Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Destinul unui inger [hentai]

Am venit si cu urmatorul capitol.....depinde de voi......ce parere aveti despre el......oricum va multumesc pentru comentariile anterioare.......si sper sa fie la fel de multe si al acest capitol...deci sa incep :d

Agitatia continua

Brunetul isi baga telefonul in buzunarul de la pantaloni, si zambind ironic cate rozalie, zicandu-si in gand ,, Chiar daca nu ma suporti, de mine tot nu vei scapa!". Acestea fiind ultimile cuvinte ale brunetului, inainte de a pleca.
Sasuke ajunge la intrarea in scoala, unde se aflau toti, si rozalia printre ei, vrand sa para nedumerit, se indreapta spre rozalie luand-o de brat si tragand-o spre baia profesorilor.
- Hei, da-mi drumul! ii zise rozalia
- Taci, si i-a zimi: ce se intampla?
Sakura ridica si spranceana, nestiind la ce se refera bruntetul, desi prin minte ii trecea, ca este in legatura cu concursul la care va participa.
- Nu te fa ca nu stii, in legatura cu agitatia asta?
- Aaaaaa.......asta era?, ma voi duce la Paris, la concursul ,, Voce de Aur"!
Atunci brunetul zambeste si o tranteste pe Sakura de zidul rece, punandu-i mainile langa cap, lasand-o fara spatiu de desfasurare, iar picioarele lui erau bagate intre ale ei, cu alte cuvinte rozalia nu putea face nici-o miscare, iar Sasuke ii putea face ce ii trece prin cap, ceea ce o ingrijora pe Sakura, cunoscandu-l bine pe brunet.
- Inceteaza! si lasa-ma in pace! ii zise rozalia impacientata.
Brunetul nu zise nimic doar a inceput sa o sarute pe gat, iar cu mana dreapta ii desfacu-se fermoarul de la rochie, ii da jos bretele de pe umeri, dar cand a privit spre sani fetei a ramas uimit, nu mai vazuse o fata cu asemenea sani mari, rotunzi.
Vede aceea priveliste care pur si simplu ii incanta ochii, dar deodata simte ca ,, cel mic " s-a trezit, stiind ca atunci cand ,, cel mic " se trezeste este in stare de orice, chiar si viol.
Ii da drumul Sakurei, dar nu inainte de a o mai saruta odata pe buze, chiar daca Sakura nu il suporta pe Sasuke deoarece avea o lista intreaga cu calificative ,, negre ", acel sarut nu era violent si plin de pasiune nebuna, era ceva inocent, o atingere fina a buzelor ceea ce te facea sa zbori de placere, dar nu acelasi sentiment avea Sakura, ceea ce simtea ea era scarba, scarba de brunet.
Sasuke pleaca din baie si se indreapta spre sala de clasa, rozalia isi inchide fermoarul si incepu sa planga zicand mereu in gand - ,, Il urasc! il urasc!, de ce dracu nu ma lasa in pace odata pentru totdeauna! ".
Se indreapta spre oglinda, si isi zice in gand: - ,, Doamne, ce am facut??.......el vrea doar sa profite de mine, trebuie sa termin cu toata prostia asta........astfel am sa ajung in patul lui, iar asta e ultimul lucru pe care vreau sa il fac! ".
In sala de clasa, brunetul se uita pe geam, nu isi putea lua gandul de la rozalie si faptul ca ,, cel mic " se ridica, brunetul era obijnuit sa se trezeasca numai atunci cand este in pat cu cineva, voia sa o faca pe rozalie a lui, dar nu putea ca sa coboare la nivelul ei, mandria lui era prea mare si niciodata nu iubise pe cineva, nici rozalia nu il impresionase, adica simtea ceva, dar era doar acea pasiune si era datorita corpului ei perfect, nimic mai mult, nici nu se aducea vorba de iubire sau macar sa o placa pe Sakura.
Clopotelul se aude si toti se intorc in clasele de curs, aveau biologia si mergeau la laborator pentru o inca idee a lui Mitzuki, care sigur ii va enerva pe copii.
- Buna ziua copii!
- Buna ziua, doamna profesoara Mitzuki!
Mitzuki ii condu-se pe elevi in sala de laborator si ii puse pe echipe, deoarece trebuiau sa disecteze un iepure. Totul era simplu, echipele erau de cate doi, baiatul avea bisturilu, iar fata se ocupa de organele pe care tebuia sa le scoata din animal.
Sasuke si Sakura cazusera in aceeasi echipa, totul mergea bine pana cand Sasuke nefiind atent cu bisturiul, deoarece se uita la rozalie, isi face o taietura pe mana stanga, iar varful bisturiului o atinge si pe rozalie.
- Sasuke, ce ai facut, nu esti deloc atent? ii zise rozalia inercand sa opreasca sangele care curgea.
- Iarta-ma nu am vrut! ii zise brunetul incercand sa se disculpe.
- Lasa nu este nimic, acum trebuie sa mergem la infirmierie!
Cei doi plecara din laborator, cu acordul profesoarei Mitzuki, si se indrepta spre infirmierie. Ajunsi acolo, infirmiera ii dezinfecteaza taietura, apoi il bandajeaza, acelasi lucru ii facuse si rozaliei. Neavand chef sa se intoarca la ora de biologie Sasuke o invita pe Sakura sa mearga prin curtea scolii.
Ajunsi, Sakura ii zice brunetului ca vrea sa poarta o discutie cu el, cei doi se aseaza pe o banca, iar rozalia incepe a zice:
- Sasuke, in legatura cu ce s-a intamplat de dimineata in baie!
- Stii Sakura.....dar vorbe lui a fost taiata de Sakura.
- Shhhhh.......vreau sa iti spun ca niciodata nu mai vreau sa mai fi in preajama mea, mai ales sa imi faci avansuri!
- Dar.......
- Si sa stii ca nu sunt interesata de tine, cu atat mai putin de felul cu care incerci tu sa cuceresti o fata, adica vrei doar sa o aduci in patul tau, iar dupa ce a fost a ta, iti bati joc de ea! acestea fiind ultimile cuvinte ale Sakurei, inainte de a se ridica de pe banca.
- Sakura.........! ii zice brunetul prinzand-o de mana.
- Da-mi drumul! si pleaca nervoasa de langa brunet.
Sasuke priveste cu rozalia pleaca de langa el si se indreapta spre intrarea in liceu, nu ii venea sa creda ca aceea fata nu ia cazut la picioare dupa primul sarut pe care i la dat. Strange si pumn si zice: - Nu imi vei scapa niciodata, si vei plati pentru ca m-ai respins, curva ce esti, nu sunt bun pentru tine, nu?, mai vedem noi!
Brunetul nu isi datuse seama ca cineva era in spatele lui, si auzise tot ce a zis el, aceea persoana fiind de partea rozaliei fuge repede de langa brunet sa o avertizeze pe Sakura.

Ei bine capitolul acesta nu e asa reusit, dar tot vreau sa ma criticati, asa ca astept critici (cred ca am o obsesie pentru critici) va astept! :bye:
In the naked light of day
Even great scientific minds,
Can not resist the seduction of immorality
But, when darkness falls,
Beasts of science
Well rise to seek revenge
The choise is yours
What do you want to do?

[Imagine: kcz2wi.jpg]

Răspunsuri în acest subiect
Destinul unui inger [hentai] - de Hitman - 08-02-2009, 12:05 AM
RE: Destinul unui inger [hentai] - de Hitman - 11-02-2009, 09:26 PM
RE: Destinul unui inger [hentai....+18] - de Nya. - 11-04-2009, 11:06 PM
RE: Destinul unui inger [hentai....+18] - de Isis-Zeita iubirii - 26-04-2009, 07:06 PM
RE: Destinul unui inger [hentai] - de Hitman - 09-05-2009, 11:13 PM
RE: Destinul unui inger [hentai] - de Alexi - 10-05-2009, 07:52 AM
RE: Destinul unui inger [hentai] - de Alany Aysee - 13-05-2009, 09:43 PM
RE: Destinul unui inger [hentai] - de Hitman - 30-05-2009, 03:50 PM
RE: Destinul unui inger [hentai] - de ***candy bar*** - 30-05-2009, 07:27 PM
RE: Destinul unui inger [hentai] - de Hitman - 18-06-2009, 08:13 PM
RE: Destinul unui inger [hentai] - de Marty:X - 10-07-2009, 10:14 PM
RE: Destinul unui inger [hentai] - de nimeni - 20-06-2009, 02:04 PM
RE: Destinul unui inger [hentai] - de Dark~Melody - 21-06-2009, 09:24 AM
RE: Destinul unui inger [hentai] - de Ramonitzz - 07-07-2009, 12:26 AM
RE: Destinul unui inger [hentai] - de Zambet.cOlOrAt - 12-07-2009, 08:26 PM
RE: Destinul unui inger [hentai] - de Hitman - 19-07-2009, 12:19 PM