28-05-2009, 08:48 AM
Daca nu iti palc criticile dure, te rog sa ocolesti comentariul meu, deoarece iti voi enumera tot ce ai gresit la ultimul capitol. Nu vreau sa isc o cearta intre noi doua pe forum / site.
Si, maica, de ce ne intrebi pe noi, nu inteleg ? ca tu trebuie sa stii nu noi. ^__________^
iar, descrierea este foarte seaca. Uite un gen de descriere seaca. iti zic eu ca e banala, deoarece o cunosc.
Pana ce sucurile au venit , el imi pune tot felul de intrebari , cum ar fi : De ce l-am invitat la suc , de ce nu mai sunt prietena cu Ino si multe alte intrebari . I-am raspuns la toate intrebarile lui stupide apoi am inceput sa imi beau sucul . M-am ridicat de la masa si i-am spus ca merg pana la baie .
Inner Sakura :
��
.
�� Ce se intampla cu mine ? Ce devin ? Aaaaaaa�. ��
O durere cuplitacumplita a pus stapanire pe mine . Am cazut jos . Nu mai vedeam , nu mai auzeam , eram ca intr-un vis din care nu ma mai puteam trezi . Insa , miracol , am auzit pe cineva vorbindu-mi . Imi spunea ca ma voi trezi , voi simti o durere ascutita in piept si ca voi avea o putere inimaginabila, dar toate la timpul lor .
- Aaaaaaaaaaa�. .
Bun ^____________^
Deci eu sunt total bulversata de ce se intampla in ficul tau. Nu pot sa-mi imaginez cum treci de la o actiun importanta la o actiun banala si fara un anumit sens. Nu am idee la ce timp lucrezi, ( oh, da daca nu ai gramatica este varza tot ficul, chiar nu imi pasa ca redactarea e buna, dar din moment ce tehnoredactarea este total pe dos, atunci ..... )
Nu am idee la ce persoana narezi. Adica, pur si simplu eram derutata. Vorbesti din perspectiva personajului, apoi dintr-o data a intrat la narat autorul. M-ai derutat ^^' , alceva, nu stiu ce as mai putea spune, lucreaza la timpurile verbelor, hotaraste-te la ce persoana narezi apoi mai vorbim de redactare. deodarece o ai seaca ( descrierea ), dialogul este banal ( frazeele sunt monotone ) iar naratiunea e total data peste cap ( din cauza tehnoredactarii care nu i se gaseste timpul verbelor corecte si persoana la care nareaza, plus ca grabesti incontinuu actiunea. )
La celelalte capitole nu ma bag, din moment ce alea nu sunt capitole, i mean hello .__.' sunt doar niste fragmentele micute, care ar trebui sa le unesti pe toate si sa obtii un capitol mai mare, maI Frumos, etc etc >.< ya` know this stuff.
Citat:� Dintr-odata un sentiment de fericire enorma a cuprins-o . Dar acum alta era problema : Cum se va imbraca si mai important cum va decurge intalnirea ? ��mergea mai bine: Deodata, a cuprins-o un sentiment de fericire enorma.
Si, maica, de ce ne intrebi pe noi, nu inteleg ? ca tu trebuie sa stii nu noi. ^__________^
Citat:Orele se scurgeu cu repeziciune.da-mi un indiciu ceva. la ce timp lucrezi ? Chiar vreau sa stiu la ce timp lucrezi. raspunde-mi la intrebare. La ce timp lucrezi ?
Citat:Imediat ce am auzit clopotelul am fugit acasa . Mi-am aruncat ghiozdanul in pat si mi-a scos toate hainele . Nu stiam cu ce sa ma imbrac , dar spre norocul meu mi-a venit o costumatie in minte . Mi-am luat un tricou negru cu o inima mare , rosie , inconjurata de sarme ghimpate pe spate , o fusta mini , comoda ,de culoarea rosu aprins cu buline negre , un dress subtire de culoare gri cu mici modele si o pereche de cizme , de culoare neagra , lacuite , lungi pana la genunchi cu un toc destul de inalt si subtire . Mi-am luat geanta de culoare mov si am plecat . Pe drum ma gandeam numai la brunet . Imediat ce l-a vazut , simteam cum obrajii mi se inrosesc si genunchii incep sa imi tremure involuntar .=))) Bun, deci tu la ce persoana scrii ? Sta, stai asa. Deci, in prima propozitie ai inceput diferit, iar in a doua altfel. Puteai sa alsi un mic spatiu intre astea doua ca sa ne dam seama. ok ?
iar, descrierea este foarte seaca. Uite un gen de descriere seaca. iti zic eu ca e banala, deoarece o cunosc.
Citat:Dupa ce ne-am salutat , am inceput sa ma mai linisteasc desi ma balbaiam inca si abia legam doua vorbe . Ne-am comandat cate un suc , ee un suc natural de piersici si el o Coca cola . Am decis sa luam si o prajitura .Stii, ^___________________^ nu prea,...sti tu, nu ne prea intereseaza ce sucuri au baut personajele.
Pana ce sucurile au venit , el imi pune tot felul de intrebari , cum ar fi : De ce l-am invitat la suc , de ce nu mai sunt prietena cu Ino si multe alte intrebari . I-am raspuns la toate intrebarile lui stupide apoi am inceput sa imi beau sucul . M-am ridicat de la masa si i-am spus ca merg pana la baie .
Inner Sakura :
��
Citat:Doamne ce enervant e uneori Sasuke . Credeam ca mai are putin si ma intreaba daca sunt fata sau baiat . El nu a auzit ca nu asa se procedeaza cu o fata ? Cred ca nu . Comportamentul lui imi comfirma asta . ��ufff grabesti prea mult actiunea ^_^
Citat:Dupa ce am iesit de la toaleta , ce sa-mi vad ochiilor . Sasuke se saruta cu Karin , rivala mea .deja ? Nu ai zis nimic, din ce putea face sakura la baie.
Citat:Karin era o fata de doisprezece ani , cu parul maron spre negru , ochii ca pamantul , de statura medie ce se imbraca putin cam ciudat .De data aceasta , era imbracata cu o fusta neaga pe cara scria : ��You like me ! �� si un tricou alb .sec, sec, sec ! Descrierea ma refer.
Citat:In momentul in care i-am vazut sarutandu-se , siroaie de lacrimi au inceput sa iasa din ochii mei . Am plecat fugind si plangand , imi doream sa nu mai exist in acel moment . Imediat ce am intrat in casa , m-am dus la sertarul unde imi tineam jurnalul si am inceput sa rup tot ce scrisesem despre UchihaDe can d a ajuns acasa ? Cum ? a avut arpipi cumva ? Tu treci peste tot ce este important de descrtis / de narat.
.
Citat: Din intamplare ochii Sakurei incep sa se uite atent la mainile ei .momentan sunt total bulversata. La ce timp narezi maica ?
Mainile Sakurei incepeau sa aiba culoarea roz deschis si asta se extindea pe tot corpul e firav si fragil .
Inner Sakura :
�� Ce se intampla cu mine ? Ce devin ? Aaaaaaa�. ��
O durere cuplitacumplita a pus stapanire pe mine . Am cazut jos . Nu mai vedeam , nu mai auzeam , eram ca intr-un vis din care nu ma mai puteam trezi . Insa , miracol , am auzit pe cineva vorbindu-mi . Imi spunea ca ma voi trezi , voi simti o durere ascutita in piept si ca voi avea o putere inimaginabila, dar toate la timpul lor .
- Aaaaaaaaaaa�. .
Bun ^____________^
Deci eu sunt total bulversata de ce se intampla in ficul tau. Nu pot sa-mi imaginez cum treci de la o actiun importanta la o actiun banala si fara un anumit sens. Nu am idee la ce timp lucrezi, ( oh, da daca nu ai gramatica este varza tot ficul, chiar nu imi pasa ca redactarea e buna, dar din moment ce tehnoredactarea este total pe dos, atunci ..... )
Nu am idee la ce persoana narezi. Adica, pur si simplu eram derutata. Vorbesti din perspectiva personajului, apoi dintr-o data a intrat la narat autorul. M-ai derutat ^^' , alceva, nu stiu ce as mai putea spune, lucreaza la timpurile verbelor, hotaraste-te la ce persoana narezi apoi mai vorbim de redactare. deodarece o ai seaca ( descrierea ), dialogul este banal ( frazeele sunt monotone ) iar naratiunea e total data peste cap ( din cauza tehnoredactarii care nu i se gaseste timpul verbelor corecte si persoana la care nareaza, plus ca grabesti incontinuu actiunea. )
La celelalte capitole nu ma bag, din moment ce alea nu sunt capitole, i mean hello .__.' sunt doar niste fragmentele micute, care ar trebui sa le unesti pe toate si sa obtii un capitol mai mare, maI Frumos, etc etc >.< ya` know this stuff.
-