18-02-2009, 02:20 PM
Nu am mai trecut de mult pe AZ si ma gandeam sa vad cam ce a mai aparut. Draguta descoperire...
Cateva obiectii insa in legatura cu gramatica si redactarea:
vre-o-> vreo
La inmormantarea ei, nu am plans-> un exemplu de virgula care nu isi are rostul.
...ea a fost acolo langa mine. Insa m-am simtit singur.-> puteai lega propozitiile(prin virgula), nu era nevoie de una noua
Ddin -> ai grija la greselile de tastare(look who's talkin':)) )
vroiam -> voiam
Cat despre poveste, e frumos construita, totusi unele descrieri ar fi mai frumoase daca nu le-ai pune sub forme cam prea cunoscute, de tipul: "Colegul meu de banca era un baiat inalt, cu parul saten spre negru, un hanorac negru cu multe modele pe el si o pereche de blugi cu taieturi care il prindeau foarte bine"
Astept continuarea si succes la scris!
:bye:
Cateva obiectii insa in legatura cu gramatica si redactarea:
vre-o-> vreo
La inmormantarea ei, nu am plans-> un exemplu de virgula care nu isi are rostul.
...ea a fost acolo langa mine. Insa m-am simtit singur.-> puteai lega propozitiile(prin virgula), nu era nevoie de una noua
Ddin -> ai grija la greselile de tastare(look who's talkin':)) )
vroiam -> voiam
Cat despre poveste, e frumos construita, totusi unele descrieri ar fi mai frumoase daca nu le-ai pune sub forme cam prea cunoscute, de tipul: "Colegul meu de banca era un baiat inalt, cu parul saten spre negru, un hanorac negru cu multe modele pe el si o pereche de blugi cu taieturi care il prindeau foarte bine"
Astept continuarea si succes la scris!
:bye:
![[Imagine: sigdn.jpg]](http://i252.photobucket.com/albums/hh24/ana_serbanescu/sigdn.jpg)
The old bastard left his ties and his suit
A brown box, mothballs and bowling shoes