17-05-2009, 07:39 PM
interesant fic
I found some mistakes^___^:
"periaada"- perioada;
"numai 18 ani a trecut"- Numai; au trecut;
in unele propozitii ai scris prima litera a primului cuvant cu litera mica so inearca sa citesti ceea ce ai scris inainte sa postezi :-)
"ce inseamna (aceste cuvinte)"- insemnau;
"(iar eu) statea"- stateam;
"Statea (linistit)"- Stateam;
"Era ora 7 dimineata si tot personalul de la restaorant , era prezent"- ai despartit Subiectul de Predicat prin virgula; :-w
mai ai cat de cat de lucrat la descriere(ai avut cateva repetitii pe care ai fi putut sa le evitit folosind sinonime, so read! cred ca majoritatea au citit "Pe drumuri de munte" de Calistrat Hogas, so ai putea sa te inspiri din descrierea inedita a acelor peisaje mirifice- I really like that book:X)
oare ce o sa pateasca baiatul?????? :-/
spor la scris si sa pui repede continuarea :-)
I found some mistakes^___^:
"periaada"- perioada;
"numai 18 ani a trecut"- Numai; au trecut;
in unele propozitii ai scris prima litera a primului cuvant cu litera mica so inearca sa citesti ceea ce ai scris inainte sa postezi :-)
"ce inseamna (aceste cuvinte)"- insemnau;
"(iar eu) statea"- stateam;
"Statea (linistit)"- Stateam;
"Era ora 7 dimineata si tot personalul de la restaorant , era prezent"- ai despartit Subiectul de Predicat prin virgula; :-w
mai ai cat de cat de lucrat la descriere(ai avut cateva repetitii pe care ai fi putut sa le evitit folosind sinonime, so read! cred ca majoritatea au citit "Pe drumuri de munte" de Calistrat Hogas, so ai putea sa te inspiri din descrierea inedita a acelor peisaje mirifice- I really like that book:X)
oare ce o sa pateasca baiatul?????? :-/
spor la scris si sa pui repede continuarea :-)