Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Muzica sufletului(SasuSaku)

#14
ok:d....am spus ca o sa strecor cateva:D...deci capitolul este necorectat....daca sunt greseli corectati voi:D




"Noii" colegi





Dimineata si-a facut aparitia in Konoha.Tanara cantareata a fost trezita de sunetul ceasului.Cu miscari usoare l-a oprit si s-a ridicat din pat.S-a dus la baie pentru toaleta de dimineata.Dupa ce termina,se intrepta spre dressing sa isi aleaga hainele.Deoarece era miercuri nu trebuia sa poarte uniforma.Si-a ales o pereche de blugi cu scris pe ei,un tricou rosu cu guler si o pereche de adidasi albi cu cateva modele rosii de la FILA.Si-a pus o pereche de cercei lungi din argint cu litera S,un lantisor cu litera S ca pandantiv,cateva bratari si s-a machiat.Putin fond de ten,creion dermatografic,rimel si luciu de buze transparent.Parul ei lung si roz era lasat liber.Si-a prins cateva fundite in par,si-a luat ghiozdanul si telefonul si a coborat.Saya o astepta la micul-dejun.Cele doua erau obisnuite sa nu isi vada parintii la micul-dejun.Ba erau la firma,ba in intalniri de afaceri sau erau in calatorii.Dupa ce au terminat,si-au luat amandoua ghiozdanele si au pornit spre limuzina. Prima oprire a fost la Institutul adolescentei.Si-a luat la revedere de la sora ei si a intrat in institutie.Ajungand in clasa a observat ca Hinata si Naruto se sarutau cu foc.Brusc mijlocul ei a fost cuprins de doua brate. Cand isi intoarce privirea il vede pe Sasuke in spatele ei.Tanara se intoarce,iar brunetul o saruta de fata cu toata clasa.Ino mai avea oleaca si arunca banca pe geam.Dupa ce s-a indepartat de tanara , adolescentul si-a lasat ghiozdanul pe banca. La fel a facut si rozalia. Sasuke a tras-o pe tanara in bratele sale,sarutand-o usor pe gat. Ino nu mai putea de nervi. S-a ridicat nervoasa din banca, indreptandu-se catre cei doi.
- Sasuke cum poti sta cu ea? Si cum poti sa o saruti? Adica eu sunt mult mai buna decat ea. Pe mine ar trebui sa ma saruti si sa ma imbratisezi nu pe proasta asta.
Sasuke se ridica furios, insa adolescenta i-o lua inainte. Se indrepta spre blonda. Aceasta era chiar foarte relaxata.
- Asculta aici porcusor, daca crezi ca ma vei invinge cu vorbele te inseli. Te arde gelozia. Tu de 12 ani incerci sa il faci pe Sasuke sa te iubeasca, iar eu am reusit in cateva saptamani. Spuse Sakura tragand-o pe Ino de par. Ii da drumul, intorcandu-se inapoi la brunet. Insa blonda o apuca de par si o impinge intr-o banca. Adolescenta s-a lovit cu mana de coltul bancii.A cazut in genunchi, iar Sasuke a luat-o in brate. Hinata si Naruto s-au apropiat de ea. Tanara a vrut sa o duca la cabinet, insa brunetul i-a spus ca o va duce el. Si-a lasat iubita pentru cateva momente in grija Hinatei si a blondului.S-a indreptat spre blonda si i-a dat o palma care a trantit-o la pamant.
-Sa fie ultima oara cand dai in Sakura. Ai inteles Ino? Blonda a aprobat din cap..Sasuke s-a intors la iubita lui,a luat-o in brate si a dus-o la cabinetul medical. Asistenta i-a spus ca nu are nimic grav, doar s-a zgariat putin. Acestia s-au intors in clasa , unde era si Kakashi. Acesta s-a indreptat catre adolescenta intreband-o daca nu a patit nimic si i-a spus ca Ino v-a fi pedepsita. Cei doi s-au asezat in banca, iar dirigintele i-a anuntat ca vor avea 2 colegi noi. Dupa 10 minute, s-au auzit bataii usoare in usa. Shizune i-a adus pe noii colegi. Cand Sasuke si Sakura i-a vazut s-au ridicat in picioare spunand in acelasi timp numele celor doi.
-Zane? a spus rozalia
-Sarah? a spus brunetul.
Celor doi nu le venea sa creada ca fostele lor iubiri sunt in aceeasi clasa cu ei.Se parea ca Sarah si Zane sunt frati. Sarah s-a indreptat spre Sasuke si l-a imbratisat puternic. Adolescentul nu stia cum sa reactioneze. Zane a facut acelasi lucru cu tanara cantareata.Cei doi erau prea socati pentru a reactiona.Zane si-a apropiat ureche de cea a tinerei.
- Ti-am spus ca nu voi renunta la tine din nou.
Sakura nu stia ce sa raspunda. Celelalte fete din clasa erau invidioase pe ea. Mai putin Hinata si Tenten. De ce rozalia trebuia sa ii aiba si pe brunet si pe blond? Lui Ino ii convinea situatia. Daca Zane ii despartea pe cei doi , ea avea calea libera catre Sasuke. Asa credea ea. Cei doi frati s-au despartit de adolescenti si s-au dus in fata clasei pentru a se prezenta.
- Numele meu este Zane Arango. Dupa cum stiti sunt cantaret la fel ca si Sakura. Nu ma pasioneaza mai nimic si nu ma intereseaza orice persoana. Vreau doar sa o recuper pe Sakura. De aceea ma aflu aici.
- Numele meu este Sarah Arango. Poate ma cunoastiti din copilarie. Dar daca nu sunt sora mai mica a lui Zane si incerc sa ma lansez ca fotomodel.Spre deosebire de fratele meu doresc sa imi fac prieteni. Dar de asemenea si eu vreau sa il recuperez pe Sasuke. Domnule profesor se poate sa ma mutati in banca cu Sasuke va rog frumos? Si sunt sigura ca fratele meu vrea sa stea in banca cu Sakura.
- Imi pare rau Sarah, dar Sakura sta cu Sasuke. Tu vei sta cu fratele tau in spatele lor. raspunse Kakashi.
Cei doi s-au conformat. In timpul orei Zane tot o striga pe adolescenta. Sasuke abea se abtinea sa nu ii dea cativa pumni. Ora a trecut repede pentru elevi, dar nu si pentru brunet si rozalie. In pauza, Sasuke a luat-o pe cantareata de mana si au plecat in curtea scolii. S-au asezat pe o banca si au inceput sa discute.
- Nu-mi vine sa cred ca Zane e aici. Tipul asta nu ma v-a lasa in pace ? spune Sakura
- Nu stiu.
- Sasuke esti asa doar pentru ca a-i vazut-o pe Sarah? Nu-mi vine sa cred ca sora lui Zane este cea de care te-ai indragostit.
- O cunosti?
- Normal ca da. Ai uitat? Am fost cu Zane! Dar nu pot sa cred ca Sarah e cum mi-ai spus tu. O cunosc de ceva timp si mi se pare o fata de treaba.
- Poate ca acuma este. Poate nu ar trebui sa o mai urasc si sa ma apropii de ea.
Sakura a ramas uimita de ceea ce a spus brunetul. Doua lacrimi i s-au prelins pe obraz.
- Foarte bine du-te la Sarah impacate cu ea. Eu ma voi intoarce in Londra si gata. Parintii mei si Saya nu au decat sa stea aici! spuse Sakura dorind sa plece, insa brunetul o prinse de mana si o trase in bratele sale.
-Lasa-ma. Du-te la Sarah. Lasa-ma! Lasa-ma! tipa adolescenta.Sasuke i-a cuprins buzele intr-un sarut apasat. Sakura ii dadea usor cu pumnii in spate. Limba brunetului explora in voie lacasul umed al fetei. Intr-un final aceasta s-a linistit, lasandu-l pe brunet sa o sarute in continuare.
- Te-ai calmat?
Tanara a aprobat in cap.Adolescentul i-a sters lacrimile care cadeau pe obraji.
- Esti o proasta! Chiar crezi ca dupa ce s-a intamplat acum cativa ani intre mine si Sarah ma voi intoarce la ea? A zis ca ma voi apropiia ca prieten nu ca iubit. Numai sa indraznesti sa pleci din Konoha. Si la capatul pamantului ma voi duce dupa tine. Nu te voi lasa nici daca cineva ma omoara. Sarah nu ma mai intereseaza ca iubita. Ti-am spus ca tu esti si vei fi singura femeie din viata mea. Si nu am sa il las pe Zane sa te i-a de langa mine. spuse brunetul prizandu-i buzele intr-un sarut tandru.
Clopotelul a sunat , anuntand o noua ora. Elevii clasei a 10-a aveau ora de educatie fizica. Profesoara lor era Kurenai. Fetele s-au schimbat si au format doua echipe pentru a juca volei. Sakura si Sarah erau capitanele. Echipa adolescentei era formata din Hinata , Tenten si inca o fata pe nume Sayaka. Echipa blondei era formata din Ino si inca doua fete pe nume Mariah si Rose. Dupa 10 minute de joc, echipa rozaliei conducea cu 3-2. Vazand ca pierd , Ino a indreptat mingea catre cantareata, iar aceasta a lovit-o din plin in abdomen. Coechiperele rozaliei s-au indreptat spre ea. Baietii erau pe terenul de fotbal , asa ca nici Sasuke sau Zane nu au vazut ca tanara era ranita. Hinata si Tenten au luat pe Sakura si au dus-o la infirmerie.
- De ce ai facut asta Ino? Mai bine pierdeam ! spune Sarah
- Tu esti proasta? Nu vezi ca daca exista ea nici una dintre noi nu vom avea o sansa sa il cucerim pe Sasuke. Sakura nu se v-a ceda in fata fratelui tau! Asa ca e mai bine sa o scoatem din joc.
- Asculta Ino! Nu-mi pasa daca din cauza Sakurei nu il pot recupera pe Sasuke. Nu vreau sa o ranesc pentru ca nu vreau sa o incurc cu fratele meu.
- Ino! Daca afla Sasuke si Naruto ai incurcat-o. Stii ca te-au avertizat sa nu te mai ei de ea! spuse Mariah.
- Crezi ca mi-e frica de ei? Nu ai decat sa te ascunzi! Dar nu o sa am liniste pana ce nu dispare din viata lui Sasuke.Spuse blonda plecand in clasa.
Profesoara era cu baietii pe terenul de forbal. Sarah s-a dus dupa ea si a informat-o de prostia lui Ino.Kurenai a pleacat imediat de pe terenul de fotbal.
- Surioara ce i-ai zis profei de a plecat ? o intreaba Zane
- Nimic important ! incerca aceasta sa ascunda adevarul de fratele sau. Langa ei si-au facut aparitia Sasuke si Naruto.
- Nu te cred Sarah! Te cunosc cand minti si acuma asta faci! Ce s-a intamplat la volei?
- Pai...Ino a lovit-o pe Sakura cu mingea in abdomen si acuma Sakura e la cabinet.
Auzind asta cei trei baieti s-au indreptat catre infirmierie.Primul care a intratat a fost Sasuke urmat de Zane si Naruto.
- Ce s-a intamplat?intreaba brunetul
- Proasta de Ino nu suporta sa piarda si i-a dat cu mingea in abdomen Sakurei.spuse Tenten
- Te-a ranit grav? intreaba Zane
- Nu. spuse rozalia
-Nu minti Sakura! Ridica-ti bluza sa vada baietii ce ti-a facut.spuse Hinata
- Nu am nimic Hinata. spuse tanara
Sasuke nu era convins asa ca i-a ridicat bluza, observand o vanataie mare.
- Asta nu e nimic? intrebara cei trei baieti in acelasi timp.
- De data asta Ino a intrecut masura. Am avertizat-o si nu s-a potolit. O sa am eu grija de asta . spuse Sasuke
- Nu Sasuke las-o! ii ruga Sakura
- Nu o voi invata minte de data asta ca de tine nu se atinge nimeni.
- Sasuke daca ii faci ceva jur ca nu mai ai ce discuta cu mine.
Brunetul se uita uimit la iubita lui, dar accepta sa o lase in pace pe blonda, insa Zane nu avea nici un compromis cu rozalia. Acesta a parasit incaperea cu miscari incete, indreptandu-se spre clasa unde stia ca o va gasi pe Ino. Aceasta discuta cu sora lui si cu cele doua coechipere de la volei. Acesta se indrepta furios catre blonda. A apucat-o de par intorcand-o cu fata spre el. Acesta i-a dat o palma blondei care a facut-o sa cada pe podea. Aceasta si-a pus mana pe buze constatand cu stupoare ca are sange pe buze. Zane a vrut sa o mai loveasca odata, dar sora lui s-a pus in fata sa impiedicandu-l sa ajunga la blonda.
- Sarah da-mi drumu! Ii arat eu asteia ce e buna crestere! Da-mi drumul acum!
- Gata Zane calmeaza-te! Stie ca a gresit si nu v-a mai face asta nu e asa Ino?
Blonda nici nu se uita la cei doi frati.
- Nu e asa Ino? intreba blonda.
- Da!
- Fetelor duceti-o la baie! Acum!
Cele doua o luara si iesise cu ea pe usa. Blonda i-a dat drumul fratelui ei , acesta nemaiputand rezista de nervi. Dorea sa sii descarce. Sarah i-a propus sa sii descarce pe ea, insa blondul a zis ca mai degraba mort decat sa dea in ea. Blonda s-a dus la cabinet si a cerut putin spirt pentru Ino. Cei care se aflau la cabinet au ramasi surprinsi cand Sarah le-a spus de fapta lui Zane. Sasuke era bucuros, in fond si el dorea sa o bata pe Ino. Blonda a plecat indreptandu-se spre baie, unde a observat ca Ino era foarte furioasa. S-a apropiat de ea si i-a pus vata cu spirt pe buza. Tanara a tipat de durere.
- Ti-am spus ca ai sa o patesti! Tu inainte sa actionezi gandesti? Ce castigai daca invingeai la ora? Nu eram la campionate!
- Macar nu pierdeam in fata Sakurei. Nu vreau sa aiba satisfacerea sa ma vada pierzand.
Sarah ofta. Dupa ce au terminat s-au intors in clasa , unde se parea ca si Sakura s-a intors. Sasuke si Naruto o priveau cu dispret pe Ino.Aveau ora de istorie. Profesorul lor era Asuma. In clasa si-a facut aparitia Shizune, care avea un mesaj din partea directoarei. Ino si Zane erau chemati in biroul directoarei. Acolo Tsunade a aflat ca Ino a lovit-o pe rozalie si Zane pe Ino. Amandoi au fost pedepsiti sa stea 4 ore dupa scoala drept pedeapsa. La inceput Ino si Zane au protestat, dar Tsunade nu i-a bagat in seama. Ino s-a intors nervoasa in clasa , Iar Zane era destul de relaxat. Se uita la Ino , zambind malefic. Avea ceva de gand cu ea? In clasa toti au incercat sa afle ceva de la Ino , dar nu au putut. Zane le-a spus totul. Deoarece istoria era ultima ora, elevii au plecat acasa , mai putin Ino si Zane. Blonda scria ceva pe tabla in timp ce cantaretul o privea. Tanara a scris pe tabla "Sakura e o proasta" si a desenat si fata ei cu mustati si ochelari. Blondul s-a ridicat din banca si s-a indreptat spre adolescenta. A apucat-o de brat impingand-o in peretele din dreapta ei. Si-a pus mainile de o parte si de alta a capului ei, lasand-o fara spatiu de desfasurare.
- De ce o urasti atat de mult pe Sakura? Ce ti-a facut incat sa vrei sa o ranesti asa de mult?
- A aparut in viata lui Sasuke! Nu e suficient motivul?
- Stii ca si acuma pot sa te bat? Sarah nu mai e aici sa te apare!
- Da? Hai da in mine! Oricum nimanui nu ii pasa de mine! Hai da!
Zane a ridicat mana dreapta! Blonda crezand ca o va lovi si-a inchis ochii, insa blondul i-a cuprins buzele intr-un sarut tandru. Ino si-a deschis repede ochii. Zane isi strecura limba printre buzele fetei.Aceasta si-a inchis ochii cand cantaretul a muscat-o usor de buza.Limba tanarului explora in voie gura blondei. Pentru Zane detentia s-a transformat intr-o placere. Blonda arata bine cu toate ca era nesuferita. Ino pe de alta parte nu avea ochi decat pentru Sasuke. Pana acum. Se vor indragosti cei doi? S-au vor incerca sa ii desparta pe Sasuke si Sakura?
[Imagine: lexythekittysig.png]


I'll be in every beat of your heart!



Răspunsuri în acest subiect
Muzica sufletului(SasuSaku) - de Alexi - 21-03-2009, 01:18 PM
RE: Muzica sufletului(SasuSaku) - de Annya - 21-03-2009, 03:27 PM
RE: Muzica sufletului(SasuSaku) - de Alexi - 21-03-2009, 10:08 PM
RE: Muzica sufletului(SasuSaku) - de Alexi - 22-03-2009, 01:23 PM
RE: Muzica sufletului(SasuSaku) - de Alexi - 23-03-2009, 07:08 PM
RE: Muzica sufletului(SasuSaku) - de Hitman - 23-03-2009, 10:45 PM
RE: Muzica sufletului(SasuSaku) - de Alexi - 25-03-2009, 06:53 PM
RE: Muzica sufletului(SasuSaku) - de Ang3l_Darkn3s - 25-03-2009, 07:50 PM
RE: Muzica sufletului(SasuSaku) - de Alexi - 27-03-2009, 10:48 PM
RE: Muzica sufletului(SasuSaku) - de Ryuu - 27-03-2009, 10:52 PM
RE: Muzica sufletului(SasuSaku) - de Elina - 28-03-2009, 02:05 PM
RE: Muzica sufletului(SasuSaku) - de Alexi - 01-04-2009, 09:02 PM
RE: Muzica sufletului(SasuSaku) - de cereala. - 03-04-2009, 11:53 PM
RE: Muzica sufletului(SasuSaku) - de Alexi - 07-04-2009, 07:07 AM
RE: Muzica sufletului(SasuSaku) - de Vizitator - 07-04-2009, 10:25 PM
RE: Muzica sufletului(SasuSaku) - de Alexi - 12-04-2009, 02:13 PM
RE: Muzica sufletului(SasuSaku) - de Alexi - 13-04-2009, 09:34 PM
RE: Muzica sufletului(SasuSaku) - de Alexi - 17-04-2009, 09:11 PM
RE: Muzica sufletului(SasuSaku) - de Alexi - 18-04-2009, 02:03 PM
RE: Muzica sufletului(SasuSaku) - de Alexi - 21-04-2009, 02:53 PM
RE: Muzica sufletului(SasuSaku) - de angel_of_love - 21-04-2009, 03:52 PM
RE: Muzica sufletului(SasuSaku) - de Elina - 21-04-2009, 06:53 PM
RE: Muzica sufletului(SasuSaku) - de Alexi - 21-04-2009, 07:22 PM
RE: Muzica sufletului(SasuSaku) - de Alexi - 22-04-2009, 09:48 PM
RE: Muzica sufletului(SasuSaku) - de angel_of_love - 23-04-2009, 07:59 PM
RE: Muzica sufletului(SasuSaku) - de Elina - 23-04-2009, 09:18 PM
RE: Muzica sufletului(SasuSaku) - de Alexi - 24-04-2009, 06:58 PM
RE: Muzica sufletului(SasuSaku) - de hudea_amalia - 25-04-2009, 08:00 PM
RE: Muzica sufletului(SasuSaku) - de Alexi - 25-04-2009, 08:17 PM
RE: Muzica sufletului(SasuSaku) - de Alexi - 26-04-2009, 07:26 PM
RE: Muzica sufletului(SasuSaku) - de Elina - 26-04-2009, 07:50 PM
RE: Muzica sufletului(SasuSaku) - de Alexi - 28-04-2009, 10:00 PM
RE: Muzica sufletului(SasuSaku) - de Alexi - 30-04-2009, 04:53 PM
RE: Muzica sufletului(SasuSaku) - de Alexi - 30-04-2009, 08:14 PM
RE: Muzica sufletului(SasuSaku) - de Flash - 30-04-2009, 09:51 PM
RE: Muzica sufletului(SasuSaku) - de Annya - 02-05-2009, 10:37 AM
RE: Muzica sufletului(SasuSaku) - de Alexi - 02-05-2009, 05:51 PM
RE: Muzica sufletului(SasuSaku) - de Alany Aysee - 03-05-2009, 03:41 PM
RE: Muzica sufletului(SasuSaku) - de Alexi - 05-05-2009, 08:00 PM
RE: Muzica sufletului(SasuSaku) - de Jessi - 14-05-2009, 10:34 AM
RE: Muzica sufletului(SasuSaku) - de Alexi - 20-05-2009, 02:47 PM
RE: Muzica sufletului(SasuSaku) - de Eve. - 13-07-2009, 07:58 PM
RE: Muzica sufletului(SasuSaku) - de mada_sasuke - 14-07-2009, 01:45 AM
RE: Muzica sufletului(SasuSaku) - de Mitzuke - 14-07-2009, 02:33 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [+18] Muzica si mai mult ..... alex 2 2.708 17-09-2012, 06:42 PM
Ultimul răspuns: alex
  Muzica pentru inima mea Hope 3 3.677 05-08-2012, 03:29 PM
Ultimul răspuns: Hope
  Ochii tai sunt oglinda sufletului meu Mina-chan 18 9.477 20-02-2012, 09:44 PM
Ultimul răspuns: Ayumi Michaelis
  Pacatul sufletului meu... Lussya 5 4.414 12-11-2011, 12:14 PM
Ultimul răspuns: Lussya
  Note pe portativul sufletului Unia 13 8.171 10-08-2011, 07:34 PM
Ultimul răspuns: Kayla.
  Paralizia sufletului. Abbeh. 18 9.299 14-07-2011, 11:02 PM
Ultimul răspuns: Andrei.
  Cioburile sufletului meu. Trioxide chocolate.۩ 1 2.676 25-05-2011, 05:54 PM
Ultimul răspuns: IceCat
  Muzica sufletului meu ..Chris. 32 18.187 10-05-2011, 09:15 PM
Ultimul răspuns: Rinnie
  Apa, muzica si tu tamoshiku 7 6.319 30-01-2011, 12:36 AM
Ultimul răspuns: Alyssia~Bulinuta~Roz
  Heroina sufletului - Return to innocence LivingInYourLettersMikela 0 1.864 16-08-2010, 11:59 PM
Ultimul răspuns: LivingInYourLettersMikela


Utilizatori care citesc acest subiect:
10 Vizitator(i)