29-03-2009, 02:42 PM
well, inainte sa incep sa-ti spun ce ai gresit, ce mi-a atras cu adevarat atentia, vreau sa mentionez ca sunt de acord cu Eli Scuze, era harukichi, in privinta actiunii. Nu este originala, stim de fata bogata, emo si pute de bani pe unde calca, soo nu e deloc original.
Titlul e oarecum ciudat, dar ah...nu iti spun ce ai gresit momentan, iti spun doar ca titlul este cam ciudat, dar inspirat. Nu am mai vazut titluri asa.
Ok, iti spun:
ai inceput aiurea rau. NU se incepe cu "ok" , eu faceam acest lucru si mi s-a atras atentia, nu trebuie sa scrii asa intr-un text, ca si cum ti-ai face regia filmului si scenaristul nu are inspiratie.
Punctele alea de suspensie sunt puse aiurea acolo, nici macar nu le-ai pus corect. Punctele de suspensie se pun atunci cand vrei sa mai continui dar te opresti acolo. dar tu vad ca nu te-ai oprit ci ai continuat, deci punctele de suspensie stau acaolo degeaba.
Actiunea nush ce sa zic, pune mana pe ceva original si scrie, fiindca stilul 'emo' in povesti nu este cine stie ce. >.>
edit: yeah gomen eli & haarukichi :)), sunt de acord cu haruchiki in privinta actiunii, am vazut av si am crezut k e eli O.o
Titlul e oarecum ciudat, dar ah...nu iti spun ce ai gresit momentan, iti spun doar ca titlul este cam ciudat, dar inspirat. Nu am mai vazut titluri asa.
Ok, iti spun:
Citat: Ok... Sa o luam de la inceput... Eu sunt Sakura Haruno, cea mai ipocrita fiinta de pe pamant...sau din Konoha, locul in care traiesc. Am numai 18 ani,dar sunt destul de matura. Cum? Pai, sa zicem ca n-am avut o viata prea usoara... Sau, mai bine zis, am avut o viata perfecta pana la varsta de 16 ani. Da... Atunci s-a produs tragedia vietii mele , care mi-a ruinat castelul de vise pe care el mi-l construise cu usurinta , avand parte de atata fericire, incat ma intreb daca durerea din sufletul meu nu incearca sa o rascumpere.
ai inceput aiurea rau. NU se incepe cu "ok" , eu faceam acest lucru si mi s-a atras atentia, nu trebuie sa scrii asa intr-un text, ca si cum ti-ai face regia filmului si scenaristul nu are inspiratie.
Punctele alea de suspensie sunt puse aiurea acolo, nici macar nu le-ai pus corect. Punctele de suspensie se pun atunci cand vrei sa mai continui dar te opresti acolo. dar tu vad ca nu te-ai oprit ci ai continuat, deci punctele de suspensie stau acaolo degeaba.
Actiunea nush ce sa zic, pune mana pe ceva original si scrie, fiindca stilul 'emo' in povesti nu este cine stie ce. >.>
edit: yeah gomen eli & haarukichi :)), sunt de acord cu haruchiki in privinta actiunii, am vazut av si am crezut k e eli O.o
-