16-03-2009, 01:37 AM
Hai ca pana la urma am reusit sa-ti las si un reply...am mai incercat si azi de dimineata, dar pana la urma ma apucasem de altceva.
Perversi? Hmm...suna bine :d . Pur si simplu ador cuvantul asta, si ce exprima el, normal :))
Tot incerc sa-mi dau seama ce se va intampla in urmatorul capitol, dar cu cat ma gandesc mai mult, cu atat sunt mai derutata.Si mai ales din cauza a ce ai spus la sfarsit. Cum adica Tanaka are de gand multe? Si ce porbleme va mai face? Oricum sunt multe intrebari la care docamdata nu stiu raspunsul si asta ma streseaza :))
Abia astept next-ul.Sper sa nu dureze mult pana il vei posta...plzz
Spor la scris :* :bye:
Perversi? Hmm...suna bine :d . Pur si simplu ador cuvantul asta, si ce exprima el, normal :))
Tot incerc sa-mi dau seama ce se va intampla in urmatorul capitol, dar cu cat ma gandesc mai mult, cu atat sunt mai derutata.Si mai ales din cauza a ce ai spus la sfarsit. Cum adica Tanaka are de gand multe? Si ce porbleme va mai face? Oricum sunt multe intrebari la care docamdata nu stiu raspunsul si asta ma streseaza :))
Abia astept next-ul.Sper sa nu dureze mult pana il vei posta...plzz
Spor la scris :* :bye:
Legile lui Murphy:
Daca ceva functioneaza, nu-i bine sa-l repari.
*
Sexul este unul din cele 9 motive ale reincarnarii. Celelate 8 nu sunt importante.
*
Tot ce e bun: ori e imoral, ori este ilegal, ori ingrasa.
*My anime list*
Daca ceva functioneaza, nu-i bine sa-l repari.
*
Sexul este unul din cele 9 motive ale reincarnarii. Celelate 8 nu sunt importante.
*
Tot ce e bun: ori e imoral, ori este ilegal, ori ingrasa.
*My anime list*