14-04-2009, 12:50 AM
Pff..nu ai de ce sa-ti ceri scuze pentru ce ai scris. Capitolul e foarte dragutz si chiar mi-a placut moolt de tot. Ai avut si descrierea buna si i-ai povestit trecutul lui Tanaka care e foarte interesant. James pare un tip pe gustul meu:))..sper sa fie ceva intre el si Tanaka. Nu inteleg de ce Tanaka s-a razgandit si nu s-a mai culcat cu el, dar sper sa se intample ceva in apartamentul ala. Nu-i asa ca imi faci o surpriza placuta?:X Abia astept sa vad ce se mai intampla intre Ryuu si Rein...ca observ ca se distreza bine pe acolo:))
Ce crezi ca lipsesc? Criticile..nu puteam sa le las deoparte...trebuie sa fie si ele. Am gasit cateva greseli, dar o sa le scriu decat pe cele care mi-au atras in mod deosebit atentia:
"Mi se facea grata numai cand il vedeam, dapai cand il auzeam."- cuvantul "dapai" nu cred ca exista, mai bine spuneai "dar apoi"
"insoara"- cred k ai vrut sa spui "insera"
"Off
Ce crezi ca lipsesc? Criticile..nu puteam sa le las deoparte...trebuie sa fie si ele. Am gasit cateva greseli, dar o sa le scriu decat pe cele care mi-au atras in mod deosebit atentia:
"Mi se facea grata numai cand il vedeam, dapai cand il auzeam."- cuvantul "dapai" nu cred ca exista, mai bine spuneai "dar apoi"
"insoara"- cred k ai vrut sa spui "insera"
"Off