Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

vecinul meu iubit ( yaoi )

Uffff...de unde sa incep?
Ai spus ca esti noua, asa ca eu iti urez bun venit, si voi incerca sa nu par chiar asa inspaimantatoare..desi nu stiu in ce masura voi reusi acest lucru :)

So...in primul si-n primul rand, vreau sa-ti atrag atentia asupra numarului de capitole postate.Ajungea sa pui in seara asta unul, si pe parcurs le puneai si pe celelalte...Ca asa, pe langa faptul ca ma dor ochii de la atat citit, am si uitat o parte din actiune deoarece a fost prea mult deodata.
Apoi...hotaraste-te la ce persoana scri fic-ul.Ba persoana I, ba a-IIIa...a fost o mare amestecatura pe aici.Sa zicem ca fic-ul ar fi la persoana a-IIIa..atunci gandurile personajelor ar trebui sa le...(nah ca nu gasesc cuvantul)...separi sa zicem cu niste ghilimele..sau sa folosesti italics sau nu stiu..
Descrierea ta este... plictisitoare..acolo unde exista deoarece am vazut ca nu prea te folosesti de ea.Cand ai descris apartamentul, deja ma plictisisem sa citesc toate acele detalii care nu atrageau prin nimic atentia si care dupa parerea mea nu-si aveau rostul.Asta se aplica si la descrierea celor doi baieti, si a hainelor pe care le-au imbracat pentru aniversarea colegului lor ( sper ca-mi amintesc bine). Actiunea de asemenea este grabita..si banala sa zic.Nimic neobisnuit, nici macar putin suspans.I-ai indragostit prea repede si i-ai si logodit si mai repede (asta inseamna ca este sfarsitul fic-ului? :-O ).
Scena aceea care a vrut sa para yaoi...hmm..nu stiu ce sa zic :|.In fine,nu stiu ce varsta ai, asa ca nu-ti pot zice sa mai detaliezi aceste faze...( ca tot veni vorba..cati ani ai? doar curioasa :D)
Citat:Dupa ce se incheie partida cei doi se imbraca si curata locul , pleaca la ore.
Partida? Ai maaa....suna urat :( . Si cum adica curata locul si pleaca..parca spuneai ca se iubesc..adica ma gandesc si eu ca puteau sa-si mai sopteasca ceva, sa se mai tina in brate...orice..dar asa e prea..dintr-o data.
In alta ordine de idei, ai grija la ortograme.Am observat cuvinte ca "s-au" si "m-a" scrise legat.
Uite ce e...ia aceste critici drept sfaturi.Mai ai mult de lucrat pana sa faci un fic bun, insa daca te chinui putin poate vei reusi si asta.Nu uita, descrierea e foarte importanta asa ca incearca sa mai lucrezi la acest aspect.

Cam asta e...Daca mai e un alt capitol, atunci il astept cu placere, daca nu, atunci poate un alt fic :D
Succes la scris de acum incolo. bye bye :bye:
Legile lui Murphy:
Daca ceva functioneaza, nu-i bine sa-l repari.
*
Sexul este unul din cele 9 motive ale reincarnarii. Celelate 8 nu sunt importante.
*
Tot ce e bun: ori e imoral, ori este ilegal, ori ingrasa.

*My anime list*

Răspunsuri în acest subiect
vecinul meu iubit ( yaoi ) - de lala_leon - 15-03-2009, 11:08 PM
RE: vecinul meu iubit ( yaoi ) - de nolazy - 16-03-2009, 12:27 AM
RE: vecinul meu iubit ( yaoi ) - de Mitsukai Yoru - 16-03-2009, 11:37 AM
RE: vecinul meu iubit ( yaoi ) - de lala_leon - 16-03-2009, 11:57 AM
RE: vecinul meu iubit ( yaoi ) - de love_anime - 18-03-2009, 02:32 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Vrei sa fii iubit, iubeste! Trioxide chocolate.۩ 11 6.560 05-07-2011, 02:08 PM
Ultimul răspuns: Ellys
  Cel iubit [+18] σχуgєη 13 6.940 22-06-2011, 06:23 PM
Ultimul răspuns: Candy_Girl_Love.
  Nu prea mici pentru iubit Nya. 14 9.663 19-05-2009, 08:13 PM
Ultimul răspuns: Nya.
  Te-am iubit, dar e timpul sa te uit I'm_just_a_girl 14 9.030 29-01-2009, 11:26 PM
Ultimul răspuns: Sadic_Soul

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)