ca ai mei si in prejurul ochilor este dat cu negru,si are un semn pe frunte foarte atragator.Norocul meu este ca Gaarra este singur,nu are iubita,asa ca este momentul perfect sa ma apropii de el.Daca te intrebi ce se mai aude cu Sasuke sa sti ca nu mai stiu absolut nimic de el.Desi l-am uitat,lantisorul nu mai imi vine sa il dau jos de la gat.Mai am cateva minute si trebuie sa plec.Mi-am luat un sutien alb si peste un sacou strans pe mine desfacut,si o pereche de pantaloni negrii,apoi am plecat.Intr-un sfert de ora eram deja acolo,m-am dus sa-mi salut colegii,apoi m-am indreptat spre cabina mea.M-am fardat si m-am schimbat in haine de scena,apoi am asteptat momentul meu.Pe usa a intrat,tocmai la cine ma gandeam,la Gaara.
-Ce faci Diva?Esti pregatita,sa ii aduci pe barbati in culmea fericirii?
-Mereu sunt gata pentru noi provocari,si una din provocarile pe care vreau sa le incerc esti chiar tu.Ce zici,dupa spectacol,eu tu si mancare chinezeasca?spune eu razand
-Divo,am o alta idee,tu,eu si un film de groza la mine acasa.Ce zici?
-Hmm...suna bine!
-Bine atunci asa ramane,acum hai dute pe scena si omoarai pe toti.
Am inceput sa rad,apoi m-am indreptat pe scena.Sala era plina ca intotdeauna,luminile pentru o secunda sau stins,Gaara a dat drumul la muzica,si eu am inceput sa ma misc pe ritmul melodiei.Pe la jumatatea dansului,Karin,Saya si Miruna au intrat si ele pe scena.In fiecare seara dansam cate un dans nou.Intr-o masuta retrasa,statea un barbat bine facut,cu un chip cunoscut.Nu i-am dat atentie,si mi-am continuat dansul.Din cand in cand mai coboram de pe scena si ma duceam la cate cineva.Pentru ultima oara am coborat si m-am indreptat spre barbatul misterios.L-am luat de gravata lui rosie,si l-am asezat pe un scaun de pe scena.Am inceput cu fetele mele sa dansam in jurul lui pentru al ametii bine,apoi am incercat sa ii dau jos sapca,dar in zadar,mana lui ma oprit.Nu ma puteam orpii acum,eram curioasa sa ved cine este,asa ca am inceput iar sa dansez langa el.Dupa ceva timp in sfarsit era ametit de frumusetea mea si de frumusetea fetelor mele.I-am dat sapca la o parte,si nu am mai fost in stare sa mai dansez,eram blocata,acel barbat era Sasuke,oare nu mai scapam de loc de el?Eram mai ceva decat ciuma.Am coborat de pe scena,cu sapca lui in mana,si m-am indreptat spre cabina mea unde am fost intampinata de itachi care a inchis usa dupa ce am intrat eu.Il priveam in ochi si nu stiam ce se intampla.
-Sakura...ce ai fost si ce ai ajuns.....
-Mai taci din gura,Itachi nu vreau sa ma cert cu tine,zi de ce ati venit aici?
-Aici nu pot sa iti raspund eu ci Sasuke.in acest timp Sasuke si-a si facut aparitia gonindul pe Itachi.
Inima imi batea foarte tare,oare ce vroia Sasuke de la mine?Oare vroia sa se impace cu mine?
-Diva,ti sa cam urcat vedetismul la cap nu crezi?spune acesta in timp de ma trantit pe peretele rece si privinduma in ochi.
-Sasuke,termina,ce vrei de la mine mai exact?
-Am venit aici ca un fraier ce sunt,pentru a te intreba de ce oare ne-am despartit noi?
-Sasuke,dupa ce ca esti prost mai si uiti.M-am despartit de tine pentru ca tu imi faci rau,deja devenisem dependenta de tine,mai ceva da drogurile,si cea ce a pus capac a fost faza cu ino,in loc sa ma crezi pe mine,ai crezuto pe ea.
-Bine,bine imi pare rau,dar acum hai vino cu mine.Nu suport sa vad cum toti alcoolisti pun mana pe tine,te fluiera,te gusta din priviri.Nu mai pot sa traiesc fara tine.
-Sti ceva,nu am timp de tine si de poeziile tale siropoase da?Dispari!

Saya: http://media.photobucket.com/image/sasuk...pulled.png

Miruna:http://media.photobucket.com/image/girls%20anime/Darkmoon_Wolf_2008/Anime%20girls/snow.jpg

Karin : http://media.photobucket.com/image/karin.../karin.jpg

Gaara: http://media.photobucket.com/image/gaara.../gaara.jpg

melodia pe care Sakura a dansat : http://www.youtube.com/watch?v=sigytCNXlms
[Imagine: senjo.gif]

Răspunsuri în acest subiect
Eu o doamna?Doar in vise! - de Mishelle - 29-05-2009, 08:35 AM
RE: Eu o doamna?Doar in vise! - de Alany Aysee - 29-05-2009, 11:21 AM
RE: Eu o doamna?Doar in vise! - de ***candy bar*** - 29-05-2009, 08:32 PM
RE: Eu o doamna?Doar in vise! - de Mishelle - 30-05-2009, 12:21 PM
RE: Eu o doamna?Doar in vise! - de Alany Aysee - 30-05-2009, 03:04 PM
RE: Eu o doamna?Doar in vise! - de nimeni - 30-05-2009, 12:56 PM
RE: Eu o doamna?Doar in vise! - de sakura_alexutza - 30-05-2009, 05:28 PM