24-05-2009, 04:54 PM
muhahaha! a venit si rautacioasa de Nya pe aici... te avertizez o sa fiu super rea... cred... so:
deci... daca credeai ca imi va placea te inseli rau de tot. dialogul este extrem de sec, descriere & naratiune: zero barat! ideea foarte fumata... sa nu te apuci sa-mi zici acum ceva de genu': "ficurile tale sunt o porcarie si te apuci tu sa-l critici pe al meu." offff>.< cap foarte mic pentru un cap de inceput
astept nextu'
ja' ji kissu':*:*
P.S. daca vrei sa ma injuri cum au facut alti te invit sa-mi dai un PM si o sa-ti dau id-ul meu de mess... dar nu dau edit sub nicio forma, capis?
(24-05-2009, 02:50 PM)Sakura_night_girl A scris: Cap.1 Vara,anotimpul visurilor
Intr-o zi frumoasa de vara , la umba unui cires, o fata de doisprezece ani cu parul roz bombon , de statura medie , cu ochii de smarald , statea visatoare .bun venit in clasa I Numele ei era Sakura . Haruno Sakura .zici ca ai zis: Bond. James Bond. Se gandea la un baiat , cu ochii de onix , parul ca abanosul si inima de geatagheata . Numele acelui baiat era Uchiha Sasuke . Toate fetele erau innebunite dupa el . Mereu spera sa o observe , sa ii spuna macar : ,,Buna dimineata , Sakura ! '' . Din pacate , erau doar vise si sperante .cum e sa scrii aceeasi fraza ca in alte ficuri? ca eu nu stiu... da vad ca tu stii Insa , deodata , fu trezita de Ino . Yamanaka Ino , era cea mai fitoasa fata din academie . Ea avea parul prins intr-o coada la spate , parul ei avea culoarea galben palid ca spicele de grau , ochii ca marea , si purta acelasi costum de culoare mov .Ea avea parul blond ca spicele de grau, ochi ca marea si purta intotdeauna acelasi costum mov. cred ca asa suna mai bine:D Intotdeauna aceasta ii spunea Sakurei ,, frunte lata '' sau ,, cap mare '' ori , daca nu , ,, cap patrat '' . Si ea il iubea pe brunet . De fapt , ea era obsedata de acesta . Dar nici aceasta nu era observata de marea ei dragoste , Sasuke .gata? aici apare dialogul? unde e descrierea, my dear?
- Mai , mai , mai , pe cine avem noi aici . Chiar pe frunta lata .
- Ce e Ino , ai pierdut ? de fapt , rectific : Ti-e frica ca ai sa pierzi cuncursul ,, Miss idioata anului '' ? Sau , ai descoperit si tu in sfarsit ca n-ai creier ?
- Nici , nici , dar eu cel putin nu sunt cap patrat , ca tine .
- Miss porcusor Ino , tin sa va anunt ca sunt mai inteligenta decat dumneavoastra .
- Mai taci ! Pa! zice Ino plecand nervoasa .
- Pa ! spune Sakura dupa un timp.ce dialog "dezvoltat" 8-|
Se ridica si se indreapta spre academie . Pe drum , a vazut o multime de ciresi , dar numai cel de langa academie ii atragea atentia . Ciresii erau preferatii ei. . Il vazu si azi . Frunzele ciresului cadeau incet , rapuse de vant , parca aratantaratand ce era in inima ei . Teama , iubire , placere , tupeu , piruritatepuritate , rautate , frumusete si tristete . Totul era in ceata in mintea ei .
Oare Sakurei i se vor limpezii gandurile ce o framanta ? Oare o va observa Sasuke pe Sakura ?
deci... daca credeai ca imi va placea te inseli rau de tot. dialogul este extrem de sec, descriere & naratiune: zero barat! ideea foarte fumata... sa nu te apuci sa-mi zici acum ceva de genu': "ficurile tale sunt o porcarie si te apuci tu sa-l critici pe al meu." offff>.< cap foarte mic pentru un cap de inceput
astept nextu'
ja' ji kissu':*:*
P.S. daca vrei sa ma injuri cum au facut alti te invit sa-mi dai un PM si o sa-ti dau id-ul meu de mess... dar nu dau edit sub nicio forma, capis?
Intunecand intunericul,
iata
portile luminii.
iata
portile luminii.