16-02-2009, 04:56 PM
heyya mira-chan!!
ei, se pare ca nu m-am putut abtine, so a trebuit sa vin si eu aici sa comentez :D
greseli: [mwhahaha]
-- mi se pare ca trebuia sa subliniezi mai mult acea latura rece a lui Eiri, pe care el o afiseaza mai tot timpul, dar care o intalnesc prea rar in capitolele tale;
--nu prea sunt greseli de tastare [nici nu am cautat], dar uneori mai ai greseli gramaticale si mici dezacorduri;
acum sa trecem la partea frumoasa a lucrurilor:
--combini foarte bine descrierea, naratiunea si dialogul, in general, ca mai sunt si parti in care suna tras de par [si inca rau]
--te perfectionezi pe zi ce trece, si abia astept sa citesc viitorul capitol
ajung la partea mai neserioasa...
Yeah!! e primul fic yaoi la care imi permit sa comentez!!
so, miky-chan[or vanilla-chan, pentru mine e the same] considera ca ai potential, dar scrierea mai trebuie aranjata putin, sa dea un aer mai relaxat textului
good luck [I said good, not bad] si see you next time :bye:
ei, se pare ca nu m-am putut abtine, so a trebuit sa vin si eu aici sa comentez :D
greseli: [mwhahaha]
-- mi se pare ca trebuia sa subliniezi mai mult acea latura rece a lui Eiri, pe care el o afiseaza mai tot timpul, dar care o intalnesc prea rar in capitolele tale;
--nu prea sunt greseli de tastare [nici nu am cautat], dar uneori mai ai greseli gramaticale si mici dezacorduri;
acum sa trecem la partea frumoasa a lucrurilor:
--combini foarte bine descrierea, naratiunea si dialogul, in general, ca mai sunt si parti in care suna tras de par [si inca rau]
--te perfectionezi pe zi ce trece, si abia astept sa citesc viitorul capitol
ajung la partea mai neserioasa...
Yeah!! e primul fic yaoi la care imi permit sa comentez!!
so, miky-chan[or vanilla-chan, pentru mine e the same] considera ca ai potential, dar scrierea mai trebuie aranjata putin, sa dea un aer mai relaxat textului
good luck [I said good, not bad] si see you next time :bye:
아름다운 미녀를 좋아하면 ê³ ìƒí•œë‹¤
Heart aches when you fall in love with a beauty...
Heart aches when you fall in love with a beauty...