29-05-2009, 08:47 PM
Sa pic si eu pe aici....(la rugaminte^^)
Pei, faptul ca faci povestirea la persoana I s-ar putea sa avantajeze descrierea.
Ortogramele alea nu te prea asculta:)) Ai grija ce le faci.
Dialog nu prea ai avut deci nu am ce sa critic.Vom vedea pe parcurs.
Ideea am mai vazut-o si pe alte site-uri la alte fic-uri dar sper ca va fi derivat in alta directie de actiune^^
Ce sa mai zic?Sentimentele le-ai exprimat binisor si naratiunea este asezata in banca ei.
Greselutele nu le mai mentionez, deja au fost spuse.
Eu astept capitolul urmator si vreau sa vad ce se mai intampla cu "tine" si de asemenea cu evoluezi ca scriere.
Pana atunci...
Gambatte si Kissu'^^
Pei, faptul ca faci povestirea la persoana I s-ar putea sa avantajeze descrierea.
Ortogramele alea nu te prea asculta:)) Ai grija ce le faci.
Dialog nu prea ai avut deci nu am ce sa critic.Vom vedea pe parcurs.
Ideea am mai vazut-o si pe alte site-uri la alte fic-uri dar sper ca va fi derivat in alta directie de actiune^^
Ce sa mai zic?Sentimentele le-ai exprimat binisor si naratiunea este asezata in banca ei.
Greselutele nu le mai mentionez, deja au fost spuse.
Eu astept capitolul urmator si vreau sa vad ce se mai intampla cu "tine" si de asemenea cu evoluezi ca scriere.
Pana atunci...
Gambatte si Kissu'^^
, chibi-ul lui miss_sakura_uchiha[font=Tahoma]
'Cause I luw my two susy ....:::SasuSaku:::...., and ^^"Bubbles"^^ And my family is too big^^ (only girlz) Sunt mandra rau mey voi, am o moomy cea mai tare.^^ Yes, you Mitzuke-chan
http://media.photobucket.com/image/hitsu...22.jpg?o=3
^
|
[b]He is mine!*MINE*''Cuz I can't have Deidara (he's Akatsuna Lynn's) and I have Sasuke I decide to have and this anime hot boy^^
Ha, ha, hi, hi, ha, ha, ho!
Why I like Sasuke-kun?It's simple!He is so hot, the most beautiful, powerful, clever and again is the most beautiful^^He is mine and you can't do anything^^
I say again and the last time: Hitsugaya-kun si MINE!!! ONLY MINE!!! GET IT?