18-04-2009, 07:29 PM
am revenit! sa-i multumiti lui Ancuta Chan ca ea m-a "incurajat" sa-l scriu:)) acum spor la citit:
6. Plecarea(partea I)
Dupa o noapte lunga, in care doi indragostiti facura un pas "important" in viata, Soarele se gandi sa o trimita pe Luna la culcare. Animalele "primise-ra vestea" si se scula-ra si incepura sa misune prin padure.
Intr-o incapere intunecata doi copii de optsprezece ani dormeau intr-un pat micut, dar confortabil. Acestia erau Sakura Haruno si Sasuke Uchiha. Sakura dormea pe pieptul brunetului si Sasuke o mangaia (era treaz) pe corp. Rozalia simtind mana iubitului pe corpul sau se trezi brusc si-si duce mana la mandria lui.
- Hei, ce crezi ca faci? intreba baiatul putin rosu in obraji.
- Daca tu ma mangai si eu am voie sa te mangai undeva. spune fata razand de brunet.
- Ma rog, atunci nu te mai mangai.
- Nu! Mai mangaie-ma ca-mi place! spune fata luandu-l in brate si strangandu-l.
- Ok, dar pentru asta trebuie sa am aer!
Deodata se auzi un batut in usa. Se pare ca era Naruto. Blondul incepu sa strige:
- Hei Sakura-chan, esti bine? Am auzit ca vorbesti cu cineva.
- Da Naruto, sunt bine! Doar vorbeam in somn!
- Ok, dar sa vi afara cu Sasuke ca eu nu l-am gasit.
- Da bine. spune fata ofand. Of Naruto asta n-o sa ma lase niciodata in pace...
- Dar o sa te lase cand va afla ca suntem impreuna. raspunde Uchiha uracandu-se pe ea.
- Daca spui tu...insa nu apuca sa termine pentru ca baiatul incepu sa o sarute pe gat. O musca usor, fata scotand un tipat fara vlaga. Saruturile baiatului coborau pe abdomenul plat al fetei.
- Sasuke...daca va intra cineva?
- Nu o sa intre nimeni, te asigur! raspunde baiatul.
Isi continua jocul. Acum o saruta pe picioare, vazandu-i "morcovul". Fata era din ce in ce mai rosie la fata.
- Esti pregatita ingeras?
- Da...
Incepu sa o penetreze repede si dureros. Fata scotea tipete parca "hranindu-l" pe Sasuke facandu-l sa o faca si mai tare, dar si mai rapid. Sakura isi pune mainile in jurul gatului iubitului sau usuradu-i miscarile.
- Ne oprim? intreba brunetul.
- Cred ca ar fi cazul. raspunde fata epuizata.
Baiatul cazu langa fata incercand sa se mai linisteasca dupa atata efort.
- Mai bine plecam astazi de aici. spune baiatul serios.
- Dar de ce? N-am cules destule informatii! raspunde fata chiar uimita de de comportamentul lui Sasuke.
- Am cules mai multe informatii decat crezi tu ingeras. Cand am dat acel test am aflat ce slabiciuni au, ce atacuri au si multe altele.
- Wow acum vezi de ce te plac? Pentru ca esti foarte inteligent si frumos!
- Bine! Acum hai sa ne imbrcam si sa-i spunem si tantalaului aluia.
- Ok.
Dupa ce s-au imbracat au mers afara unde l-au vazut pe Naruto ca se cearta cu Deidara.
- O BA NU EU O SA CASTIG DINOU! striga Uzumaki.
- PUNEM PARIU!? intreba si Deidara enervat.
- DA! raspunde blondul nostru indraznet.
Sakura vazand ca cearta dintre ei era de neoprit tipa:
- GURA AMANDOI!!!! baietii ramasesera amutiti *stilul anime*. Naruto treci aici ca trebuie sa vorbim cu tine.
- Bine Sakura-chan!
Ajunsi intr-o poienita incepura sa vorbeasca:
- Naruto azi trebuie sa plecam de aici. spune cu un glas glaciar Sasuke.
- Bine, dar de ce? N-am cules nici o informatie...
- Ba da am strans destule, dar nu-ti dai tu seama. Acum dute in camera strange si ne intalnim pe hol. spune Sakura.
- Ok!
Acum cei trei si-au strans lucrurile si s-au indreptat spre iesire. Dar deodata...
6. Plecarea(partea I)
Dupa o noapte lunga, in care doi indragostiti facura un pas "important" in viata, Soarele se gandi sa o trimita pe Luna la culcare. Animalele "primise-ra vestea" si se scula-ra si incepura sa misune prin padure.
Intr-o incapere intunecata doi copii de optsprezece ani dormeau intr-un pat micut, dar confortabil. Acestia erau Sakura Haruno si Sasuke Uchiha. Sakura dormea pe pieptul brunetului si Sasuke o mangaia (era treaz) pe corp. Rozalia simtind mana iubitului pe corpul sau se trezi brusc si-si duce mana la mandria lui.
- Hei, ce crezi ca faci? intreba baiatul putin rosu in obraji.
- Daca tu ma mangai si eu am voie sa te mangai undeva. spune fata razand de brunet.
- Ma rog, atunci nu te mai mangai.
- Nu! Mai mangaie-ma ca-mi place! spune fata luandu-l in brate si strangandu-l.
- Ok, dar pentru asta trebuie sa am aer!
Deodata se auzi un batut in usa. Se pare ca era Naruto. Blondul incepu sa strige:
- Hei Sakura-chan, esti bine? Am auzit ca vorbesti cu cineva.
- Da Naruto, sunt bine! Doar vorbeam in somn!
- Ok, dar sa vi afara cu Sasuke ca eu nu l-am gasit.
- Da bine. spune fata ofand. Of Naruto asta n-o sa ma lase niciodata in pace...
- Dar o sa te lase cand va afla ca suntem impreuna. raspunde Uchiha uracandu-se pe ea.
- Daca spui tu...insa nu apuca sa termine pentru ca baiatul incepu sa o sarute pe gat. O musca usor, fata scotand un tipat fara vlaga. Saruturile baiatului coborau pe abdomenul plat al fetei.
- Sasuke...daca va intra cineva?
- Nu o sa intre nimeni, te asigur! raspunde baiatul.
Isi continua jocul. Acum o saruta pe picioare, vazandu-i "morcovul". Fata era din ce in ce mai rosie la fata.
- Esti pregatita ingeras?
- Da...
Incepu sa o penetreze repede si dureros. Fata scotea tipete parca "hranindu-l" pe Sasuke facandu-l sa o faca si mai tare, dar si mai rapid. Sakura isi pune mainile in jurul gatului iubitului sau usuradu-i miscarile.
- Ne oprim? intreba brunetul.
- Cred ca ar fi cazul. raspunde fata epuizata.
Baiatul cazu langa fata incercand sa se mai linisteasca dupa atata efort.
- Mai bine plecam astazi de aici. spune baiatul serios.
- Dar de ce? N-am cules destule informatii! raspunde fata chiar uimita de de comportamentul lui Sasuke.
- Am cules mai multe informatii decat crezi tu ingeras. Cand am dat acel test am aflat ce slabiciuni au, ce atacuri au si multe altele.
- Wow acum vezi de ce te plac? Pentru ca esti foarte inteligent si frumos!
- Bine! Acum hai sa ne imbrcam si sa-i spunem si tantalaului aluia.
- Ok.
Dupa ce s-au imbracat au mers afara unde l-au vazut pe Naruto ca se cearta cu Deidara.
- O BA NU EU O SA CASTIG DINOU! striga Uzumaki.
- PUNEM PARIU!? intreba si Deidara enervat.
- DA! raspunde blondul nostru indraznet.
Sakura vazand ca cearta dintre ei era de neoprit tipa:
- GURA AMANDOI!!!! baietii ramasesera amutiti *stilul anime*. Naruto treci aici ca trebuie sa vorbim cu tine.
- Bine Sakura-chan!
Ajunsi intr-o poienita incepura sa vorbeasca:
- Naruto azi trebuie sa plecam de aici. spune cu un glas glaciar Sasuke.
- Bine, dar de ce? N-am cules nici o informatie...
- Ba da am strans destule, dar nu-ti dai tu seama. Acum dute in camera strange si ne intalnim pe hol. spune Sakura.
- Ok!
Acum cei trei si-au strans lucrurile si s-au indreptat spre iesire. Dar deodata...